Pantalonii albi cu talie inalta - Da sau Ba?

4 comments





 Outfit:

Blazer// Topshop
Crop top// Choies
Coat// HERE 
Pants// HERE 
Shoes// Zara 


 " -  Pantaloni cu talie inalta? Hmmm parca sunt demodati, nu ma avantajeaza, nu stiu cu ce sa ii asortez, pot sa ii port doar cu tocuri" si lista ar mai putea continua.  Spun ca ar mai putea continua  pentru ca asta am auzit de foarte multe in discutiile dintre femei, prinse din zbor, ba pe la sala, ba prin cabinele de proba ale magazinelor si chiar in online unde multe femei cauta raspunsuri la intrebarea: Cum pot purta pantalonii cu talie inalta?

 Daca mai punem in discutie ca acesti pantaloni cu talie inalta sa fie si albi, cu siguranta ca vom gasi si mai multe femei puse pe ganduri :) Nu am agreat nici eu multa vreme pantalonii albi tocmai din considerentul ca aveam impresia ca nu ma avatanjeaza, nu gaseam niciodata un model care sa imi placa si in care sa ma simt confortabil. 

Pantalonii albi cu talie inalta se potrivesc atat siluetelor androgine, pentru ca marcheaza bine talia dar si siluetelor tip para, daca adaugam volum in zona umerilor pentru a echilibra silueta. Eu am ales sa suprapun o trench coat cu imprimeu floral texturat peste un sacou clasic, alb. 

Ador sa mixez print-uri diferite in aceeasi tinuta mai ales cand se creaza si un contrast cromatic cum este cel dintre alb-negru si galben. 
Apropo de pantaloni si mai ales cei albi, trebuie sa gasim in primul rand un model care sa se aseze bine pe silueta noastra iar din punct de vedere al materialelor, avem de unde alege.

 Eu i-am gasit pe ai mei pe chic-diva.ro , sunt dintr-un material usor elastic si partea buna este ca pot fi personalizati exact pe dimensiunile voastre. 

Asadar, votam Da sau Ba pentru pantalonii albi in aceasta primavara? :) 










SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

4 comments:

  1. You look stunning dear! Flower printed frock coat is lovely!

    BebaGottel
    Instagram

    ReplyDelete
  2. Pantalonii astia iti vin superb si as fi pro, cu siguranta. Combinatiile facute sunt perfecte si se potrivesc de minune. Cred ca ar fi bine sa imi combini tinutele petru ca ai un talent .....!!! Imi place si trench-ul! Foarte frumos si potrvit in combinatie cu pantalonii

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.