Scurta povestire despre Sarbatori

1 comment




 Sarbatori 2014, Revelion cu prietenii, Craciun in familie, zapada si agitatie, multa. Forfota prin magazine, imbulzeaza printre rafturi si stres cat incape. Asa se descriu sarbatorile pentru multi dintre pamanteni. 

Anul acesta, impreuna cu mama mea ne-am propus sa nu mai fim atat de stresate cu gatitul, curatenie, fuga dintr-o parte in alta si alte activitati adiacente, care mai mult te obosesc decat te lasa sa te bucuri de Sarbatori. 
Craciunul l-am petrecut ca si in fiecare an in casa bunicilor. Cozonac cu mac si cateva delicatese preparate rapid de mama mea(abia astept sa le incerc si eu si sa impartasesc cu voi experienta), un pahar de vin si povesti de demult, povestite cu drag de bunicul meu: " - Pe vremea mea umblam din casa-n casa pe la colindat iar fetele ne primeau cu cozonaci, mere si nuci." Unde sunt sarbatorile de atunci?

De cald mi-a tinut fularul in carouri, al 3-lea achizitionat in ultimele saptamani. L-am gasit la un pret foarte bun - AICI si am asteptat cu nerabdare sa apara in garderoba mea.






 Revelionul a fost cu cativa prieteni apropiati. Am pregatit masa, am asezat frumos paharele de sampanie pe o tavita si am pus sampania la rece, cu multa gheata in frapiera. 

O cina GLAM am numit-o eu, exact asa cum o vedeti in fotografie de mai jos. 
Lantul din aur de 24K cu numele meu e preferatul meu. L-am cumparat online de AICI.

Pe onecklace.com am gasit foarte multe accesorii chic, toate din aur, fie galben, fie alb.  Mi-a placut mult faptul ca toate pot fi personalizate. Poti alege lungimea lantului, tipul scrisului, daca doresti sau nu pietre pretioase si chiar tipul lantului. 

Pe langa lanturile cu nume personalizate, mai gasiti si alte modele, de exemplu
 LOVE NECKLACE - AICI





 Cina si bunatatile le-a pregatit mama mea, o bucatareasa desavarsita. Love you my beauty! Ahh noi i-am tinut companie si am mai mesterit una alta pe langa ea.Au fost toate ingredientele pentru o atmosfera relaxanta alaturi de familie si prieteni.




 De Revelion toata lumea e super glam, cu cele mai stralucitoare rochii, machiaje sclipicioase si coafuri pompoase. 
Am imbracat si eu o rochia rosie cu maneci lungi si cizmele peste genunchi. Rochia asta e dementiala si a costat doar 16.90$ (62 lei), va vine sa credeti?
Am cumparat-o online de AICI si a ajuns rapid la mine. O gasiti si in varianta pe negru, la fel de sexy si feminina.


Cateva poze si am schimbat tinuta intr-una super lejera, pantaloni din piele, un top alb si un cardigan oversized. Parul l-am prins intr-un coc aiurea fara sa ma stresez prea mult. Noroc cu paharul de sampanie, cerceii cu strasuri, super oamenii de langa mine si zambetul pana la urechi,  m-am simtit AMAZING! 





Nu se putea sa nu dam o fuga pana la zapada in primele zile ale lui 2015. Si a fost chiar fain!



Va doresc sa aveti parte de un 2015 MAGIC!




SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

1 comment:

  1. La multi ani si un an minunat iti doresc! Rochita iti vine perfect iar mama ta este o frumoasa...dar stii deja asta... Pup!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.