Ce regula vestimentara incalc cel mai des?

2 comments






Pe principiul ca "Regulile sunt facute sa fie incalcate" m-am gandit sa va scriu astazi despre un subiect oarecum tabu sau mai bine spus, un subiect despre care nu am prea vorbit pe blog si anume lenjeria si una dintre regulile vestimentare pe care eu o incalc cel mai des.

Imi amintesc ca inca de pe vremea cand am inceput sa port sutien, nu mi-au placut cele colorate si cu prea multe detalii si asta se intampla cu foarte multe piese vestimentare din garderoba noastra.Cu timpul preferintele mele in materie de lenjerie s-au simplificat si am ajuns, cu multa vreme in urma, sa port all black. Astfel ca, eu cred ca este important ca asa cum ne construim garderoba incepand de la piese de baza si abia apoi sa investim in piese elaborate, sa cumparam cateva modele de sutien esentiale si apoi sa ne orientam spre cele cu un design deosebit.

Din categoria pieselor basic face parte si camasa alba pe care eu o port destul de des, e drept, in mix-uri vestimentare smart casual, sporty chic sau elegante.  Atunci cand aleg sa port o camasa alba, probabil incalc una dintre regulile vestimentare pe care multe femei nu indraznesc sa o incalce - Port intotdeauna la camasa alba, sutien negru. Este un detaliu care mi se pare foarte chic si din punctul meu de vedere, un top alb sau o camasa alba arata mult mai cool cu lenjerie neagra decat cu lenjerie alba.
Este adevarat ca sunt situatii foarte delicate cand sutienul alb este indispensabil, insa aici depinde foarte mult de gusturile fiecareia dintre noi.

Top 5 reguli in ceea ce priveste purtarea sutienului:

  • alege intotdeauna marimea potrivita
  • nu purta niciodata sutiene uzate, rupte sau decolorate
  • la un top fara bretele, alege sutienul de tip balconet fara bretele
  • nu purta niciodata sutiene cu bretele transparente! 
  • la tricourile simple, rochii mulate, camasi din satin, nu purta sutiene cu dantela si broderii sau cusaturi mult prea vizibile 

Iar daca va intrebati ce port pe sub camasa alba, of course ca negru, un sutien balconet de la Uniconf pe care l-as purta pe sub orice piesa vestimentara. In primul rand pentru ca are un design simplu, nu are deloc dantela sau tot felul de aplicatii si este confectionat intr-o mare proportie din bumbac, deci e si super confortabil.

Asadar, tot ce va ramane este sa aveti mai mult curaj sa purtati lenjeria voastra preferata exact asa cum va place si cum va simtiti confortabil.










Outfit:

Jacket// Zara
Black Bra// HERE
Shirt//Zara
Jeans// Choies
Ankle Boots// HERE
Bag//Mango 


Click & Shop - Similar items here: 




Cateva tinute in cazul carora am ales, din nou, sutienul negru :)








SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

2 comments:

  1. Imi place enorm jacheta veede kaki cu broderia de la zara.
    Am obs ca nu exista link..prob e mai "veche"?!
    As fi dorit si eu,imi place enorm,ceea ce rar mi se intampla:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma bucur ca iti place :) Jacheta de la zara am luat-o de aproximativ o luna, din magazin :) te pup

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.