Iti place ROSU? Afla cum l-am integrat eu intr-o tinuta chic

6 comments





Outfit:

Vest// similar HERE
Shirt//HERE
Jeans//Zara
Shoes//similar HERE
Bag// Pieces



 Cu rosu nu-i de gluma, ar zice cineva. E drept ca nici eu, poate ca multe dintre voi, nu sunt mare fan al acestei culori pasionale, culoare asociata cu cele mai mari lungimi de unda percepute de ochiul uman. 
Iata! Nu degeaba spunea Bill Blass: " Cand nu stii ce sa porti, poarta rosu!" Si pe buna dreptate ca o femeie imbracata in rosu, sau de ce nu si un barbat, vor trece neobservati indiferent daca au ales o tinuta votata cu ASA DA sau una care se incadreaza cu succes in categoria celor ASA NU!

Fie ca vorbim despre acel rosu aprins, inconfundabil, fie ca mergem spre oranj sau visiniu, gasim o multitudine de piese vestimentare in nuante de rosu.  Aleg sa port de multe ori ruj rosu, ma ajuta sa transform poate cea mai banala tinuta intr-una chic, desi e doar un ruj si n-are nimic de-a face cu silueta, cu hainele alese dupa ore intregi petrecute in cabina de proba sau noile tendinte cromatice ale anului. 

Vesta rosie cu catarame si epoleti, m-a convins de indata ce am vazut-o online. Mi-am imaginat-o atat in tinute cu pantofi cu toc, asa cum am si purtat-o, cat si in tinute casual, cu tenisi si o pereche de pantaloni de trening. Nu putea sa lipseasca camasa alba, cu dungi negre, de data aceasta. Si daca tot ne dorim picioare mai lungi, sa parem mai inalte si mai skinny, alegem pantofi sau botine cu toc.

Sa ne bucuram de soare, de Primavara si de zambete! 














SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

6 comments:

  1. Great outfit! awesome shoes!

    www.bstylevoyage.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Chiar e o noutate sa te vad in rosu, te prinde bine :)
    Vesta arata super cool, abia astept sa o vad si in alte combinatii.

    http://fashionsofa.net

    ReplyDelete
  3. Foarte chic aceasta vesta. Iti sta bine cu acesta combinatie. Mi-a placut si vesta dar cu ghetele m-ai dat gata ... sunt absolut superbe. La fel pot spune si de ochelari! ;)

    ReplyDelete
  4. De la prima poza mi-au atras atentia ochelarii de soare. Sunt foarte interesanti!
    https://www.whitecharm.wordpress.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.