Ce tinuta port de Paste - chic si confortabila

2 comments





 Outfit:

Waistcoat// Sheinside
Shirt//Zara
Jeans//Zara
Backpack// on sale HERE
Sandals// on sale HERE



Asa suntem noi femeile, ne place sa ne pregatim tinutele de sarbatoare din timp, sa alergam de nebune prin magazine in cautarea celei mai elegante tinute si a celor mai noi piese ale sezonului insa nu toate femeile sunt la fel. Eu ma aflu in cealalta categorie pe care n-o sa o vezi purtand cea mai eleganta si incomoda tinuta, pe care n-o sa o vezi intr-o rochie foarte eleganta si pe cele mai inalte tocuri.

Tinuta de Paste trebuie sa fie decenta si trebuie sa o adaptam in functie de momentul zilei, daca o purtam la biserica sau la un pranz cu familia in curtea bunicilor ori cand alegem sa le facem o vizita celor mai buni prieteni. 

Am observat de-a lungul vremii ca femeile inteleg prin eleganta si feminitate doar cuvantul ROCHIE si de multe ori fac alegeri nepotrivite atunci cand isi aleg tinuta de Paste.

 Cred ca printre cele mai frecvente greseli vestimentare se numara:
  • fetele poarta rochii prea scurte sau din paiete la biserica
  • femeile uita ca dantela este un material pretios care nu se preteaza a fi purtat la iarba verde
  • aleg piese vestimentare mult prea transparente
  • cumpara doar din impuls si de dragul de a avea ceva nou de Paste in garderoba
  • multe femei nu inteleg ca nu trebuie sa se chinuie purtand o pereche de pantofi sau sandale cu toc de 15cm cand avem atatea optiuni de pantofi fara toc, la fel de feminini si eleganti
  • rochia cu spatele gol nu se preteaza a fi purtata la biserica sau in toiul zilei, in vizita la rude
Asadar, eu aleg sa port o pereche de jeansi negri si nelipsita camasa alba pe care am accesoritzat-o cu o brosa cumparata tocmai de la Paris care ofera acea nota de eleganta si feminitate intregii tinute. 

Sandalele cu toc metalic completeaza tabloul cromatic, alaturi de vesta si rucsac. Apropo, rucsacul nude este cea mai buna varianta atunci cand stii ca nu mai ajungi pe acasa de dimineata pana seara si ai suficient spatiu sa iei cu tine un kit basic de machiaj si poate cateva accesorii pentru iesirea de la cina. Rucsacul se transforma rapid intr-o geanta de umar prin doar cateva miscari. 

Deci se poate sa fim chic chiar si daca nu purtam rochii clasice, chiar renuntand la mult prea sobrul negru si adaugand cateva accesorii de efect.

Va doresc sa aveti parte de Sarbatori Magice alaturi de cei dragi! 












SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

2 comments:

  1. Sarbatori fericite Sandra!
    Xoxo, Victoria

    ReplyDelete
  2. Imi place combinatia dintre camasa alba si vesta crem!
    :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.