Am gasit portofelul perfect si niste botine cu toc metalic super cool

4 comments







Lumeee, lume, am revenit cu forte proaspeteee! Dupa mai bine de o saptamana in care am fost super pufoasaaa, datorita extractiilor molarilor de minte, m-am intors la voi.

Imi era dor sa pozez noi tinute si trebuie sa va spun ca am multe surprize pentru voi.  Am simtit ca toamna si-a intrat in gratii cu adevarat in dimineata aceasta cand erau vreo 7 grade Celsius afara. M-am bucurat pentru ca in sfarsit pot sa ma joc cu piesele vestimentare, pot suprapune cele mai cool item-uri din garderoba, care pe langa faptul ca arata bine, ma si protejeaza de frig. 

Daca va gandeati ca sacoul alb este o piesa vestimentara potrivita pentru sezonul cald, va propun astazi sa il integram si in tinutele de toamna si chiar cele de iarna. Peste sacoul alb cu linii masculine, am ales sa port cardiganul supradimensionat dintr-un tricotaj foarte moale si usor. 

Body-ul negru din bumbac pe care vara aceasta l-am purtat atat in tinutele de festival cat si in tinutele de zi cu zi, cu pantaloni scurti si fuste, de data aceasta ma protejeaza perfect de frig si face ca tinuta sa arate clean&stylish. Imi e clar ca pentru sezonul rece voi mai achizitiona cateva body-uri insa voi opta pentru cele cu maneca lunga.

Am ajuns la partea care mie imi place cel mai tare la o tinuta: incaltamintea. La fel ca si primavara, toamna este anotimpul in care ne este permis sa purtam orice. Botinele peep toe cu toc metalic sunt must have sezonul acesta si toate modelele de incaltaminte care au tocul stilizat, metalizat, cat mai ciudat. 

Apropo, va spun ceva ce nu stiati despre mine: nu-mi place sa-mi schimb portofelul si o fac doar in cazuri extreme. Ma enerveaza cel mai tare ca trebuie sa mut toate catrafusele din cel vechi, in cel nou, sa asez toate cardurile cam cum erau in celalalt ca sa stiu unde le gasesc, si mai pun si maruntisul care e numai bun pentru plata parcarilor.  Daaaar, mi-am gasit portofelul perfect care este din piele neagra saffano, are un fermoar rezistent si este compartimentat exact asa cum imi place mie. 

Deci, a meritat tot efortul sa-mi mut lucrurile din portofelul vechi in cel nou :) Cu ocazia asta am iesit si la o coffee, cat inca soarele a tinut cu mine. 






Ador noua culoare de pe unghiile mele! Multumesc Oana Hagau & Nail Art Professionals Studio pentru manichiura si pedichiura delicoaseee! 







Outfit:

Cardigan// Chicwish - HERE
Bodysuit// Uniconf - HERE
Skinny jeans// Zara
Blazer// Zara
Ankle Boots// Kurt Geiger- HERE







SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

4 comments:

  1. Iti sta super parul, Sandra... cred ca deja te-ai obisnuit cu el asa!
    Pup
    www.descude.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. merci mult! Inca nu m-am obisnuit dar ma gandesc ca va creste si trebuie doar sa am rabdare :) te pup

      Delete
  2. Arati ca scoasa din cutie. Imi plac mult sandalele decupate si tocul metalic m-a dat pe spate! Foarte inspirata combinatia

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.