Promotii si Masaj la Biosenses Healthcare center Cluj

Leave a Comment




Bine ai venit, iarna! Imi place iarna, dar cand este totul alb, cand fulgii de zapada se lovesc de parbrizul masinii sau cand ma bucur de un masaj anticelulitic ori o impachetare cu miere la Biosenses Healthcare Center.

A trecut o bucata buna de vreme de cand merg la Masaj Anticelulitic si am numai cuvinte de lauda pentru Echipa Biosenses. Pe langa faptul ca este un cabinet unde intimitatea este la ea acasa, atmosfera este una relaxanta iar fetele mereu cu zambetul pe buze, serviciile sunt altceva, sunt ceva diferit de tot ce am incercat eu pana acum iar rezultatele nu intarzie sa apara.Personal merg de doua ori pe saptamana la masaj si am incercat si impachetarile la termocuvertura. 


" Impachetarea la termocuvertura - functioneaza pe principiul efectului de sauna care permite si slabirea localizata.
Sunt folosite paturi termoactive ce înfasoara zonele supuse tratamentului, inducand un proces de transpiratie si de ardere foarte rapida a grasimilor. Termocuverta, prin efectul de termosudoratie grabeste fenomenele de detoxifiere, ajuta la atenuarea celulitei, tonifiaza musculatura, inlatura oboseala si imbunatateste capacitatea fizica."

Despre Impachetarile la Termocuvertura as putea sa va povestesc o zi intreaga care impreuna cu Masajul cu Roci Vulcanice compun reteta ideala pentru relaxare si hidratare. 

Eu m-am relaxat cu o Impachetare cu Miere care a hidratat foarte bine pielea iar Impachetarea cu Argila ajuta la detoxifiere si mai mult de atat, la diminuarea centimetrilor in plus.


******


Pentru ca suntem in luna cadourilor, Biosenses va ofera Sedinte de intretinere corporala si relaxare CADOU.

PROMOTII:

1. La orice Abonament Masaj Anticelulitic primiti CADOU inca o sedinta de Masaj Anticelulitic si o Impachetare la alegere. 

2. Masaj cu Roci Vulcanice + Masaj cu Miere + Masaj Psiho Somatic + Gomaj-DOAR 190 LEI/pachetul




 Daca inca nu ati cumparat cadouri pentru cei dragi, puteti sa le oferiti un CARD CADOU in valoare de o anumita suma sa aleaga ei procedurile pe care le doresc sau puteti alege dvs. ceea ce considerati ca ar fi un Cadou frumos pentru ei.


 Despre Promotiile active si Noutati aflati pe pagina de Facebook- 

si pe site-ul oficial




Relaxare placuta!





SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 comentarii:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.