Atipic Beauty 2014 la Cluj | Iulius Mall

Leave a Comment



Frumusetea sta in tine!  Ea nu se masoara nici in kilogramele in minus obtinute dupa mai stiu eu ce dieta pe care o oarecare prietena a urmat-o, nici in cel mai spectaculos machiaj realizat de maini pricepute si nici atunci cand centimentrul masoara 90-60-90. Frumusetea inseamna fericire, un om fericit, un om bun si optimist, e un om frumos. 


Despre fericire, despre cum sa luptam pentru ea si despre faptul ca niciun obstacol nu ne poate sta in cale atunci cand ne dorim cu adevarat ceva, aflam Luni- 20 octombrie incepand cu ora 19.00 la cel de-al doilea eveniment Atipic Beauty care are loc la Cluj in incinta Iulius Mall. 

Ma bucur ca pentru al doilea an consecutiv Atipic Beauty vine la Cluj, ca aici au regasit oameni cu suflet si inima mare, care impart fericirea lor cu cei care au nevoie de ea si care stiu sa o primeasca cu bratele deschise si sa o aprecieze.

Ce inseamna Atipic Beauty ?


12 fete frumoase imobilizate în scaune cu rotile vor prezenta creații vestimentare semnate de designerii români Simona Semen, Rozalia Bot, R" Ias Couture și  Marie Ollie, în cadrul celei de-a patra ediții a proiectului Atipic Beauty, supported by Alin Gălățescu și organizat de asociația Open Your Heart și agenția de turism Wens TravelCele 12 fete vor fi insotite de 12 persoane publice.

 Evenimentul este prezentat de Cosmina Păsărin și va fi întregit de două miniconcerte susținute de Aminda și Elena Gheorghe.

Colaborarea designerilor în proiect manifestă dorinţa acestora de a redefini ideea de frumuseţe şi perfecţiune prin realizarea unor ţinute pentru persoanele cu dizabilităţi, urmărindu-se astfel schimbarea ideilor preconcepute vizavi de aceste persoane. 
 

“Atipic Beauty este un eveniment unic în lume ca format şi este înregistrat ca brand. Există în alte ţări evenimente destinate persoanelor cu dizabilităţi, conţinutul fiind diferit, având structura unui concurs de miss. Am ales această formă de a promova Atipic Beauty considerând că societatea românească nu este pregatită să adopte acţiunile externe ale ţărilor care sunt familiarizate cu incluziunea socială a persoanelor cu dizabilităţi”, a declarat Magda Coman, președinta asociației Open Your Heart. Inițiatoare a proiectului, Magda Coman este un fost model profesionist care, în urma unui accident, a ajuns să trăiască viața în scaun cu rotile. 




 

Organizatori: Open Your Heart, Wens Travel

Parteneri: Iulius Mall, AFA Cluj, Hiperdia, Ambient, Univers T, Medsan, Grand Hotel Italia



Cu sprijinul: Primăria Cluj-Napoca, Esthetic Lux Center, Unishowroom, Impress, Esteline Beauty Center, Centrul de recuperare medicală Tarra, Daleea Fashion House, Profi Stage Entertainment, Romanian Startups, Mobility Networks, ExpoTransilvania.



Parteneri media: Magic FM, Look TV, Avantaje, Puterea, Realitatea TV, Ziua de Cluj, Transilvania Reporter, Actualdecluj.ro, bigscitylife.ro, Observatorul.ro, Gornistul, Sandra Bendre fashion blog, Fashion Spot by Ioana Chișiu, Gabriela Popescu Make-up&Bridal Accessories, Explore Medicine TV, Sigina.ro, Ganduri ascunse cu Alina Ilioi, Consiliul Național al Dizabilității din România.



Partener de comunicare: Vitrina Advertising


Cateva fotografii de la Editia trecuta care a avut loc la Cluj, in cadrul careia am avut onoarea sa fiu partener media, la fel cum se intampla si anul acesta. 

Multumesc, pot doar sa ma bucur si sa felicit intreaga Echipa din spatele acestui proiect dar si pe fete, care sunt cu adevarat un exemplu pentru noi toti.  




Mai multe despre Eveniment aflati pe pagina de Facebook- Atipic Beauty

Ne vedem cu totii Luni, incepand cu ora 19.00 la Iulius Mall Cluj. 







SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 comentarii:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.