VIVA LA DIVA in Oradea Shopping City

1 comment


Fashion, Glamour, Beauty... VIVA LA DIVA se intampla la Cortina Cinema Digiplex in ORADEA Shopping City- un eveniment exclusiv pentru doamne si domnisoare. 


Suna atat de bine! De fapt o sueta intre fete, o intalnire altfel unde vom vorbi despre tendintele acestui sezon, despre cum sa fim mereu chic, despre vise si despre tot ceea ce inseamna frumos.




Pentru ca sunt convinsa ca oricare dintre voi isi doreste sa fie mereu la curent cu ce se poarta, si mai mult de atat, " Nu am cu ce sa ma imbrac!" este dilema noastra, a tuturor femeilor. Despre cum sa investim cu cap in garderoba noastra povestim impreuna VINERI incepand cu ora 18.30 la Cortina Digiplex Oradea.


Ingredientele de baza pentru o seara reusita sunt: fashion, make-up si hairstyle sessions cu speakeri profesionisti, cadouri inspirate, sesiune foto pe motoare, aroma de Prosecco si un film pe masura -  Love by Design, o coproductie romano-americana filmata in Romania. 

Biletul la filmul Love by Design poate fi rezervat pana Vineri- 31 octombrie.  

Intrarea la eveniment se face pe baza biletului la filmul Love by Design.  

Cortina Cinema Digiplex garanteaza o seara 100% feminina: Viva la DIVA!


Parteneri ai evenimentului: New Look, Eponge Fashion Paris, Intersport si Topline.


Alege tinuta in care te simti cel mai bine, ia-ti prietenele cu tine si hai la o seara intre fete! Abia astept sa ne cunoastem
VINERI- 31 octombrie incepand cu ora 18.30 la Cortina Cinema Digiplex Oradea  

Tu ai dat GOING? :) 
 Click & Go 

VIVA LA DIVA  





SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.