Machiajul pentru ochii mei verzi arata cam asa

2 comments







Imi place sa le spun verzi, Mare Albastra cand s-ar spune ca sunt spre albastru sau in fine, un mix de albastru si verde. Ma simt norocoasa ca am ochii deschisi la culoare desi nu intotdeauna este un plus pentru ca pe langa faptul ca arata frumos, sunt si foarte sensibili si necesita o ingrijire speciala. 

Recunosc ca nu sunt experta intr-ale machiajului dar mi-a placut mereu sa experimentez diferite culori, sa ma joc cu contrastele si sa renunt la banala linie neagra de tus, pe care inca ma chinui sa o trasez perfect si ajung tot la creionul negru, mat, intens. 

Daca ar fi sa ma intrebati pe mine care este machiajul meu preferat as spune clar ca orice combinatie de nuante pamantii, maro si gri pana spre negru. Nuantele de maro arata spectaculos pe ochii deschisi la culoare, mai ales pe cei verzi si albastri, pentru ca ii pun in evidenta foarte bine si subliniaza trasaturile fetei. Vara care tocmai a trecut am inceput sa renunt tot mai mult la creionul negru de ochi si sa il inlocuiesc cu unul maro sau cu farduri in nuante de maro. 

Pentru machiajul de zi cu zi pe care il voi purta si toamna aceasta am ales o paleta de farduri in nuante calde, de la bej deschis pana la caramiziu sidefat si maro inchis. Paleta aceasta de 10 farduri in culori neutre mi-a placut ca are atat un fard alb, foarte deschis, cu care pot ilumina foarte bine zona de sub sprancene si coltul interior al ochiului, cat si nuante inchise pe care le folosesc ca baza pe pleoapa superioara pentru a obtine un smokey eyes lejer, iar caramiziul sidefat pe centrul pleoapei, pentru a da volum. Intodeauna aplic o nuanta mata de maro in pliul pleoapei si blenduiesc foarte bine culorile, pentru a finisa machiajul. Si pe pleaopa inferioara aplic acelasi fard inchis ca si baza de sus iar uneori conturez cu un creion cu textura moale. 

Atunci cand aleg sa port un asemenea machiaj, renunt la creionul negru si la tus si aplic doar un rimel care sa imi arate genele Scandalos de bineeee, cum zic cei de la Rimmel- ScandalEYES

Nu trec niciodata peste partea de conturare a fetei iar mie cel mai comod imi este sa imi conturez fata cu produse tip pudra iar cand le am pe toate in aceeasi paleta de machiaj, este perfect! Tocmai de asta am ales o paleta de blush si bronzer care le are pe toate. E ideala pentru a fi luata chiar si in vacante, astfel nu riscati sa se piarda toate cutiutele prin bagaj. 

Toata magia pe care o facem pe tenul nostru nu am putea sa o facem fara niste pensule de machiaj moi si delicate cu tenul nostru. Va zic drept ca mie imi place sa imi cumpar pensule pentru ca trebuie sa recunoastem, ele ne usureaza munca si scurteaza mult timpul pe care il petrecem in fata oglinzii. 

De data aceasta am folosit un set de pensule Fraulein38 pe care le-am gasit intr-un set de 10 bucati iar acum le gasiti si voi la reducere AICI 

Si daca tot m-am pus la cumparat produse de machiaj online de pe pensulemachiaj.ro, am adaugat in cos si un ruj mat intr-o nuanta super delicioasa de mov pe care presimt ca o voi purta pe buze pana spre iarna. 

Cam asa se intampla, mai pe scurt, toata treaba cu machiajul pentru ochii mei deschisi la culoare. 

Nu uitati sa selectati calitate HD atunci cand vizionati clipul :) 











SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.