Cezara cumpara inteligent de pe tocmai.ro. Tu de unde cumperi online?

1 comment


O duminica perfecta de toamna, o cafea cu aroma de scortisoara si click-uri, multe click-uri online. Vad in stanga si-n dreapta geci, fuste si chiar accesorii vintage si mi se deschide apetitul pentru shopping. Stiti si voi ca piesele vintage valoroase nu le gasim oriunde si oricand, trebuie sa rascolim dupa ele prin cutii, pe umerase, la gramada, pe rafturi si unde altundeva daca nu intr-un magazin vintage sau second hand online. Asta pentru ca online-ul ne e mereu la indemana si aici gasim mult mai multe hainute decat in magazinele fizice.

Second hand? Da, second hand.
 Cate dintre voi au intrat vreodata intr-un second hand? Sunt convinsa ca aproape toate ati fost macar o data intr-un astfel de magazin asa cum si eu recunosc ca am fost si da, am gasit cele mai cool piese. Mai sunt si categoria de persoane care cu siguranta au fost intr-un second hand dar nu vor recunoaste asta niciodata. Cunoasteti si voi ? :)

Second Hand nu inseamna neaparat haine uzate, cu defecte sau no name. De foarte multe ori gasesti lucruri in stare impecabila, aproape noi si pe langa asta , mai sunt si foarte valoroase.

Cand vine vorba despre second hand si vintage cu cateva click-uri am gasit de la posete, accesorii, esarfe din matase naturala, gulere din blana, fuste si rochii cu diverse broderii dar si cizme perfecte pentru sezonul rece si alte minunatii pentru toamna-iarna, cautand cuvantul "vintage" pe cel mai mare site de anunturi - tocmai.ro

Ce am gasit eu online ? 


 
De ce sa cumperi  Second Hand sau Vintage?
  • Vei gasi mereu piese vestimentare si accesorii pe care nu le gasesti in mall
  • Preturile sunt considerabil mai mici
  • Cumperi obiecte de firma la preturi foarte mici
  • Gasesti lucruri UNICAT
  • Vei fi cu siguranta remarcat atunci cand porti altceva decat restul



 Dar ce ne facem atunci cand NU AVEM TIMP sa colindam magazinele? 

Cezara a gasit rapid solutia si acum o imparte cu noi, pasionatele de shopping si piese vintage. 




Asadar, acum e mai simplu decat credeai - tocmai.ro te ajuta sa dai bine in fata prietenelor tale. Cauta si tu produsul dorit cu doar cateva click-uri pe cel mai mare site de anunturi, direct din pat, savurand cafeaua ta preferata. 

Afla mai multe despre cum #TocmaiTeAjuta   direct pe site sau pe Pagina de Facebook - tocmai.ro
 



Tu ai rasfoit anunturi cu haine sau ai cumparat vreodata de pe tocmai.ro ?






SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

1 comment:

  1. Am vazut pe mai multe bloguri ca unele fete isi cumpaa haine de la second hand . De curiozitate am intrat si eu in doua magazine de acest gen si culmea e ca nu am gasit absolut nimic, decat vechituri . Nu stiu ce sa zic, poate voi ati avut noroc .

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.