The Color Run Night 2016 Cluj-Napoca- Cursa colorata in miezul noptii

1 comment The happiest 5k on the PLANET este denumita cursa The Color Run si pe buna dreptate au denumit-o asa. Stiti deja despre cea mai cool & funny cursa unde toti participantii se intrec, nu pentru a ajunge cel mai repede la linia de Finish, ci pentru a ajunge cat mai colorat si vesel. 

De la mic la mare, oameni care iubesc sportul si aleg sa isi petreaca altfel o seara de sambata, sunt astepti weekendul care urmeaza in Piata Unirii din Cluj-Napoca unde se va da Startul cursei nocturne- The Color Run Night 2016. 

Ce se intampla mai exact acolo, poti afla citind randurile de mai jos :) Acum tot ce trebuie sa faci este sa iti achizitionezi biletele si kit-ul de participare si abia astept sa ne vedem Sambata- 27 august, incepand cu ora 18.00 in Piata Unirii. 

Despre bilete si programul exact aflati pe pagina de Facebook,  cu un click aici:

Inregistreaza-te acum cu un click - AICI

Va fi o seara plina de culoare si energie! 

P.S. Nu uita sa iei la tine voia buna si zambetul :) 

Ne vedem pe Snapchat si Instagram: @sandrabendre 

Eu am dat deja Going - AICI


SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

1 comment:

  1. Mi-as dori sa pot particpa. Din nefericire prafurile alea imi provoaca probleme respiratorii. Sa nu mai vorbim ca in Romania, spre desosebire de restul europei, cei care arunca ti le arunca in fata sau in cap. Ele in mod normal se arunca la picioarele concurentilor.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.