Ce cadouri putem cumpara pe ultima suta de metri?

1 comment



Ce-i drept mai sunt cateva zile pana la venirea Mosului pe care il asteptam cu nerabdare. Eu inca nu am reusit sa cumpar cadourile pentru cei dragi, asta pentru ca am fost tot plecata iar ultima saptamana a fost una extrem de plina. Shooting-uri si evenimente care nu mi-au lasat nici un pic de ragaz pentru a mai face si altceva. 
M-am gandit la cateva cadouri care nu ar solicita prea mult timp pentru a fi achizitionate si care cu siguranta ar aduce zambetul pe chipul celor dragi.

1. Un cos cu Dulciuri sau Cafeaua preferata de la 
 Coffee BEANS Boutique din Iulius Mall(langa Auchan)



 Ce-mi place la Coffee Beans Boutique
Faptul ca fie alegi un cos cu dulciuri care este gata facut, asta in cazul in care vrei sa salvezi timp in goana dupa cadouri, fie alegi unul personalizat cu dulciurile pe care le doresti tu si in functie de bugetul pe care il ai la dispozitie. De la ciocolata cu diverse arome si concentratii diferite, la praline belgiene si bombone fine. 

Biscutii cu miros de scortisoara, ciocolata cu alune de padure si celebrele praline Caffarel, sunt doar cateva dintre bunatatile cu care va puteti rasfata papilele gustative la Coffee Beans.



 Pentru iubitorii de Cafea, Coffee Beans Boutique este raiul pe Pamant. Un rasfat total! Cafea 100% Arabica sau amestec de 90%Arabica si 10% Robusta va asteapta sa le savurati chiar in incinta magazinului. Pentru o aroma intensa cafeaua este macinta chiar in fata dumneavoastra si ambalata in recipiente speciale pentru ca aroma sa se pastreze o perioada indelungata de timp.

Jamaica Blue Mountain este Cafeaua de o calitate superioara, culeasa de la peste 2000m altitudine. O poti identifica usor dupa aroma deosebita pe care o are. 

Despre produse puteti afla si pe coffeebeans.ro




******

2. Gift Certificate la Nail Art Studio by Lore

Alege sa faci un cadou special: -Gift Certificat-ul de la Nail Art Studio by Lore

Poti sa alegi sa faci cadou orice tratamente sau servicii din oferta salonului, fie ca alegi relaxare cu o Pedichiura sau o Manichiura SPA, fie ca lasi ca posesorul cardului sa aleaga serviciile pe care le doreste, cu siguranta se va bucura de un trantament special din partea Echipei Nail Art Studio by Lore.





Gold Nail Art Décor Jewerly

Alege un Look Classique Innobilat cu Accesorii.
Accesorizeaza acum manichiura ta pentru un efect spectaculos!


De la Nail Art Studio by Lore nicio clienta nu pleaca fara cadou. 


 Daca nu aveti idee ce sa cumparati cadou, la salon gasiti cateva pachete cadou cu produse profesionale fie pentru tratament, fie pentru intretinere si rasfat.





Programari:
 Avram Iancu, nr.9 Cluj Napoca
tel: 0757-671.144
0264-410.333

******

3. Voucher Cadou pentru Epilare Definitiva cu IPL la


 Cine nu-si doreste sa scape definitiv de parul nedorit? Ei bine, tehnologia a facut acest lucru posibil iar eu va spun din propria experienta ca este o reusita. 

Epilarea Definitiva cu IPL la Be Jolly Center pot sa spune ca este un rasfat, asta pentru ca datorita aparatului performant, durerea despre care auzeam inainte de a incepe sedintele de epilare, acum nici nu exista.
 Abia astept sa va povestesc pe blog despre cea de-a 5-a sedinta de epilare si care sunt efectele si rezultatele de pana acum.

Pana atunci, va invit sa va bucurati de pachete CADOU pregatite pentru luna decembrie la Epilarea Definitica cu IPL. 

Programari:

str. Tipografiei, Nr.8
Cluj-Napoca
tel: 0754 458 985

Aflati mai multe pe pagina oficiala de Facebook
Be Jolly Center





******

4. Pachet de RASFAT cu Masaj si Impachetari aromate la BIOSENSES Healthcare Center




Fie ca vorbim despre Masaj de Relaxare, Masaj Anticelulitic, Impachetare cu miere, argila sai spirulina ori Masaj cu Roci vulcanice sau Psiho-somatic, Biosenses Healthcare Center este oaza de liniste si relaxare in care iti doresti sa evadezi dupa o saptamana agitatata.  Este de fapt un Centru de Masaj care pune la dispozitie tratamente pentru necesitatile fiecaruia dintre noi. 

Suntem mereu preocupate de aspectul nostru fizic si de multe ori uitam de suflet, de minte si de starea noastra interioara. Relaxarea inseamna mai mult decat un masaj de 1ora, relaxarea inseamna sa te simti cu adevarat in largul tau, sa te relaxezi atat fizic cat si spiritual. 

Cei dragi merita o zi speciala in care sa se relaxeze si sa se bucure de toata atentia. 
Puteti alege un GIFT CARD cu o anumita valoare pentru a alege ei procedurile dorite din lista Cabinetului sau puteti alegi voi ceea ce credeti ca i-ar face fericiti. 

Aflati mai multe detalii pe pagina oficiala de facebook: Biosenses Healthcare Center

Programari:

Str. Bucuresti, Nr. 85, Bl. RO9, Sc. 1, Ap. 2
Cluj-Napoca
tel: 0751 296 945






******

Nu uitati ca ii puteti surprinde pe cei dragi cu un CADOU in valoare de 500 lei de la QuickMobile.ro

Aflati mai multe detalii in articolul de AICI





SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

1 comment:

  1. Wow! this is such a cool post!

    www.bstylevoyage.blogspot.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.