Ce genti se poarta in sezonul primavara-vara 2016?

2 comments



Cand vorbim despre accesoriile femeilor ne vine in minte in primul rand geanta. Acesta este accesoriul de care suntem nedespartite si care reuseste de foarte multe ori sa dea un aer foarte chic chiar si unei tinute basic ori monocrome. De cele mai multe ori, atunci cand aleg sa investeasca intr-o geanta noua, femeile se orienteaza mai intai spre utilitatea acesteia si abia apoi spre designul ei. Si atunci cand vorbim despre genti, ca si in cazul pieselor vestimentare, deginerii au propuneri deosebite de la un sezon la altul. 

Diversitatea modelelor propuse de designeri pentru primavara-vara 2016, multitudinea de forme, materiale dar si stilurile contrastante abordate de acestia vor transforma clasica geanta, folosita pe post de depozit pentru obiectele pe care le luam cu noi zi de zi, intr-un accesoriu care ne va infrumuseta tinuta. 

Daca tot vorbim despre genti, va anunt ca in perioada 12-17 aprilie 2016 Iulius Mall Cluj gazduieste o noua editie a Targului BAG EXPO. 
Am ajuns si eu pe acolo si mi-a fost foarte greu sa aleg o geanta pentru ca in primul rand nu ma puteam decide daca vreo o geanta mare, voluminoasa sau una pe care sa o pot lua cu mine atat ziua cat si seara. 

Intr-un final am ales o geanta din piele naturala in nuante de gri si roz pudrat, daca tot suntem in sezonul cald.  Asa cum deja stiti, gasiti atat genti din piele naturala cat si genti din piele ecologica, portofele, genti de voiaj, serviete si apropo, daca esti in cautarea unui rucsac cool, am vazut o gramada de modele misto. 












Va invit sa urmariti materialul de mai jos unde am vorbit despre Gentile in tendinte pentru sezonul primavara-vara 2016, alaturi de Raluca Ghita in emisiunea 'ZIUA BUNA' pe LOOK Plus.


Sezonul acesta nu vorbim doar despre gentile clasice care raman in tendinte si pe care designeri precum Fendi, Prada, Giorgio Armani sau Louis Vuitton le readuc in atentia iubitoarelor situlului clasic. 

Marni propune gentile tip sac pentru sezonul acesta in timp ce Chanel sau Lanvin ies din tipare cu acele boxy bags- genti tip caseta. Gentile de mana supradimensionate, din diferite materiale atipice fac furori printre cele care isi doresc totusi sa poarte o geanta de mana dar in acelasi timp sa se bucure de spatiu pentru toate obiectele necesare si utile.

  Pentru cele mai indraznete, designerii propun gentile animate, gentile transparente, formele originale, materiale si printuri inspirate din cultura diferitelor popoare.  
 
Ahh era sa uit! Gentile tip borseta propuse de catre Kenzo sau Balenciaga sunt de departe preferatele mele sezonul acesta iar abordarea foarte feminina a acestui model regasita in prezentarile Chanel, varianta borseta-bijuterie m-a cucerit iremediabil. 













Ne vedem pe snapchat: @sandrabendre 



SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.