Winter Black Nails | Nail Art Studio by Lore Cluj

1 comment
 Pregatita de sarbatoare din cap si pana-n varful degetelor! Unghiile mele sunt imbracate in haina de sarbatoare. Clasicul rosu pe care il aleg majoritatea doamnelor si domnisoarelor pe unghii pentru mine inseamna negru. Elegant si stralucitor, negru a fost alegerea mea pentru manichiura de Sarbatori.

Lore a adaugat un plus de stralucire decorand unghiile cu strasuri multicolore, tinte si caviar auriu. 
 Miros de cafea, bomboane de ciocolata, lumanari sifedate si incaperi pline de cliente nerabdatoare sa isi rasfete unghiile cu o noua manichiura Cam asa as descrie atmosfera care a cuprins Salonul Nail Art Studio by Lore 

In luna decembrie fiecare clienta s-a bucurat de un cadou oferit din partea Nail Art dar si pachete cadou cu produse pe care le puteau oferi celor dragi.  

Vreau sa le multumesc tuturor fetelor din Echipa Nail Art pentru un 2014 cu cele mai stylish unghiute si sa le felicit pentru talentul si rabdarea cu care ma trateaza de fiecare data cand le trec pragul. Ahhh si sa le multumesc ca ma mai cearta ele cand imi rod unghiutele dar tot dragi imi sunt! :)) 

Gagici, sunteti cele mai tari! 

Apropo, tu ce culoare ai pe unghii de Sarbatori?

 ******

White Nails - Winter Nails 

Unisex Burberry Pedicure Room - este locul ideal pentru o pedichiura SPA ca la carte.Echipa Nail Art Studio by Lore va asteapta in 2015 cu cele mai inspirate unghiute.


Avram Iancu, nr.9 Cluj Napoca
programari la tel: 0757-671.144
0264-410.333

SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

1 comment:

  1. Foarte dragute unghiile, esti gata de sarbatoare. O sa le fac si eu o vizita celor de la Nail Art pe 31 pentru manichiura de revelion, dar eu ma duc la salonul din Tg-Mures. ;) Sarbatori fericite!

    Fashion As I Love It by Dana Oprea
    www.fashionasiloveit.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.