Black & White Nails by Nail Art Studio by Lore | Cluj

3 comments






E vorba despre unghii acum, despre manichiura PERFECTA, despre alb-negru si unghii scurte. Imi era dor sa va povestesc despre unghiile mele, despre ceaiul delicios si zecile de culori, folii si aplicatii pentru unghii pe care le gasesc de fiecare data cand ajung la Nail Art Studio by Lore.

Relaxarea e cuvantul de ordine de indata ce ma asez pe scaunul confortabil din camera special creata pentru manichiura, sa nu mai zic despre camerele destinate exclusiv serviciilor de pedichiura. 



Unghiile scurte, alb-negru sau in culori tari sunt alegerea mea pentru sezonul acesta. O manichiura simpla, impecabil lucrata si cu produse de calitate va fi intotdeauna un rasfat pentru unghiile tale. Daca vara ne facem de cap alegand culori vibrante atat pentru manichiura cat si pentru pedichiura, in sezonul toamna-iarna ne jucam cu nuante de bordeaux, bej, verde military, gri sau albastru navy. 



Sa nu uitam nici de Accesoriile pentru unghii care dau tonul cand vine vorba de tendinte. 
 Foliile metalizate isi pastreaza inca pozitia in topul preferintelor tuturor femeilor, strasurile de diferite marimi si culori vor fi intotdeauna alegerea potrivita pentru o manichiura glam la fel ca si bijuteriile speciale create pentru unghii.



De indata ce intru in Salon raftul cu "delicatese" pentru maini si corp ma atrage instantaneu. Gama Noua de produse BCL SPA va asteapta sa le testati si sa va bucurati de efectele rapide asupra pielii.
Exfoliante Naturale, Lotiuni de Corp cu efect hidratant si regenerant sunt doar cateva dintre produsele pe care le gasiti in salon.

De altfel, va puteti rasfata si cu produsele preferate care au acum o reducere de 20%. Le puteti testa si voi cu o simpla vizita la salon, cu siguranta va indragostiti de cel putin una dintre ele, miros delicios!




Ca tot vorbeam despre manichiura perfecta si despre tendinte, foliile cu diverse teme sunt si ele un Must Have: florale, geometrice, abstracte sau din dantela, aceste print-uri vor transforma mainile tale in accesoriul perfect.









Va invit sa trageti cu ochiul la cele mai cool modele pe pagina de facebook: Nail Art Studio by Lore







SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

3 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.