Hidratare cu uleiul NASHI si fixare Londa & Wella| Haircare.ro

6 comments






 Par lung, schimbari de culoare si coafat des cu placa, peria, ondulator si alte mijloace de caldura si totusi .... straluceste! Mereu am fost preocupata de aspectul parului meu mai ales ca il agresez de fiecare data cand il aranjez, placa de par stiti si voi ca numai bine nu-i face :) Produsele revolutionare au luat demult locul mastilor facute acasa din diverse ingrediente cum ar fi oul sau uleiul de masline (eu nu mi-am facut niciodata asa ceva) iar formulele acestora sunt imbunatatite odata cu trecerea timpului.

Asadar, eu consider ca pe langa sampon, balsam si masca (trio-ul de baza pentru ingrijirea parului) avem nevoie clar de un ulei de par. De curand eram pe internet in cautarea catorva produse special destinate podoabei capilare si asa am decis sa plasez prima comanda pe www.haircare.ro . Zis si facut!

 Primul adaugat in cos a fost Uleiul de par NASHI - Argan OIL pe care l-am testat de cateva ori cand am fost sa ma vopsesc pe par la salon. Uleiul asta miroase atat, dar atat de bine incat il declar numarul 1 in topul uleiurilor testate de mine pana acum. Miroase delicios iar ingredientul principal este uleiul de argan despre care stim ca are proprietati fantastice!

Sa incep cu sticluta care este una eleganta, din sticla rezistenta iar dozarea produsului se face foarte usor datorita felului in care este conceputa sticluta. 


Cand, cum si cat aplic pe par?

Eu il aplic dupa ce ma spal pe par, tapotez parul cu un prosop si il usuc foarte putin, cat sa fie bine stors de apa. Aplic putin produs pentru ca are o consistenta vascoasa si hidrateaza foarte bine firul de par, trecand usor degetele prin el de la jumatatea firului de par in jos. Daca este nevoie mai aplic un strop si dupa ce am coafat parul. 

Imi place pentru ca nu incarca parul iar mirosul de par fresh persista!






Dupa HIDRATARE, urmeaza FIXAREA!

 De fiecare data cand auzeam cuvantul FIXATIV imi zbura gandul la coafurile super fixate, finisate cu lupa si tari ca piatra. Ei bine, eu nu prea folosesc fixativ pentru ca am firul de par gros iar cofurile rezista destul de bine insa atunci cand ies la o cina in oras sau pur si simplu intr-o zi cu par rebel, aleg un fixativ cu nivel mic de fixare care ofera parului flexibilitate dar in acelasi timp il tine la locul lui. 

Asa ca am ales DYNAMIC Fix| Level 2 de la WELLA care ofera o fixare usoara parului, dandu-i stralucire si un aspect natural, deloc incarcat. Eu il folosesc atunci cand am parul drept pentru a tine in frau vartejul care imi da batai de cap dar si atunci cand imi doresc bucle naturale care sa reziste intreaga zi.

 Se usuca foarte rapid- 45 secunde! Miroase discret si nu incarca parul, nu are o textura lipicioasa si se indeparteaza usor prin periere.







 STRONG - pentru o coafura de durata!

Atunci cand alegem o coafura complexa care stim ca trebuie sa arate impecabil pe parcursul intregii zile, trebuie sa alegem un fixativ cu fixare puternica. Atunci cand particip la diverse evenimente, sedinte foto, cand ies in club sau cand stiu ca nu mai ajung pe acasa inainte de o intalnire importanta iar coafura mea trebuie sa arate impecabil, aleg fixativul cu fixare puternica FIX Finishing Spray | Londa Professional .

Spre deosebire de celelalte produse care promit o fixare extra STRONG, acest produs isi face treaba exact asa cum mi-am dorit. Fixeaza foarte bine parul lasandu-l in acelasi timp flexibil. Firele de par nu se lipesc, coafura nu arata imbacsit, ofera un luciu discret si ramane pe par pana il indepartam prin spalare sua periere. Imi place pentru ca nu lasa efectul acela de "par sarma", este insesizabil odata aplicat pe par!









Pe langa produsele de styling, pe Haircare.ro am mai gasit si produse pentru ingrijirea parului acestea fiind grupate in functie de tipul de par si de necesitatile acestuia. 

Sunt curioasa voi ce produse de styling folositi ? 







SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

6 comments:

  1. Nici mie nu imi lipseste uleiul pentru par, eu il am pe cel de la Loreal Mythic oil, este foarte bun, nu imi incarca parul . Din produsele mele pentru ingrijirea parului nu lipsesc urmatatoarele doua: sprayul pentru protectie termica, cu keratina de la Tresemme + keratina lichida . Sunt niste produse foarte bune . Ca si styling folosesc fixativul Elnett de la Loreal...de care sunt foarte multumita .
    (Ana)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Am tot auzit si eu de keratina lichida dar inca nu am testat-o, sunt curioasa :)

      Delete
  2. Ai un par foarte frumos si ingrijit!Si mie imi plac uleiurile de par foarte mult.M-ai tentat sa-l incerc si pe cel de la Nashi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc Camelia! Ti-l recomand pe cel Nashi, miroase demential si isi face treaba super bine :)

      Delete
  3. arati superb! uleiul ma incanta tare mult!!

    ReplyDelete
  4. Iubesc parul tau, stii ca eu chiar am crezut ca ti-ai pus extensii atunci. mi s-a parut super lung. Se vede ca ai mare grija de el. Si eu il rasfat cu tot ce prind, cat mai iubit sa se simta.

    Te pup.

    http://miu-miu.ro/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.