Back to college - Ce tinuta porti in prima zi de facultate?

4 comments





Back to college, as vrea eu! :) As vrea eu sa merg din nou la scoala, sa astept nerabdatoare toamna pentru ca traditia spunea ca odata cu inceperea scolii ne innoim si garderoba iar mie imi placea la nebunie partea asta. Imi amintesc parca fiecare inceput de an scolar si entuziasmul tot mai mare odata cu trecerea timpului pentru ca puteam sa imi aleg singura tinutele.

Treburile s-au schimbat cand am ajuns la facultate. Garderoba se schimba odata cu trecerea timpului, stilul nostru evolueaza si personalitatea noastra isi pune tot mai multa amprenta chiar si asupra tinutelor.

Imi e dor de zilele de toamna din timpul facultatii, de diminetile in care imi alegeam in graba tinuta, pe jumatate adormita, si ma grabeam sa ajung la cursuri. Se apropie inceputul unui nou an universitar si ma gandeam la o tinuta pe care as purta-o intr-o zi la facultate. Am decis sa va arat si voua alegerea mea, asa ca, zis si facut!

Cred, totusi, ca indiferent de tinuta pe care o abordam intr-o zi obisnuita la facultate, aceasta trebuie sa pastreze o limita de decenta si bun-gust.  Daca ma intrebati pe mine, eu as alege oricand o pereche de jeansi. De data aceasta am inlocuit jeansii clasici, drepti sau skinny, cu o pereche de jeansi evazati care dau un plus de feminitate indiferent de restul pieselor pe care le integram in tinuta. Daca iti doresti picioare mai lungi si o silueta alungita, blugii evazati vor da efectul pe care ti-l doresti. E drept ca de multa vreme imi caut o pereche de jeansi evazati inchisi la culoare, care sa aiba lungimea perfecta si care sa ma avantajeze. Am ajuns zilele trecute in Polus si am intrat la C&A, ii ochisem la departamentul Clockhouse by C&A, asa ca am fost fericita sa gasesc marimea mea.

Pentru a da un aer relaxat tinutei, am purtat o bluza peste camasa in carouri iar paltonul gri e numai bun pentru zilele racoroase de toamna.

Geanta Clockhouse super incapatoare,cu un design simplu este de departe piesa de rezistenta a intregii tinute si asta pentru ca avem nevoie sa ne incapa toare cursurile in ea, plus un kit basic de machiaj pentru zilele in care iesim la o intalnire exact dupa cursuri :)

Daca inca nu ti-ai ales tinuta pentru prima zi de facultate, iti propun sa dai o fuga la departamentul Clockhouse din magazinul C&A aflat in orasul tau si sigur vei gasi un outfit cool.

Apropo, pe data de 5 octombrie voi fi la Iasi la un super eveniment Clockhouse by C&A in Palas Iasi.

Siiiiiii mai am super vesti pentru cei care sunteti din Iasi sau Bucuresti.

Puteti castiga un VIP CARD in valoare de 2.000 RON, prin tragere la sorti, pe care sa il cheltuiti cum vreti voi intr-unul din magazinele C&A.

Ce trebuie sa faceti mai exact:

Trebuie sa va pozati intr-o tinuta Clockhouse, in magazinul Clockhouse aflat in Palas Iasi, in perioada 6-12 octombrie si sa postati poza public pe profilul vostru de Facebook folosind hashtag-urile: #clockhouse #clockhouse_ro #ca_romania

Acelasi lucru este valabil si pentru cei din Bucuresti care se pot poza in magazinul C&A aflat in AFI Palace Cotroceni, in perioada 13-19 octombrie, folosind hashtag-urile si postand poza in mod public pe profilul de Facebook.

Acum sigur v-am facut pofta de shopping si sunteti nerabdatoare sa inceapa facultatea. :)

Apropo, si baietii se pot poza si sa ne arate tinuta lor, astfel se pot afla printre norocosii castigatori ai cardului VIP in valoare de 2000 ron. 







Outfit:
Clockhouse by C&A full outfit 



SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

4 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.