Cum arata geanta ideala pentru birou si pentru vacanta

Leave a Comment




Outfit:

Hat// H&M
Blouse// HERE(on SALE)
Jeans// C&A
Shoes// Musette
Bag// HERE



In geanta mea gasesti de toate, de la carti de vizita, pix, ulei pentru cuticule, servetele umede si uscate, apa termala in varianta mini, plasturi, un mini parfum, rujuri(cel putin doua) si balsam de buze iar lista nu se termina aici. M-am intrebat mereu ce poate sa aiba mama mea in geanta pentru ca de fiecare data cand prindeam geanta ei in mana aproape ca mi se disloca umarul ( zambesc) :)

Asa suntem noi, femeile, avem tot ce va puteti imagina in geanta de zi cu zi, tocmai de aceea ea trebuie sa fie incapatoare, rezistenta si sa arate si super chic.

Geanta Kurt Geiger este exact acel model de geanta pe care o putem purta zi de zi la birou dar o putem lua cu succes si in vacanta, mai ales pentru drum, cand avem nevoie de o geanta incapatoare.

Textura si lantul metalic auriu,detasabil, ii dau un plus de eleganta in timp ce cureaua de umar si modelul simplist o transforma intr-o geanta versatila pe care o putem integra in aproape orice tinuta.

Eu am integrat-o intr-o tinuta cu boyfriend jeans si pantofi rosii. Bluza Chicwish cu broderie si detalii aztece a condimentat putin "linistea" cromatica a intregii tinute.  Mi-a placut mult croiul relaxat al acestei bluze iar broderia m-a cucerit. Am purtat-o de cateva ori si chiar am spalat-o iar materialul este nemaipomenit.

Faptul ca are manecile lungi o transforma in piesa vestimentara preferata si pentru toamna.

Ne vedem pe Snapchat, Pinterest si Instagram: @sandrabendre 










Shop the similar items here: 



Mai am o super veste, pe final. S-a dat STARTUL inscrierilor in cea mai GLAM "cursa" a anului- GLAMOUR STREET FASHION SHOW

Ce trebuie să faci:
  • -Să ai peste 18 ani
  • -Să fii pasionată de fashion
  • -Să vrei să faci parte din echipa mea- Sandra Bendre 
Fă-ți o fotografie de streetstyle (format 600 x 900) inspirată din aceste 10 trenduri și un filmuleț de prezentare (max. 60 secunde) în care să povestești despre tine și despre ținuta pe care o porți.
Trendurile le gasiti AICI
Pe platforma dedicată evenimentului îți vei putea uploada atât fotografia cât și filmulețul, alături de numele, vârsta, orașul, ocupația, numărul de telefon și adresa de mail + trendul pe care le-ai ales din cele 10 trenduri ale sezonului toamnă iarnă 2016-2017, și descrie pe scurt ținuta pe care o porți.
Fiecare ambasadoare va alege 10 cele mai stylish participante, care vor face parte din echipa ei. Toate participantele vor fi votate de public în perioada 15 septembrie – 15 octombrie.  Ambasadoarele le vor oferi participantelor din echipă sfaturi de stil şi le vor fi alături în seara marelui eveniment, GLAMOUR Street Fashion Show, în calitate de antrenor.
Va puteti inscrie in echipa mea cu un click AICI
Apropo, va puteti inscrie pana in data de 5 septembrie :)

Abia astept sa ne vedem la Bucuresti! 




SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 comentarii:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.