LAURA CIOBANU | Shop ONLINE din 8 Mai

4 comments




nude and purple



Umeri acoperiti cu dantela fina, materiale fluide in nuante vibrante sau pasteluri pudrate si detalii pretioase toate adunate dau viata celor mai frumoase rochii si toate semnate LAURA CIOBANU. 

 Acum e mai usor decat credeai sa implinesti vise, sa transformi basmele bunicii in povesti reale fiind chiar tu personajul principal, e simplu sa te simti ca o printesa intr-o rochie care se aseaza perfect pe trupul tauiar de acum toate sunt la un click distanta de tine, si isi rezerva locul in gaderoba ta.

Designer-ul LAURA CIOBANU s-a gandit la noi, iubitoarele de frumos, la tine, cea care isi doreste o rochie speciala pentru momente deosebite si a deschis  in acest sens shop.lauraciobanu.ro - magazinul ONLINE unde e imposibil sa nu gasesti rochita aceea rosie sau pe cea neagra cu detalii atent lucrate ori una colorata, exact asa cum ti-o imaginai. 

Pe langa rochiile care vor fi expuse pe site, Laura iti poate indeplini orice vis, asa ca, alege modelul mult visat, fie ca este vorba de o rochie pentru eveniment sau una de mireasa, si fa-i o vizita! Impreuna visul tau va deveni realitate.

Stati pe aproape, din 8 MAI Laura Ciobanu vinde ONLINE!




RED l.o.v.e & NUDE shades



black beauties




 Care este rochia voastra preferata?












SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

4 comments:

  1. Oh, ce bine, am ochit deja cateva modele exceptionale!!

    ReplyDelete
  2. awesome!

    www.bstylevoyage.blogspot.com
    xx

    ReplyDelete
  3. Sunt superbe!!!! Le ador :) Preferatele mele ( am sa-ti zic doar doua ) este cea rosie ca focul si cea neagra cu dantela...minunate!!!!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.