Ce tinuta purtam de Craciun? | ShineOn Boutique Cluj

2 comments




Outfit:

Camasa// AICI
Fusta// AICI
Botine// AICI
Poseta// AICI



Mai sunt doar cateva zile pana la Craciun. Printre listele interminabile de cumparaturi, prajituri si tot felul de retete delicioase gandul meu e tot la tinutele pe care le voi purta. Vremea capricioasa nu-mi da de lucru pentru ca voi purta exact ceea ce-mi doresc chiar daca ninge sau ploua :) Noi, femeile, facem mereu sacrificii pentru a arata impecabil. 

In goana dupa cadouri si agitatia din oras am dat o fuga pana la ShineOn Boutique in Piata Mihai Viteazu nr.6 

Cautam de ceva vreme o fusta conica cu aspect metalic. Culoarea acesteia mi-a atras privirea ca un magnet si mi-am imaginat o tinuta in nuante pamantii de Craciun. Camasa alba cu umerii decupati, botinele cu franjuri si capa in carouri e mix-ul perfect pentru o tinuta feminina si confortabila. 





 Accesoriile vorbesc mereu de la sine si au puterea sa transforme total orice tinuta. Am ales un colier supradimensionat in nuante neutre, in ton cu tinuta.





******

 Desi nu sunt fan rochii de seara,elegante si inconfortabile de data aceasta am improvizat iar rezultatul m-a surprins si pe mine. Am ales o rochie neagra din material elastic cu umerii acoperiti peste care am imbracat o fusta burgundy din imitatie de piele si am subliniat talia cu o curea metalica aurie.

Pantofii aurii si haina de blana foarte fina vor fi cu siguranta punctul de atractie al tinutei si o vor transforma intr-una deosebita, perfecta pentru cina cu familia in seara de Craciun.



 






 Care e tinuta ta preferata?

******


Golden Heels: AICI


 Rochia asta nu aveam cum sa nu o imbrac, e absolut superba! 
O gasiti - AICI


 Ne vedem la shopping pe 




SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

2 comments:

  1. Este superba rochia, o ador si iti sta cel mai bine dintre cele trei tinute!

    http://styleisfresh.com/2014/12/21/clean/

    ReplyDelete
  2. Foarte ingenioasa ideea cu fusta peste rochie, ce de minunatii se gasesc acolo...o rochie aurie metalica mi-a placut si mie la un targ de fashion dar nu am avut curajul sa o iau si acum imi pare rau. Pup!

    http://butterfly9999.blogspot.ro/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.