Update: Dupa a 4-a sedinta de Epilare Definitiva | Be Jolly Center

Leave a Comment




Si asa au mai trecut 6 saptamani de la ultima mea sedinta de epilare definitiva cu IPL la  

Am asteptat cu nerabdare sa va povestesc despre cea de-a 4-a sedinta de epilare, care sunt efectele si rezultatele pana acum si care este parerea mea personala despre acest proces pana in faza actuala. 

 Multe dintre voi ma intrebati daca doare, in ce consta mai exact fiecare sedinta, care este durata unei astfel de sedinte dar mai ales: " Observi vreo schimbare?" 

Raspunsul meu este unul cat se poate de Afirmativ, Da, efectele se vad de la o sedinta la alta. In momentul de fata parul a cazut in proportie de 45%, cel care creste, pentru ca da, mai creste, se regenereaza si el, este foarte fin(mai bine zis puf) si creste mult mai lent si mai rar. Sunt zone in care nu mai creste DELOC si asta nu poate decat sa ma bucure :) Ahh, nu uitati ca dupa ce ati inceput sedintele, epilarea prin metode care smulg firul de par este interzisa.

Cat despre durere, eu o asociez cu o piscatura de elastic dar de fapt nici nu o simt, mereu ma iau la povesti si nici nu-mi dau seama cum trece timpul.Va spuneam in articolele de pana acum ca pentru zonele pe care am ales eu sa le epilez, o sesiune dureaza aproximativ 15 minute.

Nu uita ca inainte si dupa sedintele de epilare:
  • nu trebuie sa stai la soare sau solar( cel putin o saptamana inainte si dupa)
  • nu ai voie sa iti faci gomaj pe zonele unde se lucreaza
  • este de preferat sa nu folosesti parfum, deodorant sau creme de corp pe acele zone(asta doar cateva ore)
  • nu ai voie sa mergi la sauna, sala sau la piscina in ziua respectiva


Pe langa serviciile de calitate si o echipa bine pregatita, imi place intimitatea si atmosfera din salon. E mereu liniste si buna dispozitie.


Ce trebuie sa stii...



Pentru ca se apropie cu pasi repezi perioada CADOURILOR, Echipa Be Jolly Center ne propune cateva pachete promotionale pe care ni le putem face chiar singure cadou sau de ce nu, sa oferim noi un astfel de cadou unei persoane dragi.

Aflati mai multe pe pagina de Facebook - AICI

Programari:
str. Tipografiei nr.8
Cluj-Napoca 

Tel: 0754.458.985

A mai incercat cineva Epilarea Definitiva cu IPL? Ce parere aveti?







SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 comentarii:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.