Ce produse folosesc zi de zi pentru ingrijirea tenului

4 comments





 Sunt momente cand radiaza, cand il ador si orice machiaj arata bine dar sunt momente in care o ia razna si-mi vine sa-mi pun o perna-n cap si sa stau toata ziua in casa. E vorba despre Tenul MEU care nu e chiar asa cum va imaginati multe dintre voi, adica perfect! 

Pana de cativa ani aveam un ten normal, fara nicio problema si nu-mi dadea batai de cap niciodata. A aparut si nesuferita acnee, ce-i drept nu a fost o forma grava dar pentru mine a fost GRAV. Imi crea o stare de disconfort care ma tinea de cele mai multe ori in casa, nimic nu arata bine pe tenul meu iar intalnirea cu oglinda era un chin. Dupa vizite o gramada de dermatologi am rezolvat problema.

Acum tenul meu e unul mixt-gras, sensibil as spune uneori sau uscat cand o ia razna. Are momente in care isi face de cap si imi ies tot felul de monstruleti  dar are si momente in care imi place mult. 

De-a lungul vremii am testat nenumarate produse, multe,foarte multe! Asadar, acum va povestesc despre cele pe care le folosesc in momentul de fata.


1. Lotiunea Micelara pentru Ten Sensibil - GARNIER 

O folosesc pentru indepartarea machiajului, atat pe ten cat si in zona ochilor. Imi place pentru ca nu are textura grasa si curata foarte bine machiajul iar pentru ochi este foarte blanda. O gasiti in orice hipermarket. 


2. Miracle Cleanser Gel - FERETO 

Dupa indepartea machiajului spal fata cu gelul de la Fereto. Curata in profunzime tenul, nu irita si nu usuca tenul iar mirosul este unul fresh.

Il puteti cumpara de AICI

3. Lotion YON-KA 

Este de fapt ca si o apa termala cu miros usor mentolat. Hidrateaza tenul si il lasa fresh. O folosesc de fiecare data cand vreau un refresh atat pe tenul curat cat si peste machiaj, pentru a-l fixa.



4. Hydra SENSITIVE Botanical - FERETO 

Pe timpul iernii, cand imi simt tenul usor iritat din cauza temperaturilor scazute, inlocuiesc crema Hydra MAT Botanical cu Hydra SENSITIVE ambele de la FERETO. Imi place efectul calmant pe care il are dar si textura lejera. Constituie o buna baza de machiaj si o aplic pe ten dupa ce acesta este curatat si tonifiat. 
 Este recomandata persoanelor cu tenul sensibil, cuperozic.
 

O puteti cumpara de AICI


5. Instant depuffing roll-on Gel - SEPHORA

Este de fapt un un Gel hidratant creat pentru zona sensibila din jurul ochilor. L-am primit cadou si am inceput sa il folosesc dimineata si seara,  de aproximativ o saptamana. Imi place ambalajul care faciliteaza aplicarea si faptul ca nu are miros. Nu ma ustura ochii ceea ce este wow! Este potrivit pentru orice varsta :) 

Il gasiti in Magazinele SEPHORA. 



 6. Blueberry Burst Face Mask- H&M 

Arata si miroase deliciooosss! Am testat pentru prima data produsele de beauty de la H&M cam de 2 ani cand le-am gasit in Ungaria. De atunci cumpar de fiecare data cand am ocazia atat produse pentru ingrijirea tenului si corpului cat si produse de machiaj. 
Masca aceasta este una dintre preferatele mele. Lasa pielea foarte hidratata si fina.


 7. Crema-Masca Calmanta si Regeneranta- GEROVITAL 

Asa cum ii spune si numele este o Crema-Masca. Are exact textura unei creme obisnuite dar actioneaza ca si o masca. Eu o aplic seara, pe tenul curat, si o las sa actioneaze intreaga noapte. O folosesc ocazional atunci cand simt ca tenul este iritat sau deshidratat. Se poate folosi si dupa interventii chirurgicale minore. Nu contine parabeni.

O gasiti in magazinele Farmec sau AICI



8. Crema Regeneranta "Royal Honey" - APIDAVA 

Daca tot vorbim despre hidratare si regenrare pe timp de noapte, Crema Regeneranta de noapte,fara parabeni, pe baza de miere, laptisor de matca si Vitamina A si E este solutia ideala atunci cand va doriti un tratament 100% natural pentru ten. Miroase a miere si-ti vine sa o mananci, hidrateaza in profunzime, fiind absorbita rapid de catre ten.

Mai multe despre produsele APIDAVA puteti afla AICI



8. Cellular Regenerating Night Serum- FERETO 

 Despre Serul Regenerant de noapte de la Fereto v-am povestit intr-o postare speciala.
Va invit sa aflati mai multe despre el dar si despre MIRACLE Scrub  - AICI



 Pentru zilele in care tenul meu o ia razna, ii vin de hac cu ...



 9. Isotrexin Gel 

Isotrexin Gel mi-a fost recomandat de doctorul dermatolog in perioada in care tenul meu nu era intr-o stare prea buna iar acnee imi dadea batai de cap. Este un gel cu o actiune puternica asupra tenului iar folosirea lui "dupa cum te taie capul" poate avea efecte dure asupra tenului. Eu il folosesc local, strict pe cosuri atunci cand acestea apar. Inainte il foloseam petoata zona afectata de acnee, nu doar pe comedoane.

ATENTIE - Se aplica intr-un strat FOARTE, FOARTE subtire! Daca aplicati excesiv riscati sa faceti mai mult rau decat bine.
Tenul trebuie sa curat si uscat atunci cand aplicati gelul. Are un usor efect de descuamare si nu este indicata expunerea la soare sau solar pe timpul tratamentului. 

Pentru mine a avut si are un efect bun dar nu pentru toate persoanele acesta este potrivit.
De aceea, inainte de a utiliza acest gel, va recomand sa faceti o vizita la dermatolog iar acesta va va recomanda doza ideala pentru problema voastra.

Isotrexin gel se foloseşte pentru tratamentul acneei. Acţionează astfel:

- face pielea mai puţin grasă;
- detaşează punctele negre şi albe, astfel încât acestea sunt mai uşor de eliminat;
- opreşte reapariţia punctelor albe şi negre;
- suprimă bacteria care produce acneea;
- reduce numărul comedoanelor roşii inflamate.



 10. Cicaderm - IVATHERM

Eu am numit-o "Crema Minune" asta pentru ca face cu adevarat minuni! 

Are rol cicatrizant, ajuta la reconstructia integritatii pielii. Creeaza conditiile favorabile cicatrizarii plagilor mici, arsurilor, cicatricilor postlaser si microchirurgie, dupa epilare.

Eu o aplic pe urmele lasate de comedoanele pe care le traumatizez(pentru ca nu ma pot abtine). 
 Efectul este WOW! Ajuta la vindecarea rapida a acestora dar si la indepartea petelor sau a cicatricilor usoare.  O folosesc chiar si pe buze atunci cand acestea sunt foarte uscate si crapate.

Se aplica o cantita foarte mica de crema, asadar un tub va va ajunge o buna bucata de vreme. Ambalajul este special creat pentru a ajuta la dozarea usoara a produsului.

O puteti cumpara de AICI

Sunt curioasa care sunt produsele care au facut minuni pentru tenul vostru?





SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

4 comments:

  1. Multumim pentru articol. Frumoase si de calitate produse folosesti. :-) Sa le folosesti cu drag. An nou fericit!
    www.farmacistonline.ro

    ReplyDelete
  2. Foarte faina postarea! Imi place sa citesc astfel de postari, pentru ca sunt curioasa ce folosesc alte persoane fata de ce folosesc eu. Crema regeneranta de la Apidava o am si eu, la fel si crema de ochi, care e preferata mea.
    Kisses
    Andreea

    ReplyDelete
  3. Foarte interesant articolul tau! Si mie imi place mult micelara Garnier, curata bine si nu are parfum.
    Glam kisses from Http://glamupdoll.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Tenul este si pentru mine o problema.Cateodata pare ca este mixt,altadata doar gras..Imi da mari batai de cap.O sa incerc cateva dintre aceste produse,cat voi putea de repede.
    P.S.Ce aparat folosesti?
    Pupici ,Andreea :*

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.