Get ready with me sau cum ma pregatesc inainte sa ies din casa

2 comments





Ultimele zile am simtit toamna cu adevarat iar ceata din dimineata asta mi-a dat mai multa energie ca niciodata. Nu de alta, dar se anunta o zi plina, in care trebuie sa finalizez un material pentru blog, sa fac cateva fotografii delicioaseeeee( veti vedea in curand despre ce este vorba), plus doua intalniri siiiii habar nu am cum ma imbrac dar nici parul nu imi e spalat si aranjat. 

 Credeati ca vorbesc doar despre dimineata asta? Stiu ca erati curioase oare ce face Sandra fix inainte sa iasa din casa. Oare tenul ei arata mereu impecabil, e mereu zambitoare si cu parul aranjat ca dupa cateva zeci de minute petrecute la coafor?  

Astazi este despre toate diminetile in care eu sunt o fata simpla ca voi, in care nici eu nu arat perfect dar am grija sa imi placa defectele mele, in care am doi monstruleti pe nas si parul imi sta in toate directiile. M-am trezit cu pofta sa port ruj rosu si sa-mi ondulez parul. Ahh ce-mi place partea asta cu parul.
 M-ati intrebat mereu cum imi coafez parul sau ce-i fac sa stea asa iar astazi vreau sa va spun unul dintre secretele mele de frumusete: Atunci cand parul meu arata sanatos, stralucitor si cu volum, nici nu mai conteaza ce tinuta aleg sau rujul rosu care imi pune perfect zambetul in evidenta.

 Iti imaginezi un catelus din ala cu mult par si super pufos? Exact asa arata parul meu dupa ce il spal si il usuc. Ma amuz teribil cand imi amintesc cateva scene de prin liceu, un fel de Get ready with me cu prietenele mele cand apelam la tot felul de "trucuri" pentru a ne intinde parul.  

Top trei metode de indreptare a parului din liceu:
  • cine nu si-a intins parul cu fierul de calcat vreodataaa? :)) Era super distractie dar nu stiu cat de fericit era parul nostru
  • il intindeam in timp ce il uscam tragand cu degetele de el panaaaa...pana sigur ramaneam cu cateva fire mai putine in cap
  • aproape ca ma puneam pe burta, imi intindeam parul pe jos si o puneam pe mama sa dea cu uscatorul de par stanga-dreapta pana imi amorteau picioarele, semn ca Sandra are parul ceva mai drept 
Ahhh, imi amintesc si ca una dintre prietenele mele a venit la mine cu ceva agatat de par, pe spate, ca sa ii traga parul in jos, ca poate, poate s-o indrepta.  Sunt convinsa ca si voi ati incercat diverse metode de indreptare a parului si chiar sunt curioasa ce tips-uri oldies but goldies aveti. 

Pana una alta, rasuflam fericite ca s-a inventat placa de par care pentru mine e THE BEST cand vine vorba de indreptarea parului dar si atunci cand vreau sa obtin bucle cu volum.

M-ati tot intrebat cum imi fac buclele asa ca acum deslusim misterul: folosesc placa de par de la Philips care adapteaza temperatura datorita senzorului Moisture Protect si astfel parul meu isi pastreaza hidratarea naturala - ta daaaam- stralucirea despre care va spuneam!

 Va mai spun si ca oricate produse pentru stralucirea parului ati folosi, nimic nu se compara cu stralucirea naturala iar pentru asta trebuie sa avem grija atat la temperatura apei cu care ne spalam cat si la temperatura aparatelor de coafare. Noroc ca acum nu mai am batai de cap cu asta ca pot regla temperatura si mai am si senzori care au grija saaaaa... nu miroasa a ars :) 

 Cred, de altfel, ca putem folosi orice produse care se potrivesc tipului nostru de par, daca acordam un plus de atentie si felului in care ne indreptam parul sau il coafam bucle, parul nostru va arata mereu sanatos si fresh.  Poate ma veti intreba daca nu e complicat sa imi fac buclele cu placa dar va dau un pont, placa asta are placile ceramice mobile, asa ca, buclele mele sunt gata mai repede decat va imaginati.   
Aleg rapid o tinuta confortabila, rujul rosu, buclele lejere si putin iluminator deasupra pometilor sunt ingredientele ideale pentru a iesi din casa.



Nu uitati sa selectati calitate HD atunci cand vizionati video-ul :) 








SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

2 comments:

  1. Si altele cu parul drept si lins se chinuie sa il puna pe moate. Asa e viata!

    ReplyDelete
  2. Sandra,esti minunata! Vroiam sa te intreb de unde e topul cu volănașe din finalul videoului

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.