Ce inseamna antrenament EMS & TRX la BODYTEC Gym Studio | Cluj

8 comments





Buna dimineata din pat cu o cana mare de ceai in mana si povesti despre sport, antrenamente si noutati din viata mea.

Sunt convinsa ca ati tot auzit si voi ca si mine despre antrenamentele EMS & TRX care se realizeaza cu un aparat si un costum special pe care il imbraci si stai in tot felul de pozitii, ciudate ai spune din poze.  Ei bine, planurile mele de a avea o dieta echilibrata, de a face sport si de a fi in forma au inceput. Masajul pe care il urmez de doua ori pe saptamana este sustinut acum si de antrenamentele EMS & TRX la Bodytec GYM Studio

Bodytec Gym Studio este locul in care tehnologia intalneste nevoile noastre de a fi mereu in forma chiar daca timpul este, de cele mai multe ori, limitat. Am decis sa incep antrenamentele EMS( electrostimulare musculara activa) pentru ca imi doresc, ca pe langa miscarea de la sala sa fac si mai mult.

De ce am ales Bodytec GYM Studio? 

In primul rand cautam un loc in care sa ma simt confortabil. Pe langa aparatura  MIHA BODYTEC de inalta performanta m-a atras si locatia pentru ca este in Buna Ziua- Cluj, foarte aproape de zona in care locuiesc, asa ca am scapat de traficul din oras si lipsa locurilor de parcare. Mi-a placut din prima clipa faptul ca Studioul este nou deschis,  foarte luminos si curat, totul este la locului lui si miroase mereu a proaspat.

 

Ce este BODY TEC? 

Antrenamentul MIHA Bodytec, tehnologia  bodytec mai exact, este conceputa sa electrostimuleze activ musculatura noastra pentru a obtine rezultate mai bune intr-un timp mult mai scurt comparativ cu antrenamentul la sala de forta.  Ceea ce este foarte important este faptul ca aproape toate grupele de baza ale musculaturii sunt activate simultan si antrenate in mod individual si specific. 
Practic, cele 20 de minute care este timpul dedicat unui antrenament echivaleaza cu mai multe ore petrecute in sala de fitness.




Care-i treaba cu ECHIPAMENTUL? 

Va spun drept ca eu nu stiam mare lucru despre acest tip de antrenament dar cautand informatii despre sport, fitness si tot ce tine de miscare, am devenit tot mai curioasa asa ca am am facut prima programare la Bodytec GYM Studio.

Echipamentul vostru pentru un astfel de antrenament consta in pantofi sport si un echipament special peste care vine aplicat costumul propriu-zis.
Nu stiam nimic despre acest costum si cum functioneaza el dar mai ales ca acesta este bine umezit inainte de a fi imbracat tocmai pentru a amplifica efectul impulsului in drumul sau spre muschi.
Costumul pentru antrenament este ales in functie de marimea fiecaruia dintre noi, tocmai pentru ca acesta sa vina perfect pe corp.



 Dupa ce costumul este ajustat si conectat, incepe propriu-zis antrenamentul.
Primul antrenament a fost unul de acomodare si nu a fost deloc asa cum mi-am imaginat eu.
Imi imaginam ca imbrac costumul si stau cu el pe mine, ca va fi mai mult o relaxare si ca voi simti un fel de masaj si cam atat.Ei bine, nu a fost deloc ce mi-am imaginat eu. :)) 

Chiar daca prima sedinta a fost una de acomodare, am invatat pozitiile de baza si ce trebuie sa fac cu mine si cu muschii in timpul antrenamentului, vreau sa va spun ca la finalul antrenamentului am fost, vorba aia, "leoarca"! Am fost mai ceva ca si dupa 2 ore in sala de fitness si bineinteles ca am simtit o usoara febra musculara a doua zi.



Dupa prima sedinta, urmeaza propriu-zis antrenamentele care sunt variate in functie de zonele pe care fiecare dintre noi doreste sa le lucreze mai intens.

Este recomandat ca antrenamentul EMS sa fie efectuat de doua ori pe saptamana pentru rezultate maxime. Eu merg de doua ori pe saptamana cu un interval de 2-3 zile pauza intre antrenamente.
Antrenamentul este efectuat impreuna cu un antrenor personal, doar tu cu el, iar acesta iti va arata miscarile si pozitiile corecte. 

Ahh ma intrebati daca Antrenamentul EMS este dureros. Vreau sa va spun ca nu este deloc dureros iar antrenorul personal este acolo pentru a regla intensitatea impulsilor astfel incat tu sa te simti confortabil si sa simti ca antrenamentul este eficient.

Promit sa va tin la curent cu evolutia si rezultatele antrenamentelor. 

Apropo, cine a mai incercat Antrenamentul EMS & TRX?


Mai multe informatii puteti afla pe site-ul oficial:

Facebook:


La achizitionarea unui abonament, sedinta de proba este GRATUITA!

Va puteti programa atat online cat si telefonic:
0364 143 951
0757 259 609

bodytec.studio@yahoo.com

ADRESA
Str Marin Preda 2-8
Cluj-Napoca




With love,

Sandra 





SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

8 comments:

  1. vai Sandra si eu vreau sa incerc asa ceva. stii cumva dak procedura este doar pentru slabit sau te ajuta si la body building? te pupp, Alina

    ReplyDelete
    Replies
    1. Procedura nu este doar pentru slabit:) ajuta la tonifierea musculaturii si intretinerea conditiei fizice. Bineinteles ca pe langa sport si dieta echilibrata acest antrenament are rezultate maxime:) mie imi place mult si il recomand cu drag. Astept sa revii cu parerea ta

      Delete
  2. Sincer mie mi se pare o porcarie acesta tehnologie la fel cum mi se pare si electrostimularea clasica.Electrostimularea se foloseste la persoane cu dizabilitati a caror muschi nu mai primesc impulsuri de la creier si atunci este nevoie de impuls electric exterior pentru revigorarea muschilor si in caz de hernii de disc, sciatica, etc.La un om tanar si sanatos acest tip de antrenament mi se pare o porcarie imensa.Vrem ca totul sa ne fie "livrat" repede si acum.Fiecare face ce vrea cu organismul lui pentru ca nu-i asa fiecare suporta consecintele propriilor actiuni.A nu se intelege ca am ceva cu tine.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma bucur sa citesc parerea ta. Nicidecum nu am luat-o personal :) Acest antrenament se adreseaza in special persoanelor a caror timp este limitat dar totusi isi doresc sa fava miscare. Dupa cum ai citit la inceput, eu nu am renuntat la sport dar acest antrenament ma ajuta sa amplific si obtin rezultate mai bune. Daca vei da un search pe google vei putea afla mai multe informatii despre acest antrenament care este folosit chiar de sportivii de performanta. Te invit sa testezi pe propria piele pentru a-ti putea face o parere personala, reala. :)

      Delete
    2. Ma bucur ca nu ai luat-o personal. Multumesc pentru invitatie, dar voi ramane la diadinamicele (un soi de electrostimulare) pentru relaxarea musculaturii coloanei.Am cateva hernii de disc :)

      Delete
  3. Bună!
    Am făcut și eu o ședință de proba dar la body time și am fost atât de impresionata ca mi-am și făcut abonament. Nu știam ca sunt mai multe aparate în Cluj și văd acum ca am plătit cam mult...59 lei/ședința de proba și 396 abonament 4 ședințe + costumul 199 lei. Pare același aparat...oare este același? Tu cât ai plătit costumul?
    Oricum e tare antrenamentul!

    ReplyDelete
  4. Buna!
    Eu nu știam ca sunt mai multe aparate în Cluj și am fost la body time. Pare același aparat...dar e mai scump! Am plătit 59lei ședința de proba și 396 lei/4 ședințe + costumul 199 lei. Tu ti-ai luat costum? Cat a fost? Crezi ca e același aparat?
    Oricum e tare antrenamentul!
    Mulțumesc !

    ReplyDelete
  5. Bună!
    Am făcut și eu o ședință de proba dar la body time și am fost atât de impresionata ca mi-am și făcut abonament. Nu știam ca sunt mai multe aparate în Cluj și văd acum ca am plătit cam mult...59 lei/ședința de proba și 396 abonament 4 ședințe + costumul 199 lei. Pare același aparat...oare este același? Tu cât ai plătit costumul?
    Oricum e tare antrenamentul!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.