Soft nude & Metallic degradé touch| Nail Art Studio by Lore

2 comments



Era cu cateva minute inainte de 12.00 cand ajung la Nail Art Studio by Lore pentru programarea la manichiura. Deschid usa si tot ce aud e sunetul de avertizare cum ca a intrat cineva in salon si apoi muzica chill-out super relaxanta. Fetele erau prinse fiecare cu clienta ei iar de undeva simteam un miros delicios de cafea. 

Zambetul si energia pozitiva a fetelor imi dau o doza de buna dispozitie si nici nu ma mir ca dupa ce imi termin serviciile inca ma mai gasesti acolo, la povesti despre noutatile din salon, despre tendintele 2015 in materie de manichiura, despre cursurile pe care le sustin in perioada urmatoare dar si despre promotiile active din salon.

Ca niste bombonele! Da, e vorba despre unghiile mele care arata precum niste bombonele dupa ultima vizita la salon.Fetele stiu deja, le vreau "mici, mici" si cu o forma naturala,cat despre culoare, de data aceasta am ales una dintre cele mai frumoase nuante de nude de pe paleta de culori. V-ul in degdradé cu efect metalic vine in contrast cu feminitatea nude-ului si imi place la nebunie.

Tu ce culoare porti pe unghii in aceasta perioada?


Se apropie cu pasi repezi luna iubirii, Valentine's Day ne bate la usa si ne pune pe ganduri atunci cand vine vorba despre cadoul pe care il facem persoanei iubite.
Daca doresti sa iti surprinzi iubitul sau iubita trebuie sa stii ca serviciile Nail Art Studio by Lore se adreseaza atat doamnelor cat si domnilor.

Puteti alege un GIFT Certificate cu care sa va surprindeti persoana iubita, oferindu-i astfel sansa sa aleaga chiar ea felul in care se va rasfata.

Fie ca alege o manichiura sau o pedichiura SPA din gama Nail Art DELUXE, fie ca isi doreste o manichiura de efect, se va putea bucura de o experienta unica in cadrul salonului din Cluj sau Targu-Mures.




Programari:
Studio exclusiv de manichiura & pedichiura
Avram Iancu, nr.9 Cluj Napoca
tel: 0757-671.144
0264-410.333


Aflati mai multe informatii si pe pagina oficiala de facebook

Nail Art Studio by Lore





******


Îmbrățișează filozofia Nail Art de îngrijire a unghiei naturale, protejând-o chiar sub acest strat de gel special.
Se aplică precum un lac și are rezisteţa unui gel, oferind o culoare fantastică, care rezistă între 3 și 4 săptămâni şi se usucă în doar câteva secunde.

Nail Art Professionals

Str. Călărașilor Nr 77, Târgu Mureș
Telefon: +04 743.937.811
contact@nailartprofessionals.ro




With love,

Sandra




SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

2 comments:

  1. Frumoasa manichiura!De fapt toate modele pe care le-ai prezentat aici pe blog in materie de manichiura mi-au placut!
    Foarte ingenioasa idee cu "Gift Certificate"!!!Scoate din incurcatura cu onoare toti barbatii care nu stiu ce sa cumpere femeii iubite de V-day!

    ReplyDelete
  2. Moschino <3...il foloseam si eu cand eram mai ''tinerica'' :)). Imi place si manichiura!

    http://www.cristinasurdu.com/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.