Par sanatos si cu volum? Iti spun secretul meu!

Leave a Comment






Cine nu-si doreste par cu volum, sanatos, stralucitor, fir gros si arate ca si in reclamele perfecte din reviste sau de la TV. Mereu ma intrebam cum fac domnitele alea sa aiba parul atat de luuuung si stralucitor, stiam din capul locului ca au ele un secret. De fapt, fiecare dintre noi avem secretele noastre de frumusete, nu-i asa? 

Imi place, de fapt noua, femeilor, ne place sa experimentam, sa testam tot felul de produse, fie ele de machiaj, fie pentru ingrijirea corpului sau parului. Trebuie sa recunoastem ca unele dintre noi suntem mai norocoase ca avem ochii deschisi la culoare, altele ca sunt inalte si au o silueta perfecta, altele se pot lauda cu un ten de portelan si altele cu un paaaaaar, exact ca si cel din reclame.

Eu cred ca sunt una dintre norocoasele care are parul bogat, sanatos si firul gros. Bine nah, nu-i ca si cel din reclame dar va zic eu ca toate putem sa avem parul superb.

De-a lungul timpului am fost vopsita, inchis, deschis, am avut parul scurt prin liceu, apoi lung, apoi filat si acum e drept si lung. Am testat tot felul de produse pentru ingrijirea parului si cred ca aici este secretul: sa gasim acele produse care se potrivesc cel mai bine tipului nostru de par. Este exact ca si cu tenul, trebuie sa folosim acele produse care ii fac bine parului si il fac sa se simta exact asa cum ne dorim noi. 

Vreau sa share-uiesc cu voi secretul meu de frumusete din ultima vreme - COLA Shampoo  este samponul care le face pe toate in acelasi timp: 
  • curata foarte bine scalpul 
  • cofeina din compozitie are putere de revitalizare si actioneaza impotriva caderii parului si chiar functioneaza. Parul meu e mult mai rezistent desi il agresesz cu placa de intins parul de fiecare data. 
  • miroase demential! Eu l-am si gustat ca eram super curioasa daca seamana cu sucul :))
  • nu contine deloc parabeni, ceea ce este un mare plus mai ales pentru cele care au parul fragil, scalpul sensibil si uscat.
  • parul are volum de la radacina si este mult mai usor de coafat. 
Il folosesc la un interval de doua-trei zile, de aproximativ doua luni si va spun ca parul meu arata mult mai bine si imi este muuult mai usor sa il coafez exact asa cum imi place. 

Il puteti cumpara online si il gasiti AICI

Daca tot vorbim despre par, sunt curioasa care sunt secretele voastre pentru un par frumos si sanatos :) 








 Outfit:

Top// Asos
Sutien//Uniconf - AICI
Jeans// H&M
Ruj// lipstain 01 red Sephora 





SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 comentarii:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.