Monday crush: Tinuta de Toamna cu Sacou Barbatesc & Conferinta HotSpot Fashion

1 comment


 Inceputul de saptamana ma gaseste mereu in tinute lejere si aproape de fiecare data in blugi. Pantofii din piele cu accesoriu metalic nu lipsesc nici ei, asta pentru ca toamna aceasta se afla in topul pantofilor preferati.




Outfit:

 Blazer/ Zara (old)
Top/ Zara(old)
Jeans/ similar HERE
Shoes/ HERE
Bag/ Mango 
Bracelet/ HERE



******

Imi plac lunile de toamna pentru ca evenimentele, fie ele de fashion sau nu, isi fac tot mai simtita prezenta. Unul dintre cele mai asteptate este si Conferinta  HotSpot Fashion- retail meets e-commerce. 

 Care sunt în momentul de față cele mai folosite metode de promovare pentru shop-uri online? În ce campanii merită să te implici care să aducă atât profit, cât și notorietate? 

Care sunt avantajele magazinelor de a avea un om intern dedicat pe acțiuni de marketing sau ce avantaje poate aduce o agenție sau un freelancer specializat pe asta?

Acestea sunt doar cateva dintre intrebarile-dilema care cu siguranta isi vor gasi raspuns Joi- 30 octombrie 2014 in cadrul Conferintei.



-->
 Este un eveniment unic în țara și dedicat în întregime segmentului fashion din e-commerce. 
Speakerii ediției cu nr. 2 vin din USA, UK, București și Cluj:  Colby Hanks, Online Analyst Estée Lauder, Ana Sipciu, Industry Manager Google, Cristina Popa, Country Manager Fashiondays, Mirela Bucovicean, owner Molecule-f, Radu Orghidan, de la Tulemod, aplicație revoluționară cu rădăcini americane, Liana Martin, autor cărți și fashion editor fashionandbeauty.ro, Alina Ceușan, lifestyle blogger, Andreea Beltic, owner AloMoDa, Adelina Cătinaș, owner Cathias Edeline.


 

Liana Martin, jurnalist de modă, fashion editor fashionandbeauty.ro, autorul cărții Comunicare în modă și omul din spatele multor proiecte speciale din industria modei va fi moderatorul discuției 
 despre conținutul care vinde, intervenind cu propria experiență din acest domeniu. 
Andreea Belțic va răspunde din prisma omului de PR care lucrează cu branduri precum Tom Tailor, Lee Cooper, Kenvelo și mulți alții. Are experiență din agenții de publicitate, dar și ca și freelancer care a fondat blogul Alo-moda.ro și a deschis în mode firesc și brandul soră - alomodashop.
Twice People’s Choice Award Winner la Digital Divas, Best Fashion Blog of 2013 (Ftv Romania), Aldo brand ambassador, imaginea Promenada Mall Tg Mures, Alina Ceușan a reușit să transforme blogul din pasiune în afacere, din temă de facultate în poveste. Experiența ei cu nenumărate shopuri online vor servi drept sfaturi atât celorlalți bloggeri, cât și magazinelor care vor astfel de colaborări.


-->
Google va lansa un proiect dedicat playerilor din fashion, în special pentru cei focusați pe e-commerce. Lansarea oficială va avea loc în cadrul acestui event, iar workshop-ul va fi un how-to de online advertising,  o sesiune foarte practică și aplicabilă, de unde toți cei prezenți vor pleca acasă cu niște tactici clare.


Asadar, nu mai stati pe ganduri, astept sa ne vedem intr-un numar cat mai mare Joi- 30 octombrie la HotSpot Fashion.

Locatie: Grand Hotel Italia Cluj-Napoca 
 Bilete:  AICI
 Mai ai doar 3 zile la dispozitie sa cumperi un bilet. 
 
Aflati mai multe detalii despre Conferinta pe site-ul oficial: hotspotfashion.ro






SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

1 comment:

  1. Este o tinuta, am putea sa-i spunem, destul de exotica. Cum n-o sa vedem prea des nici pe strazile oraselor din Romania si nici pe cele ale strazilor marilor orase din strainatate. Chiar nu ma asteptam la o astfel de combinatie. Pentru cei care n-au mai incercat-o presupun ca importante sunt primele senzatii de la iesirea in public. Dupa aceea intra in sange.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.