Weekend Fashion la Iasi| #fashionbloggersiniasi

5 comments


M-am trezit cu noaptea-n cap si mi-am dus geamantul de Joi seara in masina, asta pentru ca vineri dimineata am pornit spre Iasi. Ne astepta un drum lung care s-a dovedit a  u fi atat de lung pe cat credeam, de fapt eram noi nerabdatoare sa ajungem, pentru prima data la Iasi dar si sa ne intalnim cu cea mai cool gasca.

Ce cautam de fapt acolo? Madalina si Alex Raileanu sunt cei care au avut grija ca totul sa iasa ca la carte si sa ne aduca impreuna.  M-am indragostit de Iasi si nu am apucat sa-l vad decat in fuga, deja am planuri pentru o noua vizita.
 

O priveliste superba de la etajul 13 al Hotelului UNIREA Iasi 

 Daca te cazezi la Hotel Unirea in Iasi, pe langa cea mai frumoasa panorama, te poti relaxa si in zona de SPA a hotelului.


******



In direct la Emisiunea "Deschis la Distractie", a fost distractie si voie buna cu un public minunat la PALAS Iasi

Palas Iasi este cel mai frumos Mall din Romania din punctul meu de vedere. Super aerisit, cu un design elegant si cu foarte multe magazine.



******



Paradisul ojelor la Mi-Ny in Palas Iasi. E aproape imposibil sa pleci din magazin fara o super oja in cele mai stylish nuante :)



******


******

Welcome #fashionbloggers @quatzlounge a fost mesajul cool inscriptionat pe servetelul care a insotit Cappuccino-ul Vienez cu multa spuma si aroma intensa de cafea, pe care l-am comandat la Quatz Lounge



******
 Scurta noastra vizita la NEW LOOK in Palas Iasi s-a lasat cu o scurta sesiune de shoppping si rasfat. Abia astept sa va arat ce am in pungulita :)


******


Dupa ce ne-am delectat cu un pahar de Vin - GRAMMA Wines si multe povesti, un THE GODFATHER Burger la Restaurant VIVO- Fusion Street Food a fost alegerea perfecta. Nu-mi plac burgerii de obicei, mai ales carnea de vita dar vreau sa va spun ca The Godfather Burger a fost ge-ni-al!




******

Chef Galerie by Chef Cristian Chirila  este restaurantul care ne-a gazduit pentru cina de sambata seara. Penne cu spanac si un pahar de vin roze au fost alegerea perfecta pentru party-ul ce ne astepta.  Cu un design minimalist, geamuri imense din sticla si preparate gatite cu pasiune, Chef Galerie m-a cucerit.



******




 Ultima seara la Iasi a fost cum altfel daca nu una de party in Club Fratelli Iasi. 
Am dansat toata noaptea si s-a confirmat inca o data ca #fashionbloggersiniasi a fost una dintre cele mai tari experiente. 




 My outfit:

Top// AICI
Fusta// AICI
Botine// Zara






Madalina si Alex - oamenii surprizelor! Dupa miezul noptii a venit si surpriza dulce pe care ei au pregatit-o pentru noi. 


******

Weekendul la Iasi a fost nemaipomenit si pentru asta vreau sa le multumesc celor care au avut grija ca noi sa ne simtit extraordinar - Madalina & Alex Raileanu!


Multumirile merg si catre fotograful nostru


******

P.S. Nu uitati sa va inscrieti in CONCURS- puteti castiga produsul sau produsele preferate in valoare totala de 500lei de pe QuickMobile.ro

Afla ce trebuie sa faci - AICI


 




SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

5 comments:

  1. Ce frumoooos! Se vede ca v-ati distrat de minune toate impreuna!

    http://www.cristinasurdu.com/

    ReplyDelete
  2. Pot sa zic ca ești cea mai frumoasa?pot! Și mi-e drag de tine de mor pt ca ești frumoasa mereu,frumusetea aia de vine din interior și o vad pe chipul tău în fiecare poza..si te mai și îmbraci frumos..si îți mai și faci și timp sa rasp la mailurile celor care iti scriu..draga mea sa fii fericita și sa ai un Crăciun fericit asa cum îl visezi tu.pup Monica G

    ReplyDelete
  3. Ati fost minunate toate si ma bucur ca te-am cunoscut chiar daca doar pt cateva minute :)


    Va invit pe blogul si pagina mea de facebook:
    http://mariaisonfashion.blogspot.ro/
    https://www.facebook.com/maria.is.on.fashion

    ReplyDelete
  4. Unde putem gasi inregistrarea emisiunii?:D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.