Toamna asta as purta doar tenisi

1 comment






Desi e cald si soare, parca vine primavara, totusi toamna ramane anotimpul meu preferat. Ma duce cu gandul la relaxare, la confort, la haine calduroase si incaltaminte comoda. Numai buna pentru plimbari lungi. Imi place trecerea dintre anotimpuri mai ales datorita faptului ca si garderoba noastra se adapteaza noului sezon, atat din punct de vedere cromatic, cat si in ceea ce priveste textura si materialele pieselor vestimentare. 

Sunt anumite piese vestimentare care se integreaza cu usurinta in tinutele fiecarui sezon la fel ca si incaltamintea.  Diminetile racoroase imi pun in prim plan confortul si caldura. 

M-ati tot intrebat cum imi compun tinutele, daca respect anumite reguli sau cu ce incep atunci cand ma pregatesc sa ies din casa.  V-am spus ca aproape intotdeauna incep cu incaltamintea pe care o aleg in functie de cat de mult am de mers pe jos sau nu, daca ploua sau nu, daca e comoda si calduroasa. 

Tenisii slip-on verde olive sunt exact acea pereche de tenisi in care ai vrea sa-ti petreci fiecare zi de toamna. I-am facut cadou mamei mele perechea de tenisi nude pe care am purtat-o intr-o tinuta anterioara pe care o puteti vedea AICI, si dupa o zi petrecuta impreuna la shopping, reactia ei a fost: "WOW! Cred ca am sa dorm cu tenisii astia in picioare, atat sunt de comozi." Am fost atat de bucuroasa sa-i vad entuziasmul si sa stiu ca am contribuit la confortul ei. 

Spre deosebire de cei nude, tenisii slip-on verde olive sunt conceputi exact pentru toamna si temperaturile ei putin mai scazute. Imi place mult talpa groasa textura foarte fina si moale. Nici nu-i simt in picioare. Si cel mai tare imi place ca pot schimba branturile atunci cand se murdaresc. 

Verdele olive este una dintre culorile vedeta ale sezonului toamna-iarna 2016 si cu siguranta isi va pune amprenta si asupra tendintelor pentru urmatoarele sezoane. Daca tot vorbim despre sezonul rece, am mai pus ochii pe o pereche de tenisi din Colectia EMILY de la Oldcom intr-o culoare vibranta. Ghiciti care? 

Fug sa ma bucur de soareeee si de toamna asta "delicioasa".











Outfit:

Hat// Choies
Slip-on// OLDCOM - HERE
Jacket// Romwe- HERE
Tshirt// Pull&Bear
Jumpsuit// C&A
Backpack// Zara





SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.