Collection Room a/w 2016 by C&A - Nature's Elements in Amsterdam

1 comment







Trezita cu noaptea-n cap, cum se intampla de fiecare data cand trebuie sa ajung in aeroport. II scriu de zori Ioanei pe Whatsapp daca sa comand eu taxi sau comanda ea. Imi spune in fuga: " - Mai dureaza putin dar sunt gata repede!"  Perfect! Eram tare nerabdatoare pentru ca ne astepta practic un maraton: Cluj-Bucuresti-Amsterdam.

Si mai nerabdatoare eram sa ne vedem cu toata gasca la Bucuresti: Emanuel Iuhas, Amir Dobos, Alexandra Calafeteanu, Mirela Ujica, Diana Colcer si Daniela Teodorescu. Se anunta un super press trip la Amsterdam unde aveam sa admiram in premiera Colectia toamna/iarna 2016- Nature's Elements by C&A

Dupa un Latte delicios de buna dimineata si un zbor spre Amsterdam, am ajuns plini de entuziasm in Orasul Lalelelor. Aveam la dispozitie cateva ore sa vizitam orasul si apoi eram ready pentru Evenimentul de lansare al colectiei, dinner-ul si party-ul de dupa. 

Amsterdamul m-a cucerit din prima clipa! Ma cuceresc de altfel orasele cu povesti, cu arhitectura deosebita, cu stradute ticsite de oameni cool iar Amsterdamul se inscrie cu brio pe lista acelor orase pe care trebuie sa le vizitezi. 

Am fost norocosi ca vremea a tinut cu noi si batut la pas toate stradutele posibile si imposibile. DoubleTree by Hilton a fost gazda perfecta, aproape de toate atractiile turistice, cu un view spectaculos si o atmosfera prietenoasa. 

Dupa experienta berlineaza C&A de anul trecut eram absolut convinsa ca voi ramane impresionata si anul acesta de ceea ce au pregatit la Amsterdam.




Am purtat:

Rochie// PNK Casual SS16
Pants// custom made
Sandals// AICI
Bag// C&A


Am asteptat cu nerabdare sa gust din atmosfera fresh creata de elemente inspirate din natura care descriu de fapt Colectia autumn/winter 2016 C&A.
Decorul spectaculos care te intampina inca din holul de la intrare imita perfect o alee din inima unei paduri care te ducea exact spre miezul Colectiei- Nature's Elements.

Alaturi de cei peste 160 de influenceri, fashion editori si specialisti media, am asteptat cu sufletul la gura sa vad piesele noii colectii iar spectacolul a inceput neasteptat si ne-a lasat pe toti cu un WOW pe buze si muzica la maximum, in timp ce cortina din spatele nostru se ridica iar privirea alerga 180 de grade, dintr-o parte in alta.

Prezentarea a debutat cu sectiunea de Lenjerie care s-a remarcat prin detalii fine, dantela delicata in nuante calde si nelipsitul negru, clasic si foarte feminin.

Am fost nerabdatoare sa vad cu ce ne surprind designerii Colectiei Denim pentru ca dupa cum bine stiti eu sunt un fan declarat al blugilor si pieselor din denim. Camasile din denim cu broderie pe umeri, jeansii gri din denim cu aspect uzat, fantasticii culottes din denim si camasile sunt doar cateva dintre piesele care ne asteapta in sezonul toamna/iarna 2016, la sectiunea DENIM. 

Accesoriile mi-au umplut lista de dorinte pentru sezonul urmator si as putea sa incep cu acele clutch-uri in nuante neutre, esarfele si poncho-urile perfecte pentru trecerea de la sezonul cald la cel rece dar si bijuteriile care ne ajuta sa transforma orice tinuta banala intr-una spectaculoasa. Sneakersii cu textura metalica sau cei cu animal print ori bocancii de inspiratie masculina, sunt cu siguranta bifati in garderoba mea pentru sezonul urmator. 

Colectia dedicata barbatilor s-a remarcat prin linii clasice, nuante pamantii dar si clasicul bleumarin sau verde kaki. Sacoul navy, bomber jacket sau parka militareasca fac echipa perfecta cu puloverele supradimensionate sau camasile cu print. 

Nature's Elements - C&A  Collection Room autumn/winter 2016 Amsterdam, aduce in garderoba sezonului rece suprapuneri de texturi, print-uri si mix-uri cromatice inspirate din natura.

 Acum ramane doar sa ne bucuram de piesele sezonului cald in asteptarea celor care vor aduce viata si culoare si ne vor condimenta garderoba in sezonul rece.

Mail multe poze puteti vedea folosind hashtagurile: #candashowroom, #ca_romania, #ca_aw16

Ne vedem pe Snapchat: @sandrabendre
























SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

1 comment:

  1. Superbe pozele. Superb decorul! Si imi place rochita ta.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.