Top 3 produse de beauty cumparate recent

3 comments






 Astazi este despre frumusete, ingrijire si cum sa aratam bine din cap pana-n picioare. V-am tot aratat pe Snapchat: @ sandrabendre, ca in ultima vreme folosesc cateva produse de care m-am indragostit.

Vreau sa incep cu serul Advanced Night Repair de la Estēe Lauder pe care l-am descoperit de cateva luni bune. Am folosit atunci o mostra dupa care am mai primit inca inca si l-am folosit in fiecare seara dupa ce am curatat bine tenul. Vreau sa va spun ca nu imi venea sa cred cum se schimba tenul meu de la o zi la alta.  In ultimii ani tenul meu a fost destul de rebel si niciodata nu a fost perfect. Intotdeauna am cautat sa gasesc acele produse care sa-mi faca tenul impecabil, si va zic drept ca am testat o gramada de produse pentru ingrijirea tenului, insa niciunul nu m-a dat pe spate pana sa ajung la acest ser.
Dupa ce am folosit mostrele vreo 3 luni, am stiut ca urmatoarea achizitie in materie de beauty va fi acest ser in varianta mai mare.

Trebuie sa recunosc ca tenul meu are nevoie de atentie speciala deoarece odata cu trecerea anilor acesta se maturizeaza si nu mai pot folosi aceleasi produse de ingrijire ca la 19 ani. De departe, cel mai bun produs pentru regenerarea si  hidratarea tenului este serul de la Estee Lauder pe care l-am gasit la un pret bun pe aoro.ro

Top 3 motive pentru care imi place:

  1. principalul motiv este acela ca efectele sunt fantastice pentru tenul meu: petele au disparut, nu imi mai apar iritatii, tenul este mai ferm si mai odihnit iar ridurile fine sunt mai putin vizibile
  2. are o textura foarte lejera care se absoarbe aproape instantaneu in piele
  3. are un recipient cu pipeta care dozeaza foarte exact produsul
TIPS: eu il aplic intotdeauana si pe gat si decolteu, masand usor zonele. 


estee lauder



Ta -daaaamm! Am ajuns la produsul cel mai admirat si dorit - Pudra de par pentru volum de la Matrix.
Paaaarul - subiect sensibil pentru ca stiti deja ca m-am tuns. E o schimbare radicala pentru mine desi nu pare. De la par lung si drept, acum am parul filat si mai scurt. Inca nu m-am obisnuit cu schimbarea si voi stiti deja asta de pe Instagram si Snapchat daaaaarrrr am cele mai bune "ajutoare" pentru aranjarea parului. 

Pana nu demult, nu foloseam niciun produs de styling pentru par, nici macar fixativ (poate doar in situatii cand parul meu era foarte rebel). Avand parul lung, bogat si firul gros, oricum l-as coafa, la un moment dat nu mai are atat de mult volum la radacina chiar daca pe lungime arata foarte bine.

Pudra pentru volum este MAGICA! Face minuni pentru orice tip de par, indiferent de lungimea acestuia. Este o pudra foarte fina, de culoare alba dar care se distribuie foarte bine in par si nu se vede deloc. Se aplica la radacina firului de par iar apoi masati usor scalpul pentru a distribui uniform produsul. Este nevoie de o cantite mica pentru un rezultat WOW.  Parul arata ca si cum ar fi usor tapat dar nu se incalceste si arata natural.

Unde mai pun ca are un super pret: costa 30 de lei si o gasiti pe aoro.ro - AICI 

Va las mai jos cateva video-uri de pe snapchat sa vedeti exact despre ce vorbesc :)




BEFORE



AFTER 

matrix hair powder





Tot din seria produselor pentru par face parte si Texturising Volume Spray de la label.m, un spray care da textura si volum parului. Spre deosebire de pudra pentru volum de la Matrix, spray-ul de la label.m il aplic pe lungimea firului de par dupa ce l-am coafat si aranjat. 

Parul se aranjeaza muuult mai bine iar coafura este mai definita. Pentru ca este pe baza de pudra, acesta actioneaza oarecum si ca un sampon uscat, asa ca este ideal a fi folosit chiar si dupa o zi-doua dupa ce v-ati spalat parul si aranjat parul. 

Parul ramane putin mai aspru, cu textura si se aseaza foarte bine oricum l-ati aranja. Imi place mult ca nu incarca parul si nu il lasa deloc lipicios. Spray-ul pentru textura nu trebuie confundat cu un fixativ de par chiar daca ajuta la definirea si fixarea coafurii. 
Imi place sa il folosesc atat pe parul drept, cat si atunci cand imi fac bucle. 

Pudra pentru volum si Spray-ul de texturare fac o treaba super bunaaa impreuna. 

Haideti pe Snapchat si Instagram sa va convingeti: follow @sandrabendre 









SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

3 comments:

  1. Pudra de volum imi face si mie cu ochiul! Prețul este chiar bun. Nu știam de acest produs!

    ReplyDelete
  2. Deosebit Blogul, te poate inspira in acest domeniu,am gasit pe un site de pe net o gama mare de hane de sport , mi am comandat si chiar sunt de calitate.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.