FERETO Organics | Rasfat pentru ten si corp

Leave a Comment




 Cam cat de simplu crezi ca e sa-ti faci tenul si corpul fericit? Credeam si eu pana nu demult, ca nu e chiar atat de simplu, mai ales ca tenul meu isi de cap mai des decat imi fac eu de cap, dar trebuie sa va spun ca am gasit solutia si l-am mai potolit. 

Fericirea pentru ten si corp vine la pachet, si spun la propriu, la pachet. Ca vine chiar intr-o cutie neagra, cu fundita alba si mai ca nu ti-ar spune "Acum ai toate motivele sa zambesti!"


 

 Nu uitati sa selectati calitate 1080p HD



Skin Care Hydra SENSITIVE Botanical

Asa cum ii spune si numele,aceasta crema este destinata TENULUI SENSIBIL, cel cuperozic si nu numai. Eu o folosesc ocazional, atunci cand simt ca tenul meu necesita o atentie speciala si mai ales, cand il simt agresat de factorii externii, cum ar fi frigul sau poluarea care ne inconjoara.

O gasiti - AICI



Hydra REGENERATING Body Emulsion

Regenerating Body Emulsion? Suna ideal pentru pielea mea(de pe corp) foarte uscata mai ales toamna si iarna. Imbogatita cu ingrediente active din uleiuri organice, aceasta emulsie hidrateaza foarte bine pielea corpului. Imi place textura, este fluida si se absoarbe rapid in piele iar mirosul este unul fresh si discret. 

O gasiti - AICI



Miracle CLEANSER Cleansing Gel

 As putea spune ca unul dintre produsele mele preferate din cutiuta magica. Pentru ca am tenul sensibil, mixt-gras, dar uneori uscat (ciudat, nu?) imi este destul de greu sa gasesc un gel de curatare care sa nu usuce tenul dar in acelasi timp sa il si curete foarte bine. Ahh era sa uit, este la fel de greu sa gasesc un gel de la care sa nu ma usture ochii.

Gelul acesta imi satisface toate mofturile:
  • curata bine tenul
  • nu usuca deloc pielea
  • miroase foarte bine
  • nu ma ustura ochii 
  • ambalajul este practic si dozeaza foarte bine produsul
 Il gasiti - AICI



 Miracle SCRUB Exfoliating Gel

Indiferent de tenul pe care il ai, nu trebuie sa iti lipseasca din arsenal un SCRUB. Eu folosesc tot felul de scrub-uri, atat timp cat simt ca nu imi agreseaza tenul si ca indeparteaza delicat celulele moarte. 
Miracle Scrub este un exfoliant BIO cu guarana care are particule foarte fine iar printr-un masaj usor de cateva minute tenul ramane catifelat si pregatit pentru hidratare. Eu il folosesc o data pe saptamana iar tenul meu simte asta, este mult mai luminos si uniform iar machiajul arata mult mai bine.

Il gasiti - AICI




Cellular REGENARATING NIGHT Serum 

 Stim ca tenul nostru noaptea isi face siesta. Respira fara machiaj, se regenereaza si se odihneste.
Sa fiu sincera, nu obisnuiam sa il incarc cu creme noaptea, il demachiam si il lasam sa respire, dar de la o varsta ( laughing :)) ) acesta are nevoie de o atentie speciala.

 Chiar daca aveti tenul uscat, mixt sau gras, ori chiar sensibil, este important sa ii acordati hidratarea de care are nevoie si mai ales, sa il ajutati sa fie mereu sanatos si stralucitor.

Serul acesta este practic un ulei cu o textura foarte usoara, care odata aplicat pe ten se absoarbe in cateva minute si nu lasa acea pelicula uleioasa. Nu credeam ca vreodata tenului meu ii va face bine un ulei-ser dar vreau sa va spun ca dupa prima seara in care l-am aplicat si am dormit cu el, m-am declarat indragostita. Hidrateaza tenul atat cat are el nevoie, miroase discret si nu mi-a provocat nicio neplacere de genul comedoane sau alte nebunii. 
Are efect regenerant si antioxidant, astfel ca este ideal pentru orice varsta si orice tip de ten.

Il gasiti - AICI



A mai incercat cineva produsele FERETO?

Despre produsele FERETO puteti afla mai multe pe fereto.ro

P.S. Inca va mai puteti bucura de reducerile de Black Friday :) 









SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 comentarii:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.