3 motive pentru care imi plac pantalonii culottes

2 comments






Lumeeee, lumeeee! Am revenit cu forte proaspete dupa o saptamana si un weekend nebun. Ati vazut deja ca miercurea trecuta am plecat la Timisoara, ca in weekend am fost la nunta celei mai bune prietene si ca, prin urmare, am cam lipsit de pe aici.

Dar am reveniiiit cu ceva fresh si cu cateva cadre preferate din ultimele colectii de la Feeric Fashion Week.
Zilele de vineri si sambata au fost si ele incarcate cu show-uri spectaculoase. Va zic drept ca m-am indragostit de cateva creatii si am ramas uimita de atentia acordata detaliilor pe care unii designeri au inteles-o dincolo de spectacol in sine.

Castelul de Lut de la Valea Zanelor m-a lasat fara aer, si la propriu si la figurat. Peste 30 de grade lejer insa atmosfera si locatia absolut de vis m-au facut sa notez aceasta locatie pe lista destinatiilor de vacanta. Cu siguranta voi mai ajunge acolo, macar pentru un weekend. 

Gala Feeric a umplut si anul acesta Piata Mica din Sibiu in pofida ploii care ne tot ameninta sa strice planurile :)

A fost o saptamana FEERICa, la propriu.

Eu am purtat o rochie neagra Stada Boutique by Georgiana Stavrositu. 



Despre pantalonii culottes v-am tot povestit si i-ati tot vazut pe blog integrati in diferite tinute.
Fie ca vorbesc despre pantalonii culottes albi, negri sau colorati, ei sunt una dintre piesele mele preferate din garderoba. 

Recunosc ca nu mi-au placut mereu si ca in urma cu cativa ani nu ma vedeam purtand acest model de pantalon insa moda se schimba, evolueaza si revine, ba mai mult, se adapteaza tendintelor actuale.

De data aceasta in tinuta mea regasiti o pereche de culottes din denim pe care i-am gasit intamplator la C&A in Polus Center Cluj. Cautam de fapt o fusta si cum ni se intampla adesea, gasim exact ceea ce nu cautam :) Asadar am plecat acasa nu doar cu fusta si culottes astia din denim ci si cu geaca asta maro. 

Va spun rapid top 3 motive pentru care imi plac la nebunie pantalonii culottes:
  1. Sunt extreeeeeem de comozi datorita croiului lejer
  2. Ii pot integra in absolut orice tinuta:sport, eleganta, boho chic, edgy, ultra-feminina
  3. Sunt o piesa vestimentara pe care nu oricine indrazneste sa o poarte, astfel ca pot obtine un look aparte. 

Mi i-am imaginat inca de pe umeras in cateva tinute si desi prima data aveam in minte o tinuta sporty cu tenisi, i-am purtat pentru prima data cu o pereche de sandale cu toc gros pe care, apropo, le gasiti la reducere AICI. 

Geaca maro din imitatie de piele intoarsa s-a integrat perfect in atmosfera creata de Dana Rogoz la Palatul Brukenthal din Avrig unde ne-a invitat sa descoperim povestea MOON by Dana Rogoz. 

Cui nu-i plac reducerile? Am invatat sa cumpar inteligent in perioada reducerilor si sa ma orientez spre acele piese care nu se demodeaza. Asa ca, am dat cu nasul de geaca asta maro. Verific rapid marimea, perfect, e 34, caut pretul si baaaang, am ramas uimita- 39.99 ron. 

O locatie de poveste Cum este Palatul Brukenthal cere un accesoriu de poveste iar borseta din piele naturala cu detalii lucrate manual a fost alegerea perfecta. Fiecare geanta Andra Oprea iti ofera ocazia de a-ti spune povestea integrand modelul tau preferat de geanta in tinute cu stil. 

Gata, sunt convinsa ca v-am deschis pofta de shopping.
Apropo, abia astept sa integrez geaca si borseta din piele in tinutele de festival- ne vedem la Untold, da?! :) 


Outfit:

Jacket// C&A (on SALE NOW)
Top// C&A
Bumbag// Andra Oprea
Jeans// C&A
Shoes// Little Mistress (on SALE NOW)












SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

2 comments:

  1. Foarte faina combinatia asta! Imi place mult! Iar pantalonii par extrem de comozi.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.