Despre TIMP si Ceasul DANIEL WELLINGTON

5 comments


" Oricare ar fi durata timpului, stiinta intrebuintarii lui il va face lung" . Scott Adams

Pentru ca timpul nu se masoara in orele petrecute la coada pentru a plati facturi sau minutele in care stai la rosu la semafor. 
Timpul se masoara in clipele frumoase petrecute alaturi de cei dragi, in orele pe care le petreci tu cu tine punand la cale si notand in agenda planuri care te vor schimba pe tine ca om si care vor avea puterea sa schimbe in bine ceva pentru cei din jurul tau. 




Imi e dor sa fie acea toamna in care culegeam frunze si mancam struguri din via bunicilor, imi e dor de fiecare toamna in care mama ne pregatea pentru prima zi de scoala, cand timpul insemna studiu, joaca si ora exacta la care eu si fratele meu sa fim in casa, pregatiti pentru urmatoarea dimineata in care luam ghiozdanul in spate. Aleile presarate cu frunze imi amintesc si de anii de facultate care au zburat cat m-as uita de doua ori spre ceasul de pe mana.

Octavian Paler spunea ca " Timpul are prostul obicei de a fi ireversibil " dar nu traim pentru a da timpul inapoi ci pentru a face ca acel timp sa ramana pe loc prin clipele frumoase pe care viata ni le ofera, sa spunem ca timpul nu a trecut, prin amintirea serilor petrecute cu prietenii, povesti pana in zorii diminetii sau cina de Craciun cu familia.


Ahh e duminica, o zi perfecta de toamna in care soarele nu isi scoate coltii. Ceasul de pe mana stanga atinge usor coltul laptopului, pregatesc un articol pentru voi, dar imi arata ca e trecut de ora amiezii. Imi doresc sa ies, sa ma plimb in parc, sa mananc vata pe bat si sa ma intorc spunand ca e aceeasi ora, asta pentru ca am facut ceea ce ma face fericita si timpul e de partea mea.

Ceasul este unul dintre accesoriile mele preferate. Imi doream de ceva vreme un ceas clasic, elegant dar cureaua sa fie din piele. 



Classic Bristol Lady se incadreaza perfect in lista cu descrierea ceasului pe care mi-l doream. Este un ceas clasic, cu o curea din piele de-un maro intens perfect pentru orice tinuta iar detaliile aurii il completeaza perfect.  

Design-ul simplu si liniile bine definite m-au cucerit din prima clipa. Datorita faptului ca este foarte subtire (6 mm) este ideal atat pentru tinutele casual, cat si pentru cele elegante sau ultra chic. 





Pe www.danielwellington.com gasiti atat ceasuri de dama cat si ceasuri barbatesti. Eu am primit comanda in mai putin de 1 saptamana prin curier, direct acasa, atent si elegant ambalat. 

Va invit sa trageti si voi cu ochiul pe site si sunt curioasa care este modelul vostru preferat. :)








Dragii mei, am o surpriza pentru voi.

Va puteti bucura de 15% reducere la achizitionarea oricarui ceas Daniel Wellington daca folositi codul " sandrab ", valabil pana la data de 30 Noiembrie 2014.


Enjoy!






SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

5 comments:

  1. Ce frumos este ceasul ! <3 Sa il porti cu drag !

    ReplyDelete
  2. Bine spui despre timp ca oricare ar fi durata lui, stiinta intrebuintarii lui il va face lung. MI-ai adus aminte de o alta afirmatie ramasa celebra: parerea de rau pe care o au oamenii despre proasta intrebuintare a timpului trait nu-i indeamna totdeauna sa-i dea celui care le mai ramane de trait o folosire mai buna. Spusa de La Bruyere. Despre ceas, e foarte frumos, sa-l stapanesti mult si sa te bucuri de el.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ai mare dreptate! Ma bucur ca iti place si ceasul si sa fie cum spui :) te pup

      Delete
  3. Un ceas absolut superb! sa il porti cu mult drag pentru ca iti vine foarte bine!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.