Cura de Detoxifiere cu JUICEit | DETOX

16 comments


3,2,1 START! Despre asta va povesteam Joi, ca am spus STRAT DETOX! Si uite asa, iata ca e duminica, dupa 3 zile de detoxifiere.
Sa va povestesc cam cum sta treaba cu detoxifierea asta. Imi doream de multa vreme sa incerc o cura de detoxifiere pentru ca am tot auzit in stanga-n dreapta ca e chiar indicat sa o faci, ca e cool, ca toata lumea face cate si mai cate.

Da, e cool si toata lumea face dar cel mai important e CUM alegi sa faci o cura de detoxifiere! 
Ei bine, m-am tot documentat si eu despre ce inseamna mai exact detoxifierea si cum te pregatesti pentru ea dar si care sunt efectele ei. 
Asadar, aceasta este bazata doar pe SUCURI 100% naturale, nu contin conservanti si nici zahar si le-am cumparat online de pe JUICEit.ro  


De ce am ales sa fac o cura de detoxifiere? 

Imi doream in primul rau sa ii dau un refersh corpului, mintii si sufletului implicit. Sa renunt la TOT ce mancam in mod obisnuit si sa imi curat intreg organismul. Pe langa faptul ca in aceasta perioada corpul se concentreaza pe eliminarea excesului de toxine acumulate, cura de detoxifiere va ajuta inevitabil sa pierdeti kilograme. Acesta este doar un efect al detox-ului iar eu nu am inceput detoxifierea cu gandul sa slabesc, bineinteles ca sunt binevenite si efectele de acest gen :)

Cum functioneaza cura de detox JUICEit?

In primul si in primul rand ca sa urmezi o cura de detox trebuie sa iti doresti cu adevarat! Este primul sfat pe care vi-l dau daca va bate gandul sa va apucati de detox. Pe JUICEit.ro puteti alege unul dintre cele trei programe pe care ei le-au creat sau puteti sa va faceti programul vostru, personalizat, cu sucurile si aromele care va plac. 

Eu am ales Programul BEAUTY BOOST pe care il gasiti AICI
Toate programele au ca obiectiv principal detoxifierea organismului, usureaza functionarea aparatului digestiv, cresc nivelul de energie zilnica, redau tonusul si stralucirea tenului, reduc celulita- so cool, nu? 

Este foarte important ca inainte de orice cura de detox sa va pregatiti organismul pentru ca acesta sa nu perceapa totul ca si pe un soc si pentru ca programul sa dea randamentul pe care vi-l doriti.  Eu cu 2-3 zile inainte de a incepe programul am baut multe smoothie-uri, am renuntat la tot ce mancam in mod obisnuit si am mancat mai multe legume si fructe.

Timp de trei zile am baut doar aceste sucuri si apa.In fiecare zi am baut 6 sucuri (in total sunt 18 sucuri pentru 3 zile) in ordinea in care sunt numerotate pe ambalaj.Cele trei zile au trecut foarte repede si abia am asteptat sa va povestesc efectele pe propria piele.

Sunt convinsa ca acum va puneti multe intrebari, cum am rezistat, daca mi-a fost foame, daca am mai mancat si altceva, daca sunt bune sucurile la gust si daca am slabit, nu-i asa?

Sucurile astea sunt cu adevarat delicioase, asta pentru ca sunt obtinute prin presare la rece, singura metoda care le pastreaza mineralele, enzimele si vitaminele. E drept ca sunt foarte aromate iar mie de exemplu mi-a fost putin mai greu cu numarul 3, cel cu sfecla insa pentru cea de-a treia zi am ales sa inlocuiesc sucul de sfecla cu cel de rodie- Red Velvet. Este foarte important sa va placa ceea ce beti!



Daca mi-a fost foame? Va spun sincer ca senzatia de foame este inselatoare, este normal sa apara dar daca respecti intervalul de timp la care bei sucurile iti garantez ca nu vei avea nicio problema cu foamea. Eu am luat sucurile cu mine peste tot, in oras, la sport si la manichiura asa ca nu am avut nicio treaba cu foamea.  A doua zi am simtit nevoia sa mananc ceva solid asa ca am mancat cateva migdale iar senzatia a disparut. Cea de-a treia zi a trecut foarte repede :)
Pe buna dreptate ca esti alt om dupa o cura de detox, burtica mea s-a facut nevazuta si sunt super happy. E si normal, nu? Senzatia de balonare dispare, pofta de dulciuri si tot felul de snacks-uri e uitata, asa ca, organismul elimina grasimile si toxinele din corp. Asadar, apare si efectul de slabire,e vizibil, credeti-ma! Nu mai spun de ten, s-a curatat atat de frumos.
 
Cum comanzi sucurile JUICEit?

Sucurile le gasesti pe JUICEit.ro , le comanzi online iar acestea ajung prin curier la tine a doua zi dimineata,fresh si special ambalate pentru ca proprietatile lor sa se pastreze 100%.Nu, nu am primit toate sucurile in aceeasi tocmai pentru a fi mereu proaspete. Asa ca in dimineata celei de-a treia zi am mai primit sucurile pentru cea de-a treia zi.

Mai multe informatii aflati si pe pagina de Facebook
JUICEit

DRINKit, LOVEit

Sunt curioasa daca voi ati urmat vreodata o cura de detoxifiere si cum vi s-a parut?






With love,

Sandra




SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

16 comments:

  1. Am urmat si eu o cura de detoxifiere acum ceva timp si rezultatele au fost uimitoare. Senzatia de foame poate fi potolita si cu ceai de salvie, am testat pe propria piele si chiar functioneaza.
    Am de gand si eu sa tin un detox de cateva zile imediat dupa sesiune :)

    http://anamariaben.blogspot.ro

    ReplyDelete
    Replies
    1. ai dreptate, chiar functioneaza! sunt super multumita :) BAFTA!

      Delete
  2. Am incercat si eu sa fac cate o astfel de cura... macar o data pe saptamana :-( mi-am luat si un storcator prin presare la rece. Din pacate rezist maxim pana la ora 4-5... dupa care ma iau niste dureri groaznice de cap si nu mai sunt buna de nimic. In schimb, daca tot nu pot sa fac o astfel de cura, am incercat sa ma obisnuiesc sa beau in fiecare dimineata un suc sau un smoothie :-D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sucurile JUICEit sunt special concepute de catre nutritionisti americani pentru a fi baute intr-o anumita ordine tocmai pentru a nu intampina probleme de genul celor despre care ne spui tu. Pe mine nu m-a durut capul deloc si m-am simtit super bine. Ingredientele din fiecare suc sunt in asa fel alese incat organismul sa primeasca "energia" de care are nevoie pentru o buna functionare. Aici este diferenta intre sucurile pe care le facem noi acasa si cele create special pentru curele de detox. Am incercat si eu acasa si am patit ca si tine :) Felicitari pentru ambitie! :*

      Delete
    2. Dalia, durerea de cap poate intra in simptomatologia de detoxifiere, de aceea este bine sa incepi o astfel de cura candva in weekend. Fiecare reactioneaza diferit, iar unor persoane nu le merge bine doar cu sucuri.
      Sandra, enjoy, cred ca sunt super gustoase. Eu am un sac de morcovi de la tara acu si stau pe langa storcator :)))

      Delete
  3. Ma tenteaza si pe mine o cura de detoxifiere...mai ales dupa stresul din ultimul timp, atat alimentar cat si mental. De ceva timp ma bate gandul sa incerc un detox cu sucuri, as fi vrut sa le fac chiar eu, dar nu am timpul necesa...Juiceit suna bine..
    Poate in vacanta dintre sesiuni ar fi o idee buna, hihi
    Kisses
    Andreea
    www.andreeaserban.ro

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sa stii ca am incercat si eu treaba cu facutul acasa dar nu timpul e vorba, ci faptul ca acestea sunt create cu cap astfel incat sa nu iti fie foame sau sa ai dureri de cap. Le bei in ordine si la intervale orare regulate:) iti recomand cu mare drag sa incerci unul dintre programele JUICEit . Bafta!

      Delete
  4. Eu le-as incerca, recunosc, mai mult pentru gust!
    Nu stiu de ce, dar salivez de fiecare data cand le vad :))
    Kisses
    www.descude.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe sa stii ca sunt precum arata, delicioase! Sunt super aromate si satioase, tinand cont ca totusi bei doar sucuri 3zile:) daca le incerci, astept cu drag parerea ta.te pup

      Delete
  5. Cred că prinde bine organismului o astfel de cură. Eu m-am gândit să încerc o zi și nu mai mult, pentru că nu e cazul, având în vedere că eu oricum mănânc doar plante, fiind vegană. Totuși, aș încerca în weekend un „refresh”, așa cum zici tu :)

    Mulțumim pentru postare!

    ReplyDelete
    Replies
    1. felicitari Laria pentru alegerea facuta! Te admir! Astept cu drag sa-mi spui parerea ta despre programul JUICEit pe care il vei alege :) te pup

      Delete
  6. Cat costa transportul prin curier ? Se pot lua si pentru a fi consumate de ex la micul dejun...fara sa tii o cura de 3 zile ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. pentru o cura de trei zile, adica un colet cu 9L de suc, transportul costa aproximativ 22 lei. Poti sa alegi o cura de o zi sau doar sa cumperi sucurile pe care le doresti si sa le consumi cand consideri tu :) Bafta! Transportul se va calcula cu aproximatie la finalul comenzii :)

      Delete
  7. Pentru copii , ar putea inlocui de ex: masa de seara cu un suc? Sunt indicatii speciale pentru copii ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Din cate stiu, sucurile sunt indicate chiar si pentru copii :)

      Delete
  8. Buna, sunt curioasa cate kilograme ai slabit?
    Multumesc

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.