Cum purtam sabotii intr-o tinuta relaxata

1 comment





Outfit:

Hat// Choies
Blouse//HERE
Jeans// h&m
Mules// HERE
Bag// expo bag(soon in shop my closet)


Sunt deja in tendinte de-o buna vreme insa nu am vazut prea multa lume indrazneata care sa abordeze sabotii intr-o tinuta de strada sau intr-un super chic. Sabotii sunt practic acel model de incaltaminte care lasa calcaiul la vedere, fie ca sunt inchisi in fata, fie ca permit si degetelor sa se vada. 

Am tot pus ochii pe cateva perechi de saboti, atat in magazinele din mall cat si in magazine de unde fac shopping online insa de fiecare data am ales sa adaug in cos altceva. Asta pana am ajuns la aceasta pereche de care m-am indragostit la prima vedere. 

Sabotii din satin cu fundita decorativa Kurt Geiger au fost pe buna dreptate love at first sight! In primul rand mi-a placut culoare si acel detaliu foarte bine lucrat. Din experienta mea de pana acum, toti pantofii Kurt Geiger au un calapod foarte bun si sunt super confortabili. De fapt, oricum acestia au tocul gros si nu foarte inalta, asa ca nu aveam cum sa dau gres cu ei. 

I-am purtat deja in diferite mix-uri vestimentare, atat mai elegante cat si mai relaxate, cum este de exemplu aceasta tinuta cu boyfriend jeans. 

Top-urile cu umerii la vedere inca fac furori si inca imi plac foarte tare. Faptul ca are dungi si manecile ample, topul acesta m-a dus cu gandul direct la vacanta asa ca mi s-a parut contrastul perfect intre saboti si jeansii boyfriend. 

Cred in acea piesa care da farmec fiecarei tinute, chiar daca aceasta este construita din piese basic in care de multe ori este necesar sa investim un buget minim. 

Personal, prefer sa investesc in piese statement sume mai mari pentru ca le voi putea integra in diferite tinuta iar rezultatul final va fi cu siguranta spectaculos. 



Imi era dor de pedichiura neagra asa ca ultima data, impreuna cu Oana Hagau de la Nail Art Professionals Studio am ales o oja neagra pentru pedichiura mea si imi place la nebunie.












SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

1 comment:

  1. Ce mult imi place tinuta asta! Iar sabotii sunt asa frumosi!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.