Cum obtinem un bronz natural in cateva minute?

3 comments




Yuhuuu! Se pare ca primavara si-a intrat cu adevarat in rol si ne incanta zilele acestea cu temperaturi de pana la 20 de grade Celsius, ceea ce s-ar traduce mai pe scurt: Abia astept sa port sandale si pantaloni scurti!

In fiecare primavara cred ca am aceeasi problema, nu sunt bronzata, am nevoie de o vacanta si un bronz perfect, bineinteles ca trebuie sa fie perfect in doar cateva zile sau daca se poate, ore, si evident ca mereu trebuie sa gasesc variante alternative, mai ales in ceea ce priveste timpul.

Sa stam la plaja nu prea avem unde in lunile de primavara, nu avem timp sa pierdem ore facand practic nimic sau nu avem rabdare si de ce sa nu apelam la variantele alternative care se pare ca sunt tot mai diverse.

Paam-pam! 
Dar ce-ai spune sa ai o piele stralucitoare, un bronz natural dar mai ales sanatos in cateva minute?


Tocmai am descoperit cel mai bun autobronzat EVEEEER pentru corp - HOOLA Zero Tanlines de la BENEFIT Cosmetics

De ce este cel mai bun? Pentru ca:
  • obtin instant un bronz foarte natural si sanatos
  • are un miros frumos foaaarte subtil, aproape spre deloc
  • are o textura gel, astfel se aplica foarte usor
  • are atasat un buretel cu care se aplica produsul daca nu vrei sa te murdaresti pe maini
  • nu lasa pete deloc daca este aplicat corect si pielea este curata si hidratata
  • nu lasa urme deloc dupa dus
  • este nevoie de o cantitate mica de produs pentru un super rezultat
  • daca vreau un bronz mai intens mai aplic un strat de produs
  • are atasat un ghid pentru aplicare perfecta a autobronzantului
 Partea si mai buna este ca acum putem cumpara produsele BENEFIT Cosmetics online, de pe site-ul Sephora iar autobronzantul HOOLA il gasiti - AICI



BEFORE & AFTER


 Si acum poate va intrebati: - Ok, si cu fata cum ramane? 
Bineinteles ca cei de la Benefit Cosmetics s-au gandit si la acest aspect si au creat un produs special pentru fata. 
Dew the HOOLA este un gel autobronzant pentru fata care se adapteaza perfect oricarei nuante de ten si mai mult de atat, intra foarte bine in piele lasand un aspect mat-natural. Asadar, este un produs potrivit oricarui tip de ten.

Ce mi se pare cel mai cool la acest autobronzant pentru fata este ca il putem aplica fie inainte de fondul de ten, fie dupa ce am aplicat fondul de ten. 

Nu are deloc acel aspect potrocaliu-rosiatic cum il majoritatea autobronzantelor iar bronzul se obtine exact dupa aplicarea produsului, fara sa mai asteptam zeci de minute ca acesta sa actioneze. Ambalajul glam si foarte girly, este prevazut cu o pompita care ne ajuta sa dozam foarte bine produsul. 

Il gasiti- AICI



 Tot din categoria produselor care ne duc cu gandul la vara si ne bronzeaza, face parte si HOOLA- pudra bronzanta care este pentru mine 3in1- pudra bronzanta, blush si pudra pentru contouring.  
Trebuie sa recunosc ca de cand am aceasta pudra nu mai folosesc absolut nicicun blush si nici o pudra pentru conturarea fetei. O folosesc zi de zi de cateva luni si cred ca am consumat cam 40% din ea. 

Se aplica foarte usor, fie cu pensula din dotare, fie cu orice alta pensula pentru pudra sau blush. Are un aspect mat-natural si nu are sidef deloc, astfel ca este potrivita atat pentru un machiaj lejer de zi, cat si pentru un machiaj de seara cand putem sa ne jucam cu reflexii glam, adaugand o pudra iluminatoare.

O puteti cumpara online - AICI



Asa arata tenul meu cu un strat fin de gel autobronzant- DEW the HOOLA peste care am aplicat fondul de ten si Pudra bronzanta HOOLA de la Benefit. 

Despre noutatile BENEFIT puteti afla pe pagina oficiala de Facebook- BENEFIT Cosmetics Romania



Ador cerceii Laura8, lucrati manual, cu detalii fine de auriu si argintiu. 
Ii gasiti si voi pe www.Laura8.com



SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

3 comments:

  1. Sunt foarte frumosi cerceii dar super scumpi .

    ReplyDelete
  2. Aha, cat de adevarata e partea cu bronzul. Am pus pe mine o fustita, cu gandul ca daca tot s-a facut asa cald poate, poate mai ies si eu din pantaloni. Ehh, am constatat ca sunt alba, mai dar alba rau, pe picioare. Parca asa alba ca anul asta nu am fost niciodata. Astept weekendul sa ma duc la cumparaturi. Primul pe lista este un autobronzant. Pst, frumoase picioare, bronzate...

    ReplyDelete
  3. Imi place rezultatul final al acestui autobronzant. Ma încânta ideea de a nu avea pete pentru acest inconvenient il ai cand cumperi un autobronzant.
    Iti sta bine bronzata. Mi-ar place sa stiu si cat timp rezista acest bronz. Pupici

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.