Cum purtam rochia asimetrica

4 comments





 Outfit:

Hat// H&M
Jacket// C&A
 Dress// HERE
Boots//on sale HERE
Bag// Pieces


 De fiecare data cand ma aflu in mijlocul unei discutii despre rochii, ma gandesc automat la cum as putea sa port orice rochie intr-o varianta cat mai confortabila, sa renunt la tocuri si la abordarea clasica cu pantofi cu toc si detalii "pretioase". Procentul femeilor care aleg sa imbrace orice rochie intr-o varianta ultra-feminina este de departe mai mare decat cel al femeilor care opteaza pentru bocanci, sneakersi sau o pereche de pantofi oxford cu detalii masculine. 

Rochia asimetrica cu imprimeu houndstood a ajuns de buna vreme in garderoba mea. Imprimeul houndstood dateaza din anii 1800 si ne duce cu gandul la traditiile si porturile scotiene. Contrastul alb-negru ma cucereste intotdeauna si castiga detasat chiar si in fata preferatului galben.

 Desi imi imaginam o completare de rosu contrastant cu aceasta rochie, poate o pereche de sandale gladiator, am ales totusi biker boots. O pereche de bocani, jacheta de piele cu insertii pe umeri si palaria neagra s-au integrat perfect in look-ul relaxat pe care mi-am dorit sa-l creez in jurul acestei rochii.

 Bocancii Black Iron se incadreaza perfect in peisajul oricaui anotimp iar eu pare ca nu ma mai despart de ei. Vestea buna e ca acum ii gasiti si voi la reducere - AICI
 
 Apropo, ca ma gandesc la orice anotimp, imi imaginez deja tinutele cool pentru Untold Festival si restul concertelor misto care se anunta vara aceasta.










SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

4 comments:

  1. Vai, cat de frumoasa e rochia!
    http://www.descude.com/

    ReplyDelete
  2. Frumoasa rochita si combinatia. Ce idee mi-ai dat, ma duc sa scot bocancii din dulap si sa caut o fustita. Biker boots cu fusta closh. Mama, mama!

    ReplyDelete
  3. Vai, ce frumoasa e rochia <3
    Chiar inainte am facut o comanda pe SheIn, dar nu m-am uitat si la rochii :( #wishlist

    ReplyDelete
  4. Rochita este superba si imi place la nebunie!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.