Care e secretul tau pentru un zambet impecabil? | Tehnologia SONICARE de la Philips

2 comments



" -  Ce zambet frumos ai
- Multumesc!
- Ti-ai facut albire dentara? "

Sunt doar cateva dintre replicile cu care m-am intalnit deseori in ultima vreme. Zambestul este asemeni unei carti de vizita ale fiecarui om. Ne ofera incredere in noi, ne face mai frumosi dar ne da si multa energie noua si celor de jurul nostru. 

Mereu am fost preocupata de aspectul dintilor mei si de zambetul pe care il afisez. Igiena Orala este un aspect esential si contribuie la frumusetea noastra per ansamblu. De-a lungul timpului tehnologia a evoluat si in acest sens iar Philips impreuna cu dentistii profesionisti au revolutionat lumea periutelor de dinti. 

Suntem mereu in cautarea periutei de dinti perfecte, cu peri moi care in acelasi timp sa curete in profunzime si care sa fie ideale chiar si pentru gingiile sensibile.  
Periuta de dinti electric vs. Periuta de dinti clasica, a fost mereu o controversa si m-a lasat mereu cu un semn de intrebare. Asta pana cand am descoperit periutele cu tehnologia SONICARE de la Philips. 


Tehnologia unică Sonicare împinge fluidul în spaţiile interdentare adânci şi de-a lungul gingiei tale, oferindu-ți dinţi vizibil mai curaţi, gingii mai sănătoase şi un zâmbet mai alb.Apărută la finele anilor '80 şi dezvoltată permanent de atunci pentru a atinge perfecţiunea, tehnologia Sonicare a revoluţionat modul în care oamenii din întreaga lume îşi periază dinţii.


De ce sa alegi periuta de dinti DiamondClean?

  •  albeste dintii de 2 ori mai bine
  • eliminca pana la 100% mai multa placa bacteriana
  • imbunatateste sanatatea gingiilor in doar 2 saptamani
  • pana la 31.000 de miscari de periere pe minut
  • indeparteaza petele de suprafata
  • baterie reincarcabila
  • dupa o incarcare bateria dureaza pana la 3 saptamani
Ce poate fi mai confortabil decat o periere rapida, in profunzime si cu rezultate vizibile asupra dintilor nostri?
 

Cap de periere DiamondClean pentru cea mai bună albire de la Sonicare .
Capetele de periere DiamondClean, cele mai bune capete de periere cu albire de la Sonicare, au peri cu rigiditate medie, în formă de diamant care înlătură eficient, dar totuşi delicat placa bacteriană. Periuţa de dinţi electrică Philips Sonicare oferă o curăţare excepţională şi dinţi mai albi în comparaţie cu o periuţă de dinţi manuală. 

Atunci cand vorbim despre igiena orala aceasta trebuie adusa la cunostiinta copiilor inca de la o varsta frageda. Dragi parinti, incurajati-i sa faca singuri un periaj sanatos! 

Philips SONICARE For KIDS- periuta de dinti pentru copiieste unul dintre produsele revolutionare in ceea ce priveste igiena orala, care vin atat in ajutorul copiilor cat si al parintilor. Periuta este special creata pentru a usura periajul celor mici. Se bucura de un design plat, ergonomic avand manerul din cauciuc pentru o manevrare usoara. 




Tu ai folosit vreodata Periuta de Dinti Electrica?  

Si daca tot suntem in perioada sarbatorilor si a cadourilor, ii puteti surprinde pe cei dragi cu un altfel de cadou, o periuta de dinti electrica. 





SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

2 comments:

  1. chiar mi-ar placea tare mult sa primesc una!

    ReplyDelete
  2. Eu folosesc periuta de dinti electrica de aproximativ 7 ani si pot zice ca in primul rand reduce semnificativ aparitia tartarului. Deci chiar o recomand cu toata increderea :)

    Va invit pe blogul si pagina mea de facebook:
    http://mariaisonfashion.blogspot.ro/
    https://www.facebook.com/maria.is.on.fashion

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.