2 produse minune pentru manichiura si pedichiura braziliana

Leave a Comment





A trecut si nebunia festivalurilor, cel putin la Cluj dar lumea inca nu si-a intrat in ritm normal, parca mai simt vibratia muzicii mai ales cand ajung in centrul orasului. A fost super cool! Am dansat ore in sir, am ras, am intalnit multa lumea cu care am avut ocazia sa socializez doar in online, m-am bucurat de zilele de party. 

In ceea ce priveste tinutele, le-am ales in cateva minute, inainte sa ies din casa si tot ce m-a interesat este sa imi fie confortabile. Bineinteles ca am inceput cu incaltamintea care trebuia sa fie musai una supeeeeer confortabila si cool. 
Va zic drept ca oricat de comozi au fost tenisii sau ghetele, picioarele mele aveau nevoie de o pauza de relaxare si mai mult de atat de un rasfat ca la carte. 

Avem mereu grija de tenul nostru sau cel putin ar trebui sa avem mai ales cand intra in discutie cateva zile si nopti de petrecere, ore nedormite si cateva cocktailuri :) Insa stim ca odata cu trecerea timpului, mainile sau mai bine spus pielea de pe maini este cea care ne da de gol cand vorbim despre trecerea anilor. Cum s-ar spune, aproape ca putem numara anii cand privim mainile unor persoane. 

La fel cum avem nevoie de produse special create pentru ten, asa avem nevoie si de produse-tratament special create pentru maini si picioare.  Indiferent de sezon, manichiura si pedichiura trebuie sa fie impecabile dar mai mult, pielea trebuie tratata cu delicatete. 

Trebuie sa va spun ca nu sunt cea mai constiincioasa persoana cand vorbim despre hidratarea mainilor si picioarelor dar am cateva trucuri si produse pe care le aplic cu regularitate. 

Cateva dintre trucurile mele pentru maini si picioare catifelate:
  • am grija ca mereu unghiile sa fie impecabile 
  • am mereu in geanta un ulei pentru cuticule de tip stilou(ocupa putin spatiu)
  • periodic aplic kit-uri de hidratare cu colagen pentru manichiura si pedichiura braziliana
  • cand imi simt picioarele foarte obosite, le fac o baie cu apa rece si sare de baie
  • evit folosirea pilei pentru calcaie si vreau sa va spun ca am facut cea mai buna alegere pentru ca acum nu este nevoie sa fie pilite
  • aplic periodic un gomaj atat pentru maini cat si pentru picioare 

Acum trebuie sa va spun ca am gasit niste produse minune pentru hidratarea mainilor si a picioarelor care sunt pe baza de colagen, acesta fiind aliatul perfect impotriva imbatranirii pielii si folosesc tehnica waterless.
Sunt practic doua KIT-uri pentru manichiura si pedichiura braziliana.

 Manichiura și pedichiura braziliană au mai multe avantaje față de alte tipuri de manichiură și pedichiură:
  1. procedurile sunt simplificate prin tehnica waterless, adică eliminarea necesității de a ţine mâinile în apă, pentru că emulsia înmoaie foarte bine cuticulele
  1. manichiura și pedichiura braziliană pot fi folosite cu succes de către cosmeticienele care se deplasează la domiciliul clientelor și de asemenea de către oricine aflat în vacanţă în locuri în care nu există acces la servicii de manichiură și pedichiură, pentru că nu este nevoie de recipiente cu apă, prosoape și alte instrumente, cu excepția celor care sunt în seturile de unică folosinţă Manikit și Pedikit
  1. manichiura și pedichiura braziliană elimină produsele cosmetice suplimentare cum ar fi crema, exfoliantul, uleiul de cuticule
  1. manichiura și pedichiura braziliană sunt perfecte pentru manichiura și pedichiura clasică dar și pentru manichiura și pedichiura semi-permanentă sau cu gel
  1. manichiura și pedichiura braziliană sunt indicate și pentru persoanele cu diferite probleme ale pielii cum ar fi eczeme, prurit datorită capacităţii emulsiei de a reduce inflamația, mâncărimea și de a reda pielii un aspect sănătos

ManiKIT 1 este kit-ul special creat pentru maini care contine tot ce ai nevoie pentru o ingrijire ca la carte. Intr-un plic am gasit: 1 pila pentru unghii, 1 betisor din lemn pentru cuticule si o pereche de manusi care contin amestecul de produse hidratante.

Stiti de ce am ales aceasta varianta? Pentru ca mi se pare foarte util si rapid sa gasesc un amestesc de colagen, acid hialuronic, keratina, glicerina, ulei de arbore de ceai, aloe vera si alte produse care ajuta la hidratare si incetinesc imbatranirea pielii. 

Este cea mai buna varianta de a lua cu tine, mai ales in vacanta, toate produsele de hidratare si ingrijire intr-un singur plic. 

Se aplica foarte usor si tot ce trebuie sa faci este sa te speli bine pe maini, dupa ce ai avut grija ca unghiile sa fie impecabile, aplici manusile pe maini si te relaxezi pret de 10 minute. Crede-ma ca e cea mai buna pauza de cafea pe care ai putea sa ti-o iei intr-o zi. 

Acelasi lucru va pot spune si despre PediKIT - kit-ul special creat pentru ingrijirea picioarelor. 
Va spun drept ca dupa 4 zile si 4 nopti de festival, in miez de vara cand pielea oricum este mai deshidratata, kit-ul acesta pentru hidratarea picioarelor a fost tot ce si-au putut dori picioarele mele :) 

Eu am stat aproximativ 12 minute cu manusile pe maini si picioare iar cand le-am dat jos pielea mea era ca de bebe. Hidrateaza foarteeee bine, atat pielea cat si cuticulele. Eu am aplicat ieri mastile iar efectul se pastreaza si astazi in conditiile in care ma spal foarteeee des pe maini. 

Vreau sa iti mai spun ca gasesti produsele la un pret promotional de doar 20 lei pentru fiecare kit pe manikit.ro









Multumesc Oana Hagau & Giulia Stan pentru manichiura si pedichiura impecabile de fiecare data. Pe fete le gasiti la Nail Art Professionals Studio in Cluj







SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 comentarii:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.