Fashion Statement | Rochia Rosie Lolita

10 comments




Outfit:

Sacou // ZARA *last year*
Rochie // AICI
Cizme// Choies*last year*
Palarie // AICI



Eleganta. Pasiune. Feminitate. Sunt doar trei dintre cuvintele care descriu cel mai bine culoarea ROSU. Culoarea care ma duce mereu cu gandul la iubire, la rujul rosu din poseta mamei pe care adesea il luam pe ascuns si ma "mazgaleam" pe toata fata cu el, la pantofii stiletto primiti in dar, si nu in ultimul rand la nemuritoarea rochie rosie

Din voal de matase, cu un decolteu adanc in V brodat cu dantela fina neagra, rochia aceasta m-a cucerit prin simplitatea ei dar si prin croiul impecabil.

 Am lasat deoparte sandalele cu barete subtiri, strasuri si alte ornamente delicate, cedand locul cizmelor peste genunchi care dupa cum stiti sunt un must have sezonul acesta ca si sezonul trecut si isi vor pastra locul pe podium, o vreme. Sacoul cu linii masculine bine definite a rapit subtil din eleganta rochiei insa aceasta si-a pastrat farmecul si aerul feminin.

Pe langa Lolita- Rochia Rosie care mi-a furat privirea din prima clipa, pe fashion-statement.com am gasit si salopete, fuste cu diverse print-uri dar si pantaloni din paiete si diverse accesorii. Coletul a ajuns la mine a doua zi dupa ce am plasat comanda. Delicat ambalata intr-o cutie cu flori, rochia rosie a venit sa-mi aduca zambetul pe buze odata ce curierul mi-a inmanat coletul. 

Rochia Rosie a fost unul dintre lucrurile care mi-au adus astazi zambetul pe buze si mi-a dat o stare de bine. 

Care a fost ultimul obiect vestimentar cumparat care te-a facut sa zambesti ?

red





 

******

Despre Renata va spun doar ca este un fotograf foarte talentat, pasionata si dedicata fotografiei, iubeste copiii si mai ales sa ii surprinda in cele mai cute fotografii. Dar va las si pe voi sa va convingeti pentru ca pe mine m-a convins! 

Thank you darling,













SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

10 comments:

  1. Foarte frumoase pozele, e asa sweet combinatia <3 Kisses!!

    http://www.newtouchofcolor.com/

    ReplyDelete
  2. So sexy! ;) parca esti kate middleton,mai ales cu palaria :D

    ReplyDelete
  3. Rochita e AMAZING !

    http://anamariaben.blogspot.ro

    ReplyDelete
  4. SANDRA, esti minunata!! Arati bestial in rosu iar tinuta asta este de fashion icon. Palaria e geniala iar tu straucesti. MINUNATA! Pupici
    http://www.xcentrica.ro/its-shopping-time-with-jupiter-city-pitesti-2-2/

    ReplyDelete
  5. Esti absolut superba, imi place la nebunie cum iti sta in rosu!
    Ultima piesa de imbracamite care m-a facut sa zambesc au fost 2 :)))haina de "blanita" roz de la H&M si o pereche de pantaloni gri din piele ecologica de la Zara ....yuppy !!!:))
    xoxo

    www.sorananistor.com

    ReplyDelete
  6. M-ai dat pe spate cu palaria.Inspirata alrgere.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.