M Calendar 2015 la Sighisoara|| DAY I

2 comments


Alarma telefonului avea sa-mi dea trezirea putin dupa ora 07.00 si cu greu imi dezlipeam pleoapele, asta pentru ca adormisem abia pe la 03.00.


 Era miercuri dimineata, incep sa ma pregatesc, arunc ultimele lucruri in bagaj, ultimele? Sau mai bine zis, jumatate din lucrurile din bagaj si ii scriu Ioanei si stabilim sa ne vedem in fata casei ei, eram usor in intarziere, M Calendar 2015 la Sighisoara ne astepta. 


Apas piciorul pe acceleratie, povestim despre tinute, despre cadrele stabilite de Mitichi pentru Calendarul de anul acesta si ne trezim la intrarea in Sighisoara. Ohh nice!!

Echipa M Calendar era adunata la Restaurantul Bulevard, asteptand pe cei intarziati ( haha :)) ) Cealalta Ioana , adica Grama, ne intampina in fata Restaurantului, stiuuuu ca ti-a fost dor de noi fetita!Dupa un fresh de portocale, planul pentru acea zi si catre poze pentru Instagram ne indreptam spre Vila Mara

O zi plina, soare cu dinti, cat am mai apucat sa-l prindem pe cer. Luam la pas stradutele pavate din Cetatea Sighisoarei, absolut superba! 
Aveam sa ne intoarcem si seara pentru cateva cadre, era imposibil sa le ratam. De la rochia fluida creatie Rozalia Bot si pana la fusta cu textura metalica, tinutele au transmis feminitate si mult bun gust.


 Pentru ca soarele era cu dinti iar termometrul nu a trecut mai sus de 5 grade Celsius, haina de blana in degrade si cizmele au fost aliatii perfecti impotriva frigului.

Am purtat:

Fake fur// HERE - on SALE - NOW 57 $ from 114 $ 
Blouse// Only
Leather pants// Zara
Boots// HERE 
 Bag// Guess
Fug acum sa savurez un fresh in timp ce impreuna cu fetele stabilim tinutele pentru cadrele de astazi.Ne vedem pe Instagram :) 

Ladies & Gents, aveti recomandari pentru sederea noastra la Sighisoara?

Hugs & Love,

Sandra 

SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

2 comments:

  1. ce poza frumoasa cea care se vede orasul

    ReplyDelete
  2. Sighisoara e un oras superb ! Abia astept sa ne arati mai multe poze :)

    http://anamariaben.blogspot.ro

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.