Un weekend in Maramures | #fashionbloggersinmaramures

1 comment



   Impachetez grabita inca vreo doua perechi de pantofi si cateva tricouri, era deja ora 10.30 si eu inca mai adaugam lucruri in bagaj. Se intampla vinerea trecuta, in urma cu fix o saptamana cand am plecat spre Baia Mare. #fashionbloggersinMaramures avea sa fie hashtagul pentru intreg weekendul.Eram nerabdatoare sa le intalnesc pe fete desi ploaia si frigul nu vroiau sa stea in loc dar nici nu au reusit sa ne stea noua in cale. Ajung la 14.00, am fost mai punctuala decat credeam.


  Dupa ce am lasat bagajele la 305 - Hotel Romanita,imi doream sa lenevesc in casa cu jacuzzi sa ascult muzica si sa savurez un ceai insa am coborat nerabdatoare sa salut si sa stau la povesti cu cei ajunsi. Cred am spus-o de cateva ori dar replica asta e pe buna dreptate surprinzatoare " Dar noi ne cunoastem, nu ?" , asta pentru ca aveam impresia ca le cunosc de-o vreme pe fete.  

Cat despre Hotelul Romanita, isi merita cele 4*. Totul arata impecabil,  personalul amabil, cel mai confortabil pat care aveam impresia ca era cu magnet, nu m-as mai fi ridicat din el :))




Orele si minutele zburau iar ceasul se apropia de ora 19.00 cand urma sa fac cunostinta cu voi, cele mai cochete si dragute fete prezenta la Gold Plaza Baia Mare. M-am bucurat sa fiu si va multumesc voua, celor prezente! 






Cina la Restaurant Lumiere a incheiat seara in cel mai placut, relaxant si delicios mod. Povesti si planuri pentru a doua zi, un pahar de vin alb si cateva delicatese.


******

Alarma a sunat parca dupa 2 ore de cand m-am pus in pat, era dimineata, ceata si ploaiaerau mesajul perfect ca inca 15 minute de leneveala nu strica, pentru ca toata ziua cu siguranta nu aveam cum. Dupa micul dejun am pornit spre Viseu de Sus, locul unde urma sa ne petrecem ultimele doua zile ramase. 

Trenul Hotel "Carpatia Express"  avea sa fie "casa noastra" pentru noaptea de sambata. Abia inghesui geamantanul pe usa compartimentului, arunc rapid geaca si o revista pe pat, scot capul pe holul vagonului si urlu : " Wow! Ce tare! E prima data cand vad cum arata o cuseta si prima data cand dorm intr-un tren!". Chicoteli si rasete se auzeau dintr-un capat in altul al trenului, era o euforie generala care imi placea peste asteptari. 




Dormitul in tren a fost cu siguranta cea mai tare experienta ever. Carpatia Express  m-a facut sa simt ca si la un hotel dar totul mult mai cool, de la mancare, la "camere" curate, big like! 
Paharele s-au ciocnit pana tarziu la lumana lumanarilor, Cheers amazing team! 




Ultima Cale ferata Forestiera activa din Carpati

Descrierea care te convinge sa nu mai stai pe ganduri! Ora noua si cinci minute, fumul gros al locomotivei era semnalul clar ca suntem pe punctul de plecare. Calatoria cu Mocanita avea sa fie una memorabila, a starnit multe intrebari in mintea si m-a facut inca o data sa spun : Romania, te iubesc! 

 Munti si vai, case ici colo, copii care isi traiesc cu adevarat copilaria jucandu-se in curtea bunicilor inconjurata de un gard stricat de vreme, bunici si strabunici carora le poti citi zambetul pe fata de indata ce vad picior de om prin preajma... asta e fericire, o bucata din frumosul Maramures care m-a facut sa zambesc. 

Nu trebuie sa ratati plimbarea cu Mocanita, e cu adevarat feerica. Mai multe despre program, rezervari, bilete si tot ce va intereseaza aflati - AICI

Care e locul din Romania care te-a facut sa simti cu adevarat fericirea ?









Felicitarile merg catre Laura Maxim cea care a avut initiativa si a pus la cale cea mai cool intalnire care a reusit sa reuneasca 16 bloggeri, fotografi si o gramada de oameni minunati!  

Ma bucur ca am avut ocazia sa fiu acolo, sa va cunosc pe toate si astept cu nerabdare urmatoarea revedere - Cluj, Timisioara, Iasi, Bucuresti, Oradea ?  :)

Photo credit :


P.S. Ca vorbeam despre urmatoarea revedere , ne vedem pe data de 30 octombrie la HotSpot Fashion  la Cluj, pe 31 octombrie astept sa va cunosc la Oradea in incinta Oradea Shopping City promit sa revin curand cu detalii despre intalnirea noastra de acolo si pe data de 8 noiembrie la Alba Iulia, abia astept sa va povestesc detalii in curand.







SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

1 comment:

  1. O experienta inedita cred eu si pare ca va-ti distrat pe cinste :)

    http://mariaisonfashion.blogspot.ro/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.