NUDE sau cum sa fii ultrafeminina dar decenta

2 comments







N-am reusit sa-mi dau intalnire cu marea anul asta dar mi-am promis ca nu voi rata razele de soare din vara lui 2016. Am o pofta nebuna sa lenevesc pe plaja, sa fiu bronzata si sa port jeansi cu o top-uri fluide si lenjerie ultrafeminina

Pana dau fuga la mare si ma updatez cu un super bronz, savurez vara purtand rochii vaporoase, cu detalii care ma duc cu gandul la vacanta.  Asa este si rochia de astazi.  Imi place mult modelul ei usor asimetric car epune perfect in evidenta picioarele. Volanasele si croiul in A ascund perfect burtica, aripioarele sau faptul ca am mancat burgeri ori cartofi prajiti in miez de noapte :)) Asa ca, rochia nude va fi cea mai buna prietena a mea chiar si in vacanta. 

Pentru ca rochia are perforatii in zona bustului si imi doream sa pastrez look-ul simplu si curat, am ales un sutien cu burete nude de la Uniconf care s-a "ascuns" perfect sub rochia aceasta. Stim cat de importanta este lenjeria pentru a completa un look impecabil, asa ca am decis sa va arat exact ce am ales sa port sub aceasta rochie. 

Sutienul nude face parte dintre acele item-uri pe care orice femeie trebuie sa le aiba in garderoba, exact ca rochia neagra, jacheta din piele sau o pereche de jeansi care se potrivesc perfect siluetei. Ne poate salva in situatii cheie, ba chiar poate da un plus de feminitate unei tinute basic, prin simplul fapt ca se confunda usor cu pielea, pare ca nu porti nimic pe sub rochia ta preferata. Personal, imi place la nebunie asta.

Rochia asta mi-am imaginat-o din prima secunda purtata cu denim. Fie o camasa din denim, fie o vesta oversized sau o geaca asa cum am ales eu. Geaca asta din denim am gasit-o la C&A si stiam ca va fi una dintre piesele de rezistenta in garderoba de toamna, mai ales ca pot sa o personalizez cu diferite insigne, pin-uri sau batiste in culori de toamna. 

Gata, fug sa-mi fac un latte cu gandul la vacanta!

Hugs,














Outfit:

Jacket// C&A
Nude bra// Uniconf - HERE
Bag// Zara
Boots// Jessica Buurman 




SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

2 comments:

  1. Foarte frumoasa aceasta tinuta, dar geanta aia este pur si simplu perfecta!!!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.