Nail Art Studio by Lore in casa noua | Avram Iancu nr.9

4 comments







 Incaperi spatioase personalizate fiecare cu o denumire, decorate cu detalii fine, note contrastante de alb si negru, verde smarald si auriu, muzica in surdina si cele mai noi produse in materie de manichiura si pedichiura, mai exact - paradisul unghiilor! Voresc despre Nail Art Studio by Lore - studio exclusiv de manichiura si pedichiura care s-a mutat in casa noua, intampinandu-si clientii cu mare fast Vineri pana seara tarziu. 

Inca din holul decorat cu verde smarald si oglinzi cu rame negre, care te introduce in atmosfera relaxanta din salon, si pana la sala de cursuri, cele doua camere in stiluri diferite special destinate relaxarii din timpul pedichiurii dar si baia minutios decorata, noul salon respecta aceeasi nota - Elegant, Rafinat, Glam & Primitor! 

Fiecare vizita la Nail Art inseamna un rasfat atat pentru doamne si domnisoare, cat si pentru domni si copii. Fiecare dintre acestia au un spatiu special creat pentru ei care iti transmite un singur gand - Sa inceapa relaxarea!

 

Sala de pedichiura UNISEX 



 Detalii glam din BLACK & WHITE Story - adica baia



 MINX Mania - summer mood on!


 Fiecare invitat s-a bucurat in ziua deschiderii de unul dintre serviciile oferite de salon, pana si eu! Am avut placerea sa le cunosc si pe fetele care formeaza echipa de la Targu Mures(stiti ca va puteti bucura de serviciile Nail Art si acolo) si sa le revad pe cateva dintre ele, fete dragi mie! Asa ca, Eniko Beres a avut grija ca manichiura mea sa intoarca privirile celor din jur iar reactia mea la final a fost: WOW, sunt bestiale!  Am plecat acasa cu o manichiura noua, Emerald & Lemonade decorata cu strasuri Swarovski, perle si strasuri multicolore.


 Relaxarea e cuvantul cheie - terasa salonului


L'ecole Nail Art Studio 

Fie ca profesezi deja in domeniu sau esti la inceput de drum, Nail Academy ofera cursuri pentru initiere, perfectionare si specializare acreditate la nivel international. Noua locatie din Cluj va asteapta cu o sala dedicata exclusiv cursantelor care isi doresc sa invete de la cei mai buni.



Spatiul destinat primirii clientilor face usor trecerea in camera dedicata exclusiv manichiurii. Elegant, luminos si rafinat, salonul ofera fiecarei cliente intimitatea de care are nevoie atunci cand alege serviciile Nail Art. 




 Little princess manicure - rasfat pentru micile printese!


 La Nail Art Studio by Lore puteti veni insotite de copii, acum acestia au un spatiu de joaca special creat pentru ei.

 Intreaga echipa de profesionisti reunita sub aceeasi "umbrela" . Fetele de la Targu Mures si cele din Cluj impreuna cu Loredana Zagon - manager Nail Art Studio by Lore.


Detalii despre promotiile si serviciile oferite de Nail Art gasiti pe pagina de facebook -

Pentru programari:

Avram Iancu, nr.9 Cluj Napoca
programari la tel: 0757-671.144
0264-410.333


P.S. Nu uitati sa ma votati la Intel PEOPLE's Choice AWARD in cadrul Digital Divas 2014.


Kisses & Huuuugs !










SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

4 comments:

  1. trei fete cochete! xoxo

    stylemeetsbeauty.blogspot.ro

    ReplyDelete
  2. Wow ce frumos e totul,de vis,asa da salon ;) intr-un asa loc e o placere sa muncesti :D e pe wishlist o manichiura acolo neparat :D imi place f tare fusta :)

    ReplyDelete
  3. Optez pentru par intins, pentru ca imi place mai mult. :)

    ReplyDelete
  4. super dragalase unghiutele tale! <3

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.