3 Aparate de Coafat Esentiale | Philips

2 comments


Vorbim mereu despre frumusetea chipului, despre cat de bine aratam atunci cand purtam jeansii preferati sau rochia proaspat achizitionata, dar cum ramane cu podoaba noastra capilara? Ne dorim mereu ca parul nostru sa arate impecabil iar pentru asta, asa cum acordam atentie tenului aplicand regulat gomaj, masca si mai stiu eu ce tratamente, asa trebuie sa acordam atentie si parului nostru. Pe langa produsele special create pentru tipul nostru de par este foarte important sa stim sa il coafam astfel incat sa nu il agresam.

Din punctul meu de vedere un par frumos este un par coafat. Indiferent ca avem parul drept, cret sau ondulat, consider ca acesta da o frumusete aparate chipului si intregului nostru aspect, atunci cand il coafam.  Trebuie sa recunosc ca eu imi coafez parul de fiecare data, astfel ca sunt dependenta de aparatele de coafat.

Top 3 Aparate de coafat care nu trebuie sa va lipseasca:


1.  Uscatorul de Par    

Uscatorul de par este unul dintre aparatele de coafat indispensabile. In primul rand acesta ne salveaza atunci cand suntem grabite (pentru cele care isi lasa parul sa se usuce natural) si ne dorim ca parul nostru sa fie uscat cat ai numara pana la trei :) Pentru mine partea cu uscatul este ceva de genul " da' nu se mai usuca odata ? " :))
Este important de stiut ca, de exemplu Uscatoarele de Par de la Philips sunt special create pentru a proteja firul de par iar rezultatele sa fie cat mai rapide. Sunt concepute dupa cele mai noi tehnologii care regleaza automat temperatura in functie de umiditatea firului de par, se bazeaza pe ingrijirea cu ioni si ofera posibilitatea selectarii treptei de viteza. 


2. Placa de par 

Placa de par este de departe aparatul de coafat de care eu nu pot sa ma despart. Pentru ca parul meu este de la natura usor ondulat, ma obliga sa il coafez de fiecare data. Fie ca imi doresc un par perfect drept, fie ca aleg bucle naturale sau bine fixate am nevoie de placa de par. Imi este foarte usor sa obtin orice tip de coafura intr-un timp foarte scurt. Cele mai noi placi pentru indreptat parul sunt concepute astfel incat parul nostru sa nu fie afectat de utilizarea regulata. Personal folosesc placa cam tot la doua zile maxim 3 iar parul meu arata ingrijit si stralucitor.


 

3. Ondulatorul conic

Daca iubiti onduleurile naturale, nu trebuie sa va lipseasca Ondulatorul Conic. Acesta va ajuta sa obtineti onduleuri naturale indiferent de lungimea firului de par. Datorita formei sale conice, este foarte usor de folosit iar timpul de coafare este redus considerabil, mai mult de atat, oricat de stangace ai fi, nu ai cum sa nu obtii bucle perfecte folosind ondulatorul conic. Invelisul moale din catifea al ondulatorului conic de la Philips te va face sa te indragostesti de el.Acest invelis, pe langa ca iti protejeaza si parul iti va proteja si degetele.



Pe scurt, acesta este un top 3 al aparatelor de coafat care nu trebuie sa va lipseasca din cutia de beauty. 

Nu uitati ca un par frumos nu este doar un par sanatos, ci si un par frumos aranjat!


Care este aparatul tau de coafat preferat si cat de des il folosesti ?






SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

2 comments:

  1. Avand un par natural drept de la mama natura, uscatorul de par este cel mai folosit de mine :-D. In schimb... placa de par o folosesc de cateva ori pe an, iar pentru ocaziile mai speciale de obicei folosesc ondulatorul conic :-D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dalia esti o norocoasa :) Eu folosesc cel mai des placa pentru a-mi face bucle dar si uscatorul de par, evident :))

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.