Back to work: cu ce piese vestimenare inlocuim tinuta clasica pentru birou

4 comments







Toamna este anotimpul meu preferat, cu siguranta v-am mai spus asta si voi tot scrie. E un fel de primavara colorata in nuante neutre, pamantii. Recunosc ca imi place si vara dar parca toamna are farmecul ei. Diminetile racoroase ma umplu cu energie, zilele ploioase in care lenevesc in pat toata ziua cautand inspiratie pentru urmatoarele postari de pe blog dar si felul in care natura se transforma de la o zi la alta, ma fac sa iubesc si mai mult toamna.

Imi place si mai tare faptul ca pot sa port mai multe piese vestimentare, ca pot suprapune geaca mea preferata pentru o camasa sau un tricou basic pe care il accesorizez cu un choker sau o esarfa cu print minimalist.
Ma gandeam ca incet se incheie si perioada concediilor si toata lumea se intoarce la treaba. Unii la birou, altii la facultate,  dar o buna perioada dupa ce revenim din vacanta suntem inca in mood-ul de relaxare.
Va propun sa dam viata tinutelor de zi cu zi si sa inlocuim camasa clasica, cu o camasa cu umerii goi si print fresh cum este cea cu lamai pe care am ales sa o port cu o pereche de culottes.

Este o tinuta pe care o putem aborda chiar si la birou, cu o pereche de pantofi cu toc mediu, bineinteles daca dress code-ul este unul mai flexibil.
Dupa ce ne-am terminat treaba, tot ce ne dorim este sa sarim direct intr-o pereche de pantofi cat mai comozi. Eu am ales tenisii nude din in de la Oldcom pe care ii pot purta cu absolut orice culoare.

Geanta Bucket Bag sau tip rucsac de la C&A este suficient de incapatoare si comoda incat sa iti vina sa o porti atat la tinutele casual cat si la cele smart casual. 

Ceasul Kapten & Son este accesoriul perfect pentru toamna si asta in primul rand datorita culorii bratarii -  verdele olive este una dintre culorile mele preferate, mai ales pentru sezonul rece.

Apropo, nu uitati ca va puteti inscrie in echipa mea la Glamour Street Fashion Show pana pe 5 septembrie. O sa fie mega cool si pe langa asta, aveti sansa sa castigati o gramada de premii.

Aflati mai multe detalii AICI












Outfit:

Jacket// C&A
Shirt//  Shein - HERE
Culottes// Zara
Bucket bag// C&A
Slip-on// Oldcom - HERE



Shop the similar outfit here: 




SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

4 comments:

  1. Foarte faina tinuta, imi place bluza cu lamai.
    Si mie imi place toamna din aceleasi motive ca si tie, ca pot purta unele tinute pe care nu le pot purta vara cand e prea cald.

    ReplyDelete
  2. E atat de fresh tinuta asta !! I love it <3

    http://fashionsofa.net

    ReplyDelete
  3. <3 Superbe poze, superba tinuta!

    ReplyDelete
  4. Buna Sandra, nu vinzi bluzita ? :) Este superba .

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.