Cum am slabit 2 kg in 3 zile

2 comments






Saptamana trecuta primesc un telefon si odata cu el si o invitatie. Nu era o invitatie la vreun eveniment, nici una la o cina sau la vreo degustare de ciocolata, ci una ALTFEL. O invitatie la 3 zile in care totul era doar despre mine, despre trup si suflet, despre relaxare, sport, detoxifiere, liniste, nutritie, natura, masaj si focus total asupra mea. 

Mmmmm nici n-am stat pe ganduri si am raspuns afirmativ urmand ca in secunda doi sa intreb, ce se va intampla mai exact acolo? Intre timp, gandul meu era doar la faptul ca IN SFARSIT ceea ce aveam de buna vreme pe TO DO List se va indeplini acum cu o oarecare usurinta. 

Zis si facut! Mi-am facut bagajele(evident ca am pus cat pentru 10 zile, nu cat pentru 3 cat am stat de fapt) si duminica pe la pranz conduceam spre Atra Doftana.  Va zic drept ca imi doream de multa vreme sa ajung la Atra insa de fiecare data cand ma uitam la disponibilitatea camerelor era full booked. 

#NewYouRetreat by JUICEit a venit la fix pentru a ajunge la Atra. Am ajuns duminica dupa-amiaza, dupa ce am condus aproape 7 ore si abia asteptam sa le revad pe Ana si Roxana- fondatoarele JUICEit dar si pe restul fetelor cu care urma sa imi petrec urmatoarele zile. 

Mi-am tras sufletul vreo doua ore, am savurat un suc rece in timp ce cotrobaiam in mapa cu programul pentru urmatoarele zile. Sa va spun mai exact ce inseamna acest detox total si de ce e vorba doar despre TINE.

#NewYouRetreat este un concept, un fel de tabara de detoxifiere, care imbina orele de Yoga, Pilates, Nutritie si Masaj cu hrana proaspata lichida, obtinuta din fructe si legume presate la rece. 

Sa va spun pas cu pas care era programul unei zile:
  • trezirea era intre orele 07.00-07.30(dimineataaa :) )
  • la ora 08.00 incepea ora de Yoga cu Adina, pe terasa de langa apa. Nu inainte de a bea un shot pentru energie si detoxifiere. 
  • dupa primul suc(in fiecare zi am baut 6 sucuri, fiecare era numerotat pentru a pastra ordinea in care se beau) incepea ora de Pilates cu Luminita de la Attitude Pilates din Bucuresti. 
  • dupa Pilates, urmau sedintele de Masaj in ordinea in care era programata fiecare persoana. Vreau sa va spun ca fetele de la masaj au fost absolut fantastice. 
  • pana la urmatoarea ora de Pilates (care de fapt era 1 ora si jumatate) fie am mers in drumetie, fie puteai sta la plaja, la sauna, in hamac, fie sa te plimbi cu caiacul sau pur si simplu sa te relaxezi. 
  • fiecare seara se incheia cu ora de meditatie dupa care cadeam lata si la ora 22.00 nu mai puteam de somn :) 
Cam asa arata programul pentru o zi. Daca va intrebati ce am mancat pe langa sucuri, raspunsul este simplu: NIMIC! De duminica pana Joi, pentru ca miercuri seara m-am intors la Cluj, nu am mancat absolut nimic in afara de sucuri presate la rece. Bine, recunosc ca supa crema de morcovi, care era doar din legume, fara smanatana sau alte adaosuri, a fost hrana solida, daca ii pot spune asa si a fost mai mult un moft. 

Retreatul este ideal mai ales pentru pofticiosii ca mine, cum spunea Roxana, deoarece vazand ca toata lumea bea doar sucuri si neavand tentatii in jurul meu, nu am avut cum sa o dau in bara si sa mai ciugulesc ceva. 

Daca mi-a fost foame? 
Mi-am dat seama in aceste zile ca foamea si poftele tin intr-o masura foaaaarte mare de psihicul nostru. Nu imi era foame deloc dar ideea ca as rontai ceva sau as mesteca, imi aducea o oarecare senzatie de foame pe care o potoleam repede cu cateva guri de suc. 

Daca am putut sa beau doar sucuri si daca mi-au placut toate la gust?
A fost mai simplu decat credeam sa beau doar sucuri si mai ales cand am vazut rezultate din a doua zi, m-am ambitionat. 
Da, au fost sucuri care nu mi-au placut la gust. De exemplu, sucul cu sfecla rosie si shot-ul cu iarba de grau nu au fost tocmai pe placul meu insa partea buna era ca intreaga bucatarie JUICEit a fost acolo, toate sucurile erau preparate acolo iar daca unul dintre sucuri nu era pe gustul tau, se adaugau ingrediente si se personalizau astfel incat ceea ce bei sa iti placa.  

Am avut super energieeeee iar cand m-am trezit marti, dupa doua zile in care am baut doar sucuri si absomenul meu era plat iar bratele vizibil mai slabe, nu imi venea sa cred. Mi-am umplut memoria telefonului cu poze :)) 

Va zic drept ca pentru prima data in viata mea tin un program ca la carte iar rezultatele sunt fantastice. Am ajuns la Cluj si m-am cantarit, de vreo trei ori pana sa fiu sigura ca cele -2 kg de care am scapat sunt pe bune. Cantarul ca cantarul, ca el mai da erori, dar jeansii mei care imi sunt laaargi, sigur nu dau eroare :)

Au fost 3 zile in care focusul a fost strict asupra mea- body & soul si m-am intors cu forte proaspete si energie cat cuprinde.  Apropo, de cand m-am intors nu mai am deloc pofta sa mananc mancare nesanatoasa iar portiile sunt muuult mai mici. 

A fost una dintre cele mai frumoase experiente care mi-a adus doar beneficii si pe care iti recomand si tie sa o traiesti odata cu urmatorul Retreat organizat de fetele de la JUICEit.

Cand?

In perioada 23-26 octombrie 2016.

Unde?

Tot la ATRA Doftana. 

Aflati mai multe detalii pe site- JUICEit.ro si pe pagina de Facebook - JUICEit 




















SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

2 comments:

  1. Ai facut o treaba minunata Sandra! Pozele graiesc de la sine. O saptamana frumoasa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. multumesc mult, Daiana! Asa este, a fost magic <3

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.