Placa de par BRAUN Satin Hair 7 | Review & GIVEAWAY

170 comments










Hello ladies! Sa incepem saptamana cu vesti bune si cum altfel daca nu cu cele legate de frumusete, mai exact, frumusetea PARULUI nostru.  Stiti foarte bine pasiunea mea pentru produsele de coafat, mai exact pentru placa de par care ma salveaza in orice situatie :)

Am primit multe intrebari pe aceasta tema - Cum si cu ce iti coafezi parul ? Cat timp iti ia? Placa de par nu iti distruge parul ? si lista poate continua.

Ei bine, de ceva vreme sunt una dintre norocoasele care se bucura de Placa de par BRAUN SensoCare Satin Hair 7 pe care o folosesc de fiecare data cand ma coafez. Fie ca aleg bucle lejere sau bucle bine fixate, fie ca optez pentru par intins, aceasta isi face treaba perfect!

Ce imi place : 
  • Margini rotunjite si varf rece, asta inseamna ca buclele ies perfect!
  • Adaptare automata a temperaturii
  • Adapteaza in permanenta temperatura de la radacina pana la varf pentru o protectie maxima a parului.
  • Sistemul de placi patentat
  • O alunecare de 3 ori mai usoara fata de placile normale si un sistem unic de distributie in mod egal a caldurii pentru a preveni deteriorarea.
  • Sistem de afisare avansat
  • Ofera feedback pe parcursul utilizarii pentru rezultate mai bune intr-un timp mai scurt.

BEFORE & AFTER



BEFORE & AFTER 

Pe langa faptul ca iti poti personaliza placa in functie de caracteristicile firului tau de par, in functie de grosimea acestuia, daca este vopsit sau nu,daca este lung/mediu/scurt si alte functii, placa poate fi setata si pe manual mode- setare care iti permite sa alegi tu temperatura pe care o doresti. 

Dupa ce ai facut setarile pentru tipul tau de par, acest profil se salveaza usurandu-ne munca, acestea nu vor mai trebuie setate de fiecare data cand doriti sa va coafati.

Dupa ce l-am coafat parul meu arata la fel pana la urmatoarea spalare. Buclele rezista foarte bine iar dupa doua zile buclele fixate se transforma in onduleuri cu aspect foarte natural :)






 Sunt convinsa ca PLACA DE INTINS PARUL este un "accesoriu" care nu va lipseste din trusa de infrumusetare.

Acum, Placa de intins parul BRAUN Satin Hair 7 cu tehnologia patentata SensoCare cu 20 de senzori pe secunda ce adapteaza temperatura in functie de par, poate fi a TA!

Ce trebuie sa faci? 
  1.  Spune-mi pentru ce stil ai opta mâine dimineaţă şi de ce - păr ondulat cu placa sau păr întins? 
  2. Da SHARE public pozei de concurs - AICI
  3. Lasa adresa ta de e-mail intr-un comentariu la acest articol.

 Perioada: 26 mai - 2 iunie 2014



P.S. Pe criterii de originalitate am fost desemnata de catre echipa BRAUN Romania sa aleg norocoasa castigatoare a unei placi de intins parul BRAUN Satin Hair 7 la concursul organizat - AICI. Stati pe aproape, ei au mereu concursuri si promotii active! :)



SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

170 comments:

  1. Par ondulat clar....imi plac la nebunie buclele realizate cu placa. Sunt usor de facut, foarte sexy si dau un look romantic.
    E-mail: carmen_just_4_you@yahoo.com

    ReplyDelete
  2. Optez pentru par ondulat pentru ca eu deja am parul drept natural. :)
    Share: www.facebook.com/dinu.florina.5/posts/643882022366595
    E-mail: princess_princessgirl@yahoo.com

    ReplyDelete
  3. Ador buclele facute cu placa ! Sunt cele mai naturale !!
    roz_didi@yahoo.com

    ReplyDelete
  4. Maine as purta parul drept pentru ca intotdeauna il port asa, fiind drept de la natura. Dar imediat ce as castiga placa Braun mi.as face bucle lejere. Colegele ma vor intreba cum le.am facut, iar voi avea motiv sa ma mandresc cu premiul castigat :D
    Anca Ungureanu. anca22elena@gmail.com

    ReplyDelete
  5. Merg pe varianta bucle lejere intrucat am par foarte des si greu si arata mult mai bine decat intins..da un aer asa vintage:)..email: iulia.alexandra.neamtu@gmail.com...multumesc

    ReplyDelete
  6. Parul meu este foarte drept de la mama natura si ca toate fetele, imi doresc ceea ce nu am, bucle... Asadar as opta pentru bucle lejere.
    E-mail: andreea_mecles@yahoo.com

    ReplyDelete
  7. Ooo ce bine suna giveaway-ul...Maine dimi optez pentru bucle,pentru ca sunt mai stylish,ma fac ma sa ma simt ma pretty mai increzatoare,iar niste bucle frumos facute(cu aceasta minunata placa) cu siguranta va intoarce capete.
    Email:anishuuu@yahoo.com

    ReplyDelete
  8. Maine dimineata as opta pentru stilul office si par drept . Nimic nu e mai frumos decat o tinuta eleganta si un par drept , lung lasat pe spate .
    Amariei Anndreea
    amarieiandreea737@yahoo.com

    ReplyDelete
  9. Eu as purta parul in bucle lejere iar cu placa Braun (pe care nu o am si tare m-as mandri sa am o asemena bijuterie)mi-ar iesi niste bucle minunate asa ca ale tale .Tu ai un look minunat si iti sta foarte bine cu bucle zici ca acum ai iesit de la coafor.Te pup si good look!
    E-mail simo_cris1@yahoo.es

    ReplyDelete
  10. As alege bucle lejere pentru maine dimineata,iar daca as castiga placa de par Braun le-as face bucle la toate prietenele mele atunci cand iesim seara in oras:))))
    email: c_cristina90@yahoo.com

    ReplyDelete
  11. Iubesc buclele...sunt in trend si dau parca intodeauna un aer de feminitate si se si potrivesc stilului meu!!!:*(si o astfel de placa ar fi chiar un "must have"...pt orice femeie)!!!mi-ar placea tare mult sa o am...:*

    ReplyDelete
  12. Iubesc buclele si cu siguranta as opta pentru ele...sunt in trend si parca iti dau intodeauna un aer de feminitate (si se potrivesc stilului meu); o astfel de placa ar trebui sa fie un "must have"pentru orice femeie indiferent pentru ce opteaza!!! Mi-ar placea tare mult sa o am...:*
    E-mail:dorina_barbus@yahoo.com

    ReplyDelete
  13. Eu imi fac de obicei parul ondulat tare, pentru ca numai asa imi iese cu ondulatorul ce il am acum, dar in realitate mi-ar placea sa fie doar usor ondulat, asa cum am vazut ca ti l-ai facut chiar tu in pozele postate mai sus, deci placa de intins parul satin Braun ar fi chiar un accesoriu must-have pentru mine si tinuta mea vestimentara de fiecare zi As fi fericita daca as reusi si eu sa arat ca tine, dupa ce as folosi Braun satin hair, pur si simplu m-as simti ca proaspat scoasa din cutie, sau ca de la coafor Sper sa ma alegi pentru ca demult visez la asa o placa de intins sau ondulat parul Imi doresc asa de mult, incat stiu ca visele pot deveni realitate, la fel cum parul drept poate deveni ondulat, sau parul ondulat poate deveni drept cu Braun Satin Hair! Emailul meu este danasimionescu88@yahoo.com

    ReplyDelete
  14. Iubesc buclele si cu siguranta as opta pentru ele...parca iti dau intodeauna un aer de feminitate (si se potrivesc si stilului meu) iar o astfel de placa ar trebui sa fie un "must have" pentru oricine, indiferent pentru ce opteaza!!!mi-ar placea tare mult sa o am..:*:*
    E-mail:dorina_barbus@yahoo.com

    ReplyDelete
  15. Salut!
    Avand in vedere ca parul meul este ondulat spre cret si mereu sunt cu el valvoi, cu siguranta as opta pentru par perfect drept :D, eventual bretonul pe-o parte, usor ondulat ca sa fie putin diferit. :)

    l.p.lala@hotmail.com

    Merci pt giveaway! O zi frumoasa sa ai :*

    ReplyDelete
  16. Keep calm and wear curly hair done with BRAUN Satin Hair 7.
    Par ondulat in fiecare zi:), ador buclele.
    minna_ignat@yahoo.com

    ReplyDelete
  17. Cred că mi-aș purta părul în bucle lejere mâine. Am senzația că vara asta mă îndeamnă să fiu mai romantică, mai girlie:). Plus că buclele nu se încrețesc dacă te agiți și probabil transpiri puțin. ;)
    ruxandra_bobleaga@yahoo.com

    ReplyDelete
  18. Aș opta pentru păr întins, având în vedere că părul meu e un pic ondulat de obicei, și astfel ar fi o schimbare :) email: raisa.silvana@yahoo.com

    ReplyDelete
  19. gorgeous hair style dear! xoxo

    stylemeetsbeauty.blogspot.ro

    ReplyDelete
  20. Par intins, pur si simplu. ggynoemi@yahoo.com

    ReplyDelete
  21. as opta pentru par drept asa il port mereu dar iubesc si buclele
    florenta_radu1987@yahoo.com

    ReplyDelete
  22. daca as avea placa aceasta cu siguranta mi-as face bucle mai des, dar pana o sa o castig, o sa incep sa exersez de maine cu a mea. succes tuturor! marina.dumitrasc@gmail.com

    ReplyDelete
  23. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  24. Bucle , bucle si iar bucle pentru ca eu am o placa lata cu care nu reusesc deloc sa imi fac bucle si le simt dorul !
    e-mail:ss.blogg@yahoo.com

    ReplyDelete
  25. Astazi, mi-am purtat parul natural fiind prima zi de dupa spalare. Maine, probabil ca il voi coafa, fiindca nu mai arata chiar asa de bine :-D Probabil ca voi alege acel stil "beachy waves" fiindca acest look ma trimite cu gandul la plaja, mare si muuult soare !

    dalia.cighir@yahoo.com

    ReplyDelete
  26. As alege buclele pentru o tinuta de zi romantica si lejera.consider ca ofera un aer feminin. v.catalina@ssmdcs.ro

    ReplyDelete
  27. Buna!Maine dimineata m-as indrepta. De obicei sunt grabita dimineata, cand ma imbrac pentru a ajunge la scoala, asa ca imi trebuie un look rapid si dragut;parul drept se potriveste perfect!
    bi.anca23@yahoo.com

    ReplyDelete
  28. Parul indreptat, usor si comod.Buclele ma streseaza uneori pentru ca ori se lasa, ori nu se aseaza bine.
    E mai simplu cu parul indreptat!:)
    bi.anca23@yahoo.com

    ReplyDelete
  29. As opta pentru par intins, pentru ca detin o podoaba capilara foarte greu de intretinut altfel. Parul meu e natural, dar mi-am dorit dintotdeauna sa il am drept. Mersi ;) mail: ana_ruse@yahoo.com

    ReplyDelete
  30. Parul, este cel mai de pret accesoriu al unei femei, iar buclele ii dau un aer aparte si il pun in evidenta. Imi port parul adesea cu bucle lejere, indiferent de ce stil vestimentar optez pentru ziua respectiva.

    email: alexandra19872006@yahoo.com

    ReplyDelete
  31. Buna, as alege buclele, m-ai ales la cum ne-ai descris placa fiind deosebita avand in vedere ca o putem adapta parului nostru. e-mail: boar_voichita2006@yahoo.com

    ReplyDelete
  32. As opta pentru bucle cu placa deoarece am parul scurt , iar cu ondulatorul nu-mi iese asa de bine ca si cu placa. Mi-as dori aceasta placa deoarece placa mea remington nu-mi mai face parul fin si nu se poate adapta diferitelor tipuri de par ..

    Clarabradea@yahoo.com

    ReplyDelete
  33. As opta pentru bucle cu placa deoarece am parul scurt , iar cu ondulatorul nu-mi ies asa cum imi ies cu placa :*

    Clarabradea@yahoo.com

    ReplyDelete
  34. De obicei dimineata nu ma complic cu bucle pentr ca nu am timp dar avand parul semi-drept imi este mult mai usor sa il indrept de tot.
    E-mail: laugh.glitter@yahoo.com

    ReplyDelete
  35. As opta pentru parul ondulat pentru ca ma prinde mult mai bine decat daca mi l-as intinde si mai ales pentru ca vreau sa profit la maxim de faptul ca a meritat sa imi las parul sa creasca pana acum,in ultimul an si jumatate..a fost greu si continui sa am grija de parul meu pentru ca mi-am dorit dintotdeauna sa il am lung,frumos si sanatos,ca sa ma pot juca cu el in voie. Iar daca ar fi sa tin cont de faptul ca intrebarea se refera la "maine dimineata",ei bine maine o zi hardcore la munca,o tura de 24 de ore,cu party si multi turisti de cazat,asa ca trebuie sa fac o impresie frumoasa,nu doar la serviciile hotelului-restaurant unde lucrez ;)))
    E-mail: vivadelicio0ous@yahoo.com

    ReplyDelete
  36. Pentru onduleuri, chiar daca am parul cret, am fata rotunda si nu imi sta bine cu parul drept, iar onduleurile din placa sunt perfecte <3
    bia.ciobanu@yahoo.com

    ReplyDelete
  37. Pentru onduleuri chiar daca am parul cret, nu imi sta prea bine cu el drept deoarece am fata rotunda, iar onduleurile din placa sunt perfecte <3
    bia.ciobanu@yahoo.com

    ReplyDelete
  38. e-mail: irina_olteanu2000@yahoo.com
    Mai degraba as opta pentru bucle deoarece baietelul meu isi doreste tare mult sa ma vada cu parul ondulat (pana acum nu a avut ocazia) si cred ca i-as face o surpriza placuta

    ReplyDelete
  39. e-mail: irina_olteanu2000@yahoo.com
    Mai degraba as opta pentru bucle deoarece baietelul meu isi doreste tare mult sa ma vada cu parul ondulat (pana acum nu a avut ocazia) si cred ca i-as face o surpriza placuta

    ReplyDelete
  40. Sigur as opta pentru bucle lejere! Parca ma completeaza acest stil si mereu as purta parul asa! <3
    mail:gatita.adinutza@yahoo.com

    ReplyDelete
  41. Eu sunt adepta parului intins , recunosc. Dar uneori e bine sa faci schimbari , sa iesi din cotidian , asadar.. maine dimineata , daca as avea placa aceasta , mi-as face bucle lejere de care sunt absolut indragostita. Sunt atat de feminine si elegante incat indiferent de tinuta pe care o ai te scoate din anonimat.
    e-mail : teh_ciuti@yahoo.com

    ReplyDelete
  42. As opta pentru niste bucle minunate.avand parul drept imi doresc bucle facute cu placa margutza80@yahoo.it

    ReplyDelete
  43. maine as purta parul ondulat doar la varfuri si cu o bentita de par.mai nou imi place stilul lejer, si pt ca parul meu e mediu ca lungime se poate realiza super usor.

    shadow_alley_cat@yahoo.com
    FB" Carolina Manuela Hais

    ReplyDelete
  44. Pentru ca in majoritatea timpului port parul intins, pentru maine as alege bucle lejere, pentru a-mi surprinde prietenul de ziua lui :). alle_9414@yahoo.com

    ReplyDelete
  45. Avand in vedere ca parul meu e destul de bogat si cret, e greu sa-l intind (cu Placa de par BRAUN Satin Hair 7 nu as intampina dificultati 100% ), optez mai mereu pentru onduleuri lejere, sunt si foarte sexy . Stiu ca-ti plac si tie | mada_miki_james@yahoo.com

    ReplyDelete
  46. As opta pentru un par drept ,fiind foarte stylish si clasic .Email :ddenisa_iancu@yahoo.com

    ReplyDelete
  47. Foarte tentantă placă ! Îmi place cum ai realizat fotografiiile- mereu cu tentă de lux.
    Eu dețin momentan una de la Philips și sunt mulțumită de ea, dar mi-aș dori să aibă afișaj electronic.
    Să folosești produsul cu plăcere ! :)

    ReplyDelete
  48. As alege bucle, clar. Cred ca te scot din anonimat, mai ales daca sunt lejere si sunt combinate cu un make-up foarte soft :)
    valentinai.nicolae@yahoo.com

    ReplyDelete
  49. As alege bucle. Cred ca te scot din anonimat. :)
    valentinai.nicolae@yahoo.com

    ReplyDelete
  50. pentru ca parul meu e frizzy optez pt bucle deoarece cu umiditatea de afara nu as putea avea parul drept mai mult de 1 ora

    ReplyDelete
  51. As opta pentru un par ondulat deoarece acum 5 ani cand am primit prima mea placa eram atat de entuziasmata de ea incat imi intindeam parul in fiecare zi, astfel mi am pierdut buclele in acest moment avand parul drept incat cu putine placi /ondulatoare reusesc sa il fac sa resiste pentru mai mult de 3 ore. Am un hobby de a aranja fete/femei desi am inceput asta din joaca a ajuns sa iubesc ceea ce fac chiar daca momentan nu pot avea un job pentru ca sunt micuta inca. Daca as avea norocul ca printre aceste femei care se apreciaza pe ele inainte de toate avand grija de felul in care arata , eu una m as considera pur si simplu norocoasa astfel incercand in primul rand sa ma aranjez pe mine iar dupa aceea as reusi sa le arat si prietenelor mele cand le voi coafa si pe ele sa le fac frumoase, deoarece ,parul este cel mai de pret accesoriu al unei femei, iar acestea ar trebui sa se aprecieze si sa se aranjeze deoarece chiar daca ai o stare proasta daca te aranjezi iti poti shimba aceasta stare una doua. Mult succes tuturor!
    Email: ps.patriciu@gmail.com

    ReplyDelete
  52. Din pacate parul vopsit blond nu imi permite sa imi fac bucle din placa atat de des pe cat mi-as dori! Mereu ma trezesc cu varfurile arse... Din acest motiv mereu aleg parul intins, care ma scoate din orice situatie! Lorelay_alina@yahoo.com

    ReplyDelete
  53. Din pacate parul vopsit blond nu imi permite sa imi fac bucle din placa atat de des pe cat mi-as dori! Mereu ma trezesc cu varfurile arse... Din acest motiv mereu aleg parul intins, care ma scoate din orice situatie! Lorelay_alina@yahoo.com

    ReplyDelete
  54. Din pacate parul meu vopsit blond nu imi permite sa optez pentru bucle atat de des cum mi-as dori! Mereu ma trezesc cu varfurile arse dupa ce imi fac bucle!!:( Din aceast motiv mereu optez pentru par intins! Ma scoate din orice situatie si arata foarte bine! Lorelay_alina@yahoo.com

    ReplyDelete
  55. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  56. Aleg buclele. Am parul drept, si tot timpul admir fetele cu bucle
    simonjudit87@gmail.com

    ReplyDelete
  57. De-a lungul timpului , parul ondulat cu placa fie in bucle stranse , fie lejere , a reprezentat "idealul " frumusetii si naturaletii feminine , deoarece buclele dau un aer rafinat si elegant oricarei tinute , pe cand parul indreptat se asorta mai bine cu o tinuta punk , rock , urban style . In opinia mea , eu as alege pentru zi bucle lejere , in stilul boho chic , iar seara , la un eveniment in club ori un eveniment de o anumita vestimentatie impusa as alege parul indreptat , cu carare pe mijloc . In ceea ce privese ziua de maine , respectiv dimineata , as opta pentru bucle lejere , combinate cu o fusta clos scurta de blug, un tricou cu mesaj "Addicted to fashion " + niste tenesi Converse neaparat albi . Cam atat de lunga a fost parerea mea , sper ca nu te-am plictisit :3 Te pup si iti doresc o seara superba !P.S: Indiferent ca optam pentru bucle sau par drept , toate suntem frumoase !!
    Email:tsunamii_cikky@yahoo.com

    ReplyDelete
  58. Maine dimineata voi opta pentru un par ondulat cu placa deoarece voi fi prezenta la cununia civila a prietenei mele cele mai bune, iar buclele lejere, naturale ma fac sa ma simt superb!
    E-mail: diana_01nt@yahoo.com

    ReplyDelete
  59. Buna! Eu as alege sa folosesc minunata placa de la Braun pt a-mi crea niste bucle bine definite dupa care le-as deranja putin si le-as incorpora intr-un messy bun intr.o parte. Pt extra efect as adauga si o bentita inflorata.
    E-mail: ioana.cuchi@yahoo.com

    ReplyDelete
  60. wowwww...bucle.e mai elegant.
    email:ionela_85bih@yahoo.com

    ReplyDelete
  61. wow...bucle superbe.
    ionela_85bih@yahoo.com

    ReplyDelete
  62. wowwww...bucle.e mai elegant.
    email:ionela_85bih@yahoo.com

    ReplyDelete
  63. As opta pentru bucle deoarece ofera un look chic si plin de eleganta. judeemanuela@yahoo.com

    ReplyDelete
  64. Cu siguranta bucle!! Par atat de naturale si ador stilul boho. Asta as alege pe maine. Laura_blaga_m@yahoo.com

    ReplyDelete
  65. Par ondulat, 100%! giulia_tohotan@yahoo.com

    ReplyDelete
  66. Aa opta pentru niste bucle lejere pentru ca sunt foarte elegante si usor de realizat!
    nicoleta_alexandra1993@yahoo.com

    ReplyDelete
  67. Optez pentru par ondulat!
    E-mail: madalynna_pyssy@yahoo.com

    ReplyDelete
  68. Optez pentru par ondulat!
    E-mail: madalynna_pyssy@yahoo.com

    ReplyDelete
  69. As opta pentru bucle, este stilul meu preferat ♡♥♡♥ ancaa.maris@yahoo.com

    ReplyDelete
  70. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  71. Par drept deoarece eu il am ondulat de la mama natura, iar cand mi l indrept pare mai ingrijit. Avandu l si foarte des, imi place mai mult drept, desi sincer nici nu prea imi ies buclele cu placa ce o am eu.
    sandymirutoi@yahoo.ro

    ReplyDelete
  72. Parul drept, deoarece il am deja ondulat de la natura. Dar mi ar placea sa am si niste bucle definite dar cu placa ce o am nu prea imi ies. :)) sandymirutoi@yahoo.ro

    ReplyDelete
  73. as opta pentru parul drept intins, categoric deoarece am firul de par destul de moale iar buclele se lasa foarte repede... cu placa asta sgur mi-as indrept aperfect parul ! te puuuup :*

    ReplyDelete
  74. as opta pentru parul drept intins, categoric deoarece am firul de par destul de moale iar buclele se lasa foarte repede... cu placa asta sgur mi-as indrept aperfect parul ! te puuuup :*
    email: ceralukk@yahoo.com

    ReplyDelete
  75. as opta pentru parul ondulat cu placa, imi place mult cum se aseaza si ma prinde bine:)
    e-mail:mali.mymy@yahoo.com
    fb: Paula Karina

    ReplyDelete
  76. Rosulescu EugeniaMay 27, 2014 at 2:57 PM

    as opta ptr par intins deoarece nu ma avantajeaza bucele
    mail: beatrice_leu@yahoo.com

    ReplyDelete
  77. Aş opta pentru părul drept, cu siguranţă!
    Părul meu e un pic ondulat natural şi mă trezesc în fiecare dimineaţă cu bucle rebele care o iau în toate direcţile.

    Email: miss.cherry244@gmail.com

    ReplyDelete
  78. Cu siguranta as merge pe par cret/ondulat. Acesta se potriveste la orice fel de tinuta, fie ea casual sau eleganta. Acum la sfarsitul liceului, o astfel de placa ar fi mai mult decat bine venita !
    E-mail: wait_quinnie@yahoo.com

    ReplyDelete
  79. Aș opta pentru păr întins,email baby_badgirl@yahoo.com

    ReplyDelete
  80. Avand parul drept, pentru maine as opta bucle..le ador!sunt miununate atunci cand ai cu ce sa le faci!!
    bianca.grozaaa@yahoo.com

    ReplyDelete
  81. Drept clar! Avand parul cret si nu-l fac aproape niciodata sau foarte rar pentru ca nu imi sta asa cum trebuie. Cu această placa sigur o sa-mi stea foarte bine parul!
    Very-Important-Person-18@hotmail.it

    ReplyDelete
  82. yasminac_89@yahoo.com
    As opta pentru par ondulat,deoarece am parul drept si mi'l doresc cu bucle!As asorta "parul" cu o fusta clos intr-o nuanta pastel,o bustiera alba si pantofii stiletto! <3 <3 <3

    ReplyDelete
  83. păr ondulat cu placa, camycleopatra@yahoo.ro

    ReplyDelete
  84. as opta pentru parul ondulat,deoarece este un mod simplu si elegant de a te face mereu remarcata.
    badinsandra@yahoo.ro

    ReplyDelete
  85. as opta pentru parul ondulat,deoarece este un mod simplu si elegant de a te face remarcata.
    badinsandra@yahoo.ro

    ReplyDelete
  86. As opta pentru parul ondulat, este mai romantic si lejer <3
    E-mail bryana_krolyna@yahoo.com

    ReplyDelete
  87. Par ondulat cu placa deoarece mi se pare ca parul ondulat da femeilor o nota de eleganta iar eu ador sa fiu zilnic eleganta, stilata
    email: anyt_dodo@yahoo.com

    ReplyDelete
  88. Optez pentru par ondulat fiindca mi se potriveste,ador buclele lejere

    yadydeea_puss@yahoo.com

    ReplyDelete
  89. Eu as alege parul ondulat! Imi doresc de mult timp sa imi fac singura bucle lejere cu placa, dar din pacate a mea e foarte batrana si nu ma mai ajuta. Imi doresc mult o placa noua si performanta, fiindca momentan nu imi pot permite una.
    calinmelisa@yahoo.com

    ReplyDelete
  90. stii ce ma gandeam. ..ca nici nu mai conteaza daca-i drept sau ondulat- ar arata atat de ingrijit, de lucios cu o astfel de placa.sunt proaspat mamica si vizitele la coafor au ajuns o raritate din pacate.si nu pentru ca nu ma ingrijesc, dar imi este tare greu sa ma despart de puiutul meu.e adevarat ca tanjesc de mult timp dupa o astfel de minunatie asa ca te rog draga mea ajuta-ma sa am un par perfect

    ReplyDelete
  91. monica.geol@yahoo.com

    ReplyDelete
  92. Ador buclele, asa ca as vrea un par ondulat, e asa romantic <3
    e-mail butterfly_fluffyy@yahoo.com

    ReplyDelete
  93. Eu as opta pentru bucle deoarece parul meu este mereu drept si imi este tare greu sa il ondulez cu ce am momentan in dotare, un aparat ca acesta ar fi binevenit oricand. :)
    Email: alice_verde_de_paris@yahoo.com

    ReplyDelete
  94. As opta pentru par cret , deoarece sunt creata natural si cred ca ma defineste cel mai bine .
    f.allexis@yahoo.com

    ReplyDelete
  95. nicolae georgiana
    optez pt bucle, pt ca am parul drept si vreau schimbare
    stangeorgy@yahoo.com

    ReplyDelete
  96. Mie imi plac la nebunie bucle probabil pentru ca am parul drept de la natura si normal ca imi doresc ce nu am :))), ca toate fetele de pe pamant:))!

    Pop Culture&Fashion Magic

    ReplyDelete
  97. STAN LICA
    OPTEZ PT PAR DREPT MA AVANTAJEAZA
    licuta_2011@yahoo.com.au

    ReplyDelete
  98. Par ondulat, l-am avut drept de ani de zile si e momentul sa schimb ceva.
    andreeareloi@yahoo.ro

    ReplyDelete
  99. Parul drept, imi sta mai bine si sunt obisnuita cu el asa.
    vali.gorj@yahoo.ro

    ReplyDelete
  100. As prefera parul drept, sunt de moda veche si nu imi plac schimbarile mai ales ca mereu am avut probleme cu buclele.
    vasilica.crisan@yahoo.ro

    ReplyDelete
  101. As opta pentru parul drept, ar fi o schimbare pentru ca il am deja ondulat.
    mail g.giorgiana23@yahoo.com

    ReplyDelete
  102. marianalupan2008@tahoo.com
    As opta pentru par intins pentru ca parul meu sta in toate partile mai ales dimineata.

    ReplyDelete
  103. Par ondulat este mai sexy.
    love3_mee3@yahoo.com

    ReplyDelete
  104. lkarina90@yahoo.com

    ReplyDelete
  105. Prefer parul drept pentru ca parul meu este ondulat(mai mult cret) si nu imi place pentru ca nu ma pot "juca" sau nu il pot aranja asa cum doresc...De ex. daca il las natural(ondulat/cret) si cand vreau sa il impletesc nu iese cum imi doresc deoarece firele rebele imi vor iesi din impletitura si nu mai arata bine(da un aspect de par neingrijit),pe cand cu parul intins ferele rebele nu ies odata intinse cu placa,iar impletitura iese cum trebuie. E-mail:yle_shakyryta89@yahoo.com

    ReplyDelete
  106. pitica2006@yahoo.com par ondulat..e mai romantic.

    ReplyDelete
  107. Maine dimineata cat si in orice alta dimineata as opta cu siguranta pentru parul intins. Nu-mi place sa am parul coafat in niciun fel. Lung si drept mi se pare cel mai elegant.
    mail: petre_raluka@yahoo.com

    ReplyDelete
  108. emma_andreea97@yahoo.com prefer parul drept !

    ReplyDelete
  109. emma_andreea97@yahoo.com par drept

    ReplyDelete
  110. Maine dimineata as opta pentru un par drept, al meu este un pic ondulat si as opta pentru un par drept deoarece am un interviu si consider ca se asorteaza cu costumul meu office. :D
    share: https://www.facebook.com/victoria.vickyb/posts/1428690617391990
    email: original.handmade@yahoo.ro, multumesc.

    ReplyDelete
  111. eu prefer bucle lejere . sper sa-mi stea la fel de bine cum iti sta si tie :):*
    lavinu_tza@yahoo.com

    ReplyDelete
  112. Sa incep cu prezentarea tipului meu de par . Ei bine , parul meu este cel care ma defineste, cel ce arata cat de fericita sau trista sunt , este ondulat , voluminos si tuns pana la umeri .
    As opta pentru parul intins pentru a-l "potoli" si pentru a arata mult mai sigura pe mine , pentru a stapani volumul acestuia si pentru a pune in evidenta tunsoarea dreapta.
    Desigur ca parul meu a avut de suferit prin folosirea unei placi necorespunzatoare tipului meu de par , asadar imi doresc din tot sufletul sa fiu fericita posesoare a placii acesteia .

    e-mail: rebela_andreea97@yahoo.com

    ReplyDelete
  113. probbabil maine dimineata as opta pentru bucle lejere facute cu placa deoarece parul ondulat imi scoate in evidenta trasaturile fetei

    ReplyDelete
  114. optez pentru par intins pentru ca mi se pare mai simplu de facut ; f_tzatza@yahoo.com

    ReplyDelete
  115. bucle lejere pentru ca sunt mai romantice si ma prind mai bine - dmadalina32@yahoo.com

    ReplyDelete
  116. bucle lejere pentru ca intodeauna mi-am dorit sa am parul ondulat - tanase_elena@yahoo.com

    ReplyDelete
  117. As opta pentru bucle pentru ca este o coafura foarte frumoasa si cred ca mi se potriveste.
    ileana_p_2006@yahoo.co.uk

    ReplyDelete
  118. Optez pentru bucle pentru ca imi place foarte tare si mi se potriveste trend-ul beachy waves :)
    https://www.facebook.com/denisa.roman.16/posts/899209696762636
    romandenisa@yahoo.com

    ReplyDelete
  119. Dimineata as opta pentru parul intins pentru ca e ceva mai usor si necesita mai putin timp, ador buclele si as opta si pentru parul ondulat dar cand timpul imi permite. <3
    Mail: just_anik1@yahoo.com

    ReplyDelete
  120. Optez penru par ondulat
    De ce :imi sta mai bine cu parul ondulat ....si oricine are parul ondulat este mai simpatic .
    gabyarmy60@yahoo.com

    ReplyDelete
  121. Optez:pentru par odulat
    De ce :pentru ca imi sta mai bine cu parul ondulat ...deci cine are parul odulat este mai simpatic
    gabyarmy60@yahoo.com

    ReplyDelete
  122. Bucle lejere, naturale clar, pt diminetile cand ies cu fetita mea la plimbare.
    geta_cristina2306@yahoo.com

    ReplyDelete
  123. Eu aproape tot timpul imi fac buclele cu placa. Le ador <3

    aalliinnaa07@yahoo.com

    ReplyDelete
  124. Eu prefer parul intins fiindca ma avantajeaza mai mult , imi scoate mai bine in evidenta trasaturile . Parul mi-l ondulez pentru ocazii speciale , in cazul in care vreau sa-mi fac un coc lejer !!
    Email :cristyna_sweetgirl92@yahoo.com

    ReplyDelete
  125. arfire.iulia.otilia@gmail.com

    Ondulat. Categoric! Indiferent ca este ondulat cu placa sau cu ondulatorul. Este cu mult mai feminin si romantic, mult mai accesibil si mai usor de intretinut decat parul intins care pe perioada zile numai sta perfect. Iar acum ca vara deja a venit parul ondulat poate fi aranjat pe timpul zilei sub foarma unui coc nefinisat foarte usor.

    ReplyDelete
  126. Ador parul ondulat pentru ofera un look romantic <3
    Bucle largi, cu un aspect usor rebel, usor tapate ofera un aspect sexy, usor ciufulit.

    Cu siguranta placa de la Braun Satin Hair 7 este perfecta pentru a-mi oferi un astfel de look in timp scurt si fara ca parul meu sa fie degradat! :)

    puscas.carmen@yahoo.com

    ReplyDelete
  127. Ador buclele pentru ca ofera un look romantic <3
    Bucle largi, cu un aspect usor rebel, usor tapate .. un aspect sexy, usor ciufulit.

    Cu siguranta placa de par de la BRAUN Satin Hair 7 ma va ajuta sa obtin coafura perfecta in cel mai scurt timp si fara ca parul meu sa fie degradat.

    e-mail: puscas.carmen@yahoo.com

    ReplyDelete
  128. As opta pentru bucle lejere, deoarece iti dau un aer chic spre deosebire de parul intins care iti ofera un stil mai lejer.In plus avand parul drept, normal ca imi doresc sa il am putin ondulat, insa actuala mea placa nu reuseste sa-mi ofere buclele visate. Email: tiutiudiana@yahoo.com

    ReplyDelete
  129. As opta pentru bucle lejere, deoarece iti dau un aer chic spre deosebire de parul intins care iti ofera un stil mai lejer.In plus avand parul drept, normal ca imi doresc sa il am putin ondulat, insa actuala mea placa nu reuseste sa-mi ofere buclele visate. Email: tiutiudiana@yahoo.com

    ReplyDelete
  130. Astă-seară mi-am planificat să-mi spăl din nou părul și pe mâine să-mi fac niște bucle lejere, Ador părul drept, întins cu placa dar pentru acest lucru trebuie o placă bună care să facă minuni.
    Da, nu-s mulțumită de ținuta părului meu niciodată....decât după ce e coafat la salon, dar îmi doresc să-mi reușească și mie acasă așa. Am încercat cele mai bune produse, dar nu utile părului meu am constatat așa că sunt în căutare din nou :)) Azi il vreau drep, maine usor ondulat, poimaine bluce evidente...e atat de plăcut s-avem variante, optiuni. Wow, o placa personalizata, care se adapteaza firului meu de par, al prietenei, al vecinei....asta da inovatie! Mă atrage! Dar să nu deviez de la subiect, maine vreau sa-mi fluture părut, buclele să fie bine definite....pana ma trezesc în alta zi ca-l vreau drept :)) O seara frumoasa tuturor!!!

    ReplyDelete
  131. Astă-seară mi-am planificat să-mi spăl din nou părul și pe mâine să-mi fac niște bucle lejere, Ador părul drept, întins cu placa dar pentru acest lucru trebuie o placă bună care să facă minuni.
    Da, nu-s mulțumită de ținuta părului meu niciodată....decât după ce e coafat la salon, dar îmi doresc să-mi reușească și mie acasă așa. Am încercat cele mai bune produse, dar nu utile părului meu am constatat așa că sunt în căutare din nou :)) Azi il vreau drep, maine usor ondulat, poimaine bluce evidente...e atat de plăcut s-avem variante, optiuni. Wow, o placa personalizata, care se adapteaza firului meu de par, al prietenei, al vecinei....asta da inovatie! Mă atrage! Dar să nu deviez de la subiect, maine vreau sa-mi fluture părut, buclele să fie bine definite....pana ma trezesc în alta zi ca-l vreau drept :)) O seara frumoasa tuturor!!!

    ReplyDelete
  132. Am parul cret si ma bucur in fiecare zi de bucle, dar imi place parul drept e mai usor de aranjat si ma schimba, parca as fi alta persoana <3.
    e-mail smarasabrina@yahoo.com

    ReplyDelete
  133. As prefera niste bucle lejere deoarce parul drept il am deja, iar cu bigudiurile nu ma prea descurc avand parul lung si des.
    Email: ramonarete@gmail.com

    ReplyDelete
  134. Ador parul usor ondulat care cade lejer pe spate. E perfect pentru o zi calda de vara. lacry_tim@yahoo.com

    ReplyDelete
  135. ioana alexandrescuMay 30, 2014 at 2:47 PM

    as opta pentru bucle lejere, deoarece iti dau un aer chic
    ungureanuioana47@yahoo.com

    ReplyDelete
  136. clar par intins
    sukru_f@yahoo.com

    ReplyDelete
  137. Eu una,mi-aș ondula părul,deoarece părul meu mereu e întins. Aș vrea să ies și eu odată din casă cu niște bucle,onduleuri perfecte,să renunț la părul întins.. I hope to win. I never have luck with this kind of competitions. Lucky me. :))
    cami.horga@yahoo.com

    ReplyDelete
  138. As opta pentru parul ondulat. Asa imi sta cel mai bine si este o coafura mult mai feminina.
    udr.rodicaelena@yahoo.com

    ReplyDelete
  139. As opta pentru parul intins fiindca mai mereu intarzii si nu am prea mult timp pentru aranjatul parului!
    crisgeanina@yahoo.com

    ReplyDelete
  140. Buclele lejere sunt perfecte pentru look-ul de maine.:)

    ReplyDelete
  141. As alege bucle pentru ca sunt foarte frumoase si pentru ca nu reusesc cu placa mea de par. Daca as castiga as fi foarte fericita sa am in sfarsit un par impecabil si niste bucle perfecte . simo_lavinia@yahoo.com

    ReplyDelete
  142. ramona_512@yahoo.com
    As opta pentru bucle - asa superbe cum ti-au iesit tie:) pt ca sunt jucause,feminine,si indiferent cum imi decurge ziua doar stiind ca imi sta parul superb pot trece peste:) Parul meu natural nu este ondulat deloc si visez de ani la buclele perfecte care nu o sa ma lase pana seara cand ajung acasa,,,, Dar placa mea actuala nu prea imi ofera asta:( Trebuie refacute sau regandita toata treaba si ciufulit altfel parul pana spre seara:( Insa tie cu aceasta placa ti-au iesit impecabile!! I

    ReplyDelete
  143. ramona_512@yahoo.com
    As opta pentru bucle - asa superbe cum ti-au iesit tie:) pt ca sunt jucause,feminine,si indiferent cum imi decurge ziua doar stiind ca imi sta parul superb pot trece peste:) Parul meu natural nu este ondulat deloc si visez de ani la buclele perfecte care nu o sa ma lase pana seara cand ajung acasa,,,, Dar placa mea actuala nu prea imi ofera asta:( Trebuie refacute sau regandita toata treaba si ciufulit altfel parul pana spre seara:( Insa tie cu aceasta placa ti-au iesit impecabile!! I

    ReplyDelete
  144. ramona_512@yahoo.com
    As opta pt bucle lejere - pt ca sunt jucause,feminine,usor de purtat, si pt ca oricat de aiurea ar fi o zi si oricat de trista as fi mi - i cand am bucle jucause care imi incadreaza frumos fata parca zambesc si cu sufletul:) Parul meu natural nu e nici drept nici ondulat si mereu trebuie ori intis ori macar facut cu peria ca sa stea cumva,,,si placa mea nu imi ofera bucle durabile - cad mereu in cateva ore;trebuie mereu sa le refac sau sa pun fixativ in exces.
    Din cate spui placa asta e o minune! Buclele ti-au iesit superbe! Esti o draguta!

    ReplyDelete
  145. Par ondulat,deoarece m-am saturat de plictisitorul meu par drept :))
    unforgettable.dreams95@yahoo.com
    https://www.facebook.com/andreea.b.serban/posts/690516561012653

    ReplyDelete
  146. Hey, there! :-) Avand in vedere ca maine o sa ma grabesc de dimineata sa merg la un examen (da, duminica) o sa opte pentru niste bucle lejere, facute rapid, plus sa vremea asta urata nu imi permite sa imi tin prea mult parul drept...
    E-mail: ralu.cristian@yahoo.com

    ReplyDelete
  147. Aș opta pentru un păr ondulat, deoarece eu am deja părul drept, iar o schimbare ar fi binevenită.
    Email: make_me_smile82@yahoo.com
    https://www.facebook.com/denise.ad.31/posts/464823160320741

    ReplyDelete
  148. Fiindca am un par destul de rebel, cu tendinte de ondulare, as alege sa imi intind parul. Astfel ar avea un aspect mult mai ordonat. Ocazional, pentru o schimbare, optez si pentru bucle lejere.
    E-mail lavy2oo8@yahoo.com

    ReplyDelete
  149. Copilitza Fara MinteMay 31, 2014 at 8:49 PM

    eu as opta pentru un par ondulat pentru ca in fiecare zi este drept...de fapt mereu este drept si as dori sa fac o schimbare. :)
    Email: copilitza_fara_minte00@yahoo.com
    share: https://www.facebook.com/pupazadinteii/posts/239472896251562

    ReplyDelete
  150. Eu am parul usor ondulat asa ca mi-ar placea sa ii fac niste bucle lejere si jucause, mi se par naturale si feminine:)
    mail: mirilush@yahoo.com

    ReplyDelete
  151. Par intins, e mai rapid de obtinut si ma avantajeaza mai mult !
    bianca.rogoveanu@yahoo.com

    ReplyDelete
  152. bucle ,bucle ,ador buclele facute cu placa .
    email:ciocoiunicoleta70@yahoo.com
    share:https://www.facebook.com/nicoleta.ciocoiu.9/posts/523380614435373

    ReplyDelete
  153. eu as opta pentru un par ondulat, desi eu mai mereu il port intins.
    Adresa de email: anca.gabrielaa@yahoo.com
    link share: https://www.facebook.com/anca.gabriela.9400/posts/659565734113124

    ReplyDelete
  154. As opta pentru un par ondulat deoarece asa imi sta mai bine.
    alexandraaxu@gmail.com

    ReplyDelete
  155. O sa optez pentru par intins fiindca nu am placa pentru bucle desi mi-as dorii. Email: aylinutza_4u@yahoo.com

    ReplyDelete
  156. Maine dimineata as opta pentru bucle pentru ca ma simt mult mai feminina cu bucle..buclele imi dau increderea de care am nevoie in fiecare dimineata fiind un accesoriu pentru tinuta mea!cand ma trezesc si ma fac creata deja simt k sunt aranjata..imi gasesc mult mai usor outfit-ul:) email laviniaaa.varga@yahoo.com

    ReplyDelete
  157. buclele pentru ca ma fac mai feminina:) laviniaaa.varga@yahoo.com

    ReplyDelete
  158. As opta pentru parul intins deoarece parul meu este cret. Parul drept si stralucitor se adapteaza in orice situatie.
    capsunica.deea@yahoo.com

    ReplyDelete
  159. Bucle lejere pentru ca imi ofera un look mult mai feminin.
    Email: poenariu.teodora@yahoo.com

    ReplyDelete
  160. Daca produsul e precum in descrierea tehnica, iar buclele rezista, aleg buclele lejere, dau o nuanta romatica, luxury. Sunt posesoara unui par lung si bogat, buclele facute de mine se desfac dupa cateva ore.

    morartalida@gmail.com

    ReplyDelete
  161. imi place cum ti ai facut placut,Sandra.si asta este genul de coafura pe care il adopt si eu.am parul lung, si tuns in scari si imi place sa l port asa, cu bucle lejere.felicitari pt blog si pt hinturile cu magazine online.
    monika_enache@yahoo.com

    ReplyDelete
  162. As opta pentru bucle naturale, desi parul intins imi ocupa mai putin timp ;)) (e-mail: ungureanu.alle@gmail.com)

    ReplyDelete
  163. As opta pentru bulce naturale (imi dau un aer feminin), desi parul intins imi ocupa mai putin timp :) ungureanu.alle@gmail.com

    ReplyDelete
  164. O femeie trebuie sa fie intotdeauna frumoasa si ingrijita, tocmai pentru ca atrage cele mai multe priviri. Placa aceasta cu siguranta fiecare dintre noi ne-o dorim, e mai speciala deoarece are mai multe functii decat o placa obisnuita, cel putin asta reiese din ce ne-ai povestit. Parul meu natural nu e nici drept nici ondulat si mereu trebuie sa il intind. Recunosc ca imi plac foarte mult buclele insa mie cu actuala placa nu imi ies deoarece placa pe care o am nu are o temperatura asa mare, nu incalzeste suficient incat sa imi faca buclele perfecte, asa cum le ai tu, probabil depinde si de tipul de par. Imi doresc foarte mult o placa de par care sa aiba o temperatura mai mare, cu ajutorul careia sa imi pot face bucle cand am ocazii mai speciale si sa imi tina parul perfect intins in zilele obisnuite, mai ales in zilele ploioase cand e umezeala afara si parul o ia razna. Maine dimineata am sa optez tot pentru parul intins deoarece ma reprezinta cel mai bine.
    Adresa mea de email: crsm.cristiana@yahoo.ro

    ReplyDelete
  165. Am parul natural ondulat, insa e foarte greu de aranjat, asa ca optez pentru bucle lejere maine dimineata la examenul pe care trebuie sa il dau iar placa BRAUN Satin Hair 7 m-ar ajuta sa il stilizez cu niste bucle lejere si naturale. O sa optez pentru un stil casual: o pereche de jeans albastrii deschis, un tricou alb mai larg, un sacou negru, o pereche de stiletto, tinuta fiind accesorizata cu un colier statement si o geanta neagra.
    Adresa de mail: deea_a2009@yahoo.com

    ReplyDelete
  166. Am parul natural ondulat dar e foarte greu de aranjat, asa ca o sa imi fac niste bucle lejere maine dimineata la examenul pe care o sa il am, iar placa BRAUN Satin Hair 7 m-ar fi ajutat mult sa il stilizez acolo unde este nevoie. O sa optez pentru un stil casual: o pereche de jeans albastrii deschis, un tricou alb mai larg, un sacou negru, o pereche de stiletto iar tinuta va fi completata de un colier statement si o geanta.
    Adresa de mail: deea_a2009@yahoo.com

    ReplyDelete
  167. Cel mai mult mi-ar place sa imi fac bucle, dar numai sa imi faca cineva pt ca pana acum nu am reusit sa gasesc o placa cu care sa imi fac repede si usor buclele :-(
    Poate cu placa asta o sa le pot face asa cum imi doresc
    Oana_bitiusca@yahoo.com

    ReplyDelete
  168. Bucle, pentru un aer lejer :)
    aleksia_girl@yahoo.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.